0592-356 000
22 september 2018

Pump Up The 90’s

Terug naar events

PARTY ANIMALS / CAPTAIN JACK / NAKATOMI / KLUBBHEADS vs. DJ BOOZY WOOZY

Schrijf met dikke vette letters in je agenda: Zaterdag 22 september – Pump Up The 90’s in De Bonte Wever! We duiken terug die oh zo geliefde jaren negentig in en laten je dansen alsof de zeroes er nooit achteraan kwamen. Met een line-up als deze moet dat geen enkel probleem zijn dus snor alvast je partyoutfit op en zorg dat je op tijd je kaarten regelt, want de vorige editie was voor aanvang al stijf uitverkocht!

Geef aan dat je erbij bent in het event op Facebook (HIER) en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info!


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Minimum leeftijd: 18+

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 22 september 2018
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 19,50
Avondkassa:€ 25,50

(Early bird tickets zijn reeds uitverkocht)

Hotelgasten:
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel tickets