0592-356 000
9 februari 2019

Pump Up The 90’s

Terug naar events

Line-up: PAUL ELSTAK + TWENTY 4 SEVEN + DUNE + LASGO!

Yes! gelukt! De onbetwiste koning van de 90’s stond al langer op ons lijstje, maar steeds lukte het net niet om agenda’s af te stemmen. Zaterdag 9 februari lukt dat nu wel en draait DJ Paul Elstak himself op Pump uP The 90’s! Natuurlijk komt hij niet alleen en kunnen we aangeven dat Twenty 4 Seven ook is vastgelegd voor deze editie. Zij komen knallen met hits als Is It Love, Leave Them Alone, Oh Baby, Take Me Away en natuurlijk Slave To The Music.

Deze editie zijn we een tikkeltje recalcitrant en maken we stiekem ook gewoon een klein uitstapje naar de zeroes met een lekkere hang naar de nineties. De derde act is namelijk de hitmachine van onze Zuiderburen: LASGO! Voor wie niet meteen een belletje gaat rinkelen; megaknaller Something ken je zonder twijfel en check anders even DEZE compilatie. Tot slot maakt niemand minder dan DUNE de line-up van een nu al legendarische Pump Up compleet. DUNE introduceren is simpel aangezien we het hebben over een act die verantwoordelijk is voor classics als Hardcore Vibes, I Can’t Stop Raving, Hand in Hand, Rainbow To The Stars en uiteraard Are You Ready To Fly?, veel meer hoef je volgens ons dan niet meer te weten.

Na twee stijf uitverkochte en glorieuze edities van Pump Up The 90’s kunnen we gerust stellen dat de jaren negentig nog altijd ongekend populair zijn. Ook nu is de kaartverkoop flink op stoom en terecht! Zaterdag 9 februari laten we je dansen alsof de zeroes er nooit achter aan zijn gekomen en met een line-up als deze kan dit niet anders dan een epische avond worden!

Geef aan dat je erbij bent in het event op Facebook (HIER) en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info!

Minimum leeftijd: 18+

Hieronder een impressie van de vorige editie.


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.


 

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 9 februari 2019
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 19,50
Avondkassa:€ 25,50
Hotelgasten:
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel tickets