0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 19-07-2021

x
11 september 2021

Qmusic The Party FOUT

Terug naar events

Verzamel je vrienden, trek je foutste outfit uit de kast en herbeleef de allergrootste foute hits tijdens Qmusic The Party FOUT op zaterdag 11 september! Je weet wel, die hits die iedereen mee kan zingen: Hey yo Captain Jack! I’m a barbie girl… If you wanne be my lover… Gegarandeerd de FOUTSTE party voor iedere leeftijd en is al jarenlang een begrip in Nederland. Met een legendarische sfeer, kilo’s confetti, grootse artiesten, Q-dj’s en een flinke dosis gekkigheid blazen we het dak eraf tijdens de show! Ready to party FOUT?

Het mega populaire evenement dat iedere editie volledig is uitverkocht, komt op 11 september naar De Bonte Wever. Dans en zing mee op de beste foute hits en geniet van de legendarische sfeer! Het thema is “Hoe fouter, hoe beter”! Het is uiteraard niet verplicht om verkleed te komen, alleen leuk is het wel! Dus trek alvast je gekste outfit uit de kast! Naast de Q-dj’s  komen ook de “foutste” artiesten optreden. Wie dat zijn blijft nog even een verrassing… Iedere editie is altijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

BESTEL TICKETS

 

Qmusic Fout

 


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct

 

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 11 september 2021
Aanvang:19.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 19,45
Normaal:€ 21,45
Alle tarieven zijn incl. € 1,95 servicekosten
Voorverkoop start 29 juni, 19.00 uur