0592-356 000
28 september 2024

Van Dik Hout

Terug naar events

Uniek concert van Van Dik Hout op 28 September in De Bonte Wever

Mis het niet! Op 28 september geeft de legendarische band Van Dik Hout een exclusief concert in De Bonte Wever. Dit is een unieke kans om een van de meest invloedrijke en geliefde bands van Nederland live te zien optreden. Met een indrukwekkende carrière die meer dan 30 jaar beslaat, blijft Van Dik Hout de harten van hun fans veroveren met hun meeslepende muziek en pakkende Nederlandstalige teksten.

Van Dik Hout brak door in 1994 met iconische hits als “Stil In Mij” en “Alles Of Niets”. Sindsdien hebben ze talloze klassiekers uitgebracht en zijn ze een inspiratiebron voor nieuwe generaties artiesten. Hun recente single “Één Nacht Eeuwigheid” bevestigt nogmaals hun status als pioniers in de Nederpop.

Tijdens dit concert in De Bonte Wever zullen ze niet alleen hun grootste hits ten gehore brengen, maar ook nieuwe muziek die ze samen met producer Niels Zuiderhoek in Berlijn hebben opgenomen. Het belooft een avond vol emotie, energie en muzikaal vakmanschap te worden.

Zorg dat je erbij bent op 28 september en geniet van een onvergetelijke avond met Van Dik Hout!

Geef in elk geval even aan dat je ‘geïnteresseerd’ bent of ‘gaat’ in het event op Facebook (KLIK HIER), dan weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 

Voorprogramma: Brontsema & Staal

De jonge singer-songwriter Wibrand Brontsema en norse Noordeling Jason Staal hebben elkaar gevonden op een terras om half zeven ergens in de zon. Gesprekken en muziek maken, net als de makers die hen inspireerden muziek te maken. Met eigen liedjes een plaat maken en spelen met een gloednieuwe live band. Liedjes van nu, met af en toe gevoel van toen. Voor nu is dat wat ze gaan doen…. Wibrant Brontsema is o.a bekend van de The Voice of Holland en single ” What if I Say” een bewerking van Altijd wel iemand van IOS Jason Staal is singersongwriter en bracht de afgelopen jaren 3 albums uit en schrijft o.a voor theater, Iris Kroes en Mooi Wark.


Zaalopstelling:
De zaal is ingericht met staanplaatsen en enkele zitplaatsen (niet te reserveren)


Combiticket Nacht van de Nederpop & Van Dik Hout

Ben je klaar voor een onvergetelijk weekend vol Nederpop? Wij hebben iets bijzonders voor jou! We bieden een exclusief combiticket aan waarmee je toegang krijgt tot zowel het concert van Van Dik Hout als “De Nacht van de Nederpop” op 27 september. Let op: we hebben een beperkt aantal combitickets beschikbaar, dus op=op!

Combiticket Voordelen:

COMBITICKET


Lees HIER de algemene voorwaarden.


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Bistro Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.*

Boek direct

*voor sommige data geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten

 


Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 28 september 2024
Aanvang:20.30 uur (aanvang voorprogramma)
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 29,00
Avondkassa:€ 34,00
Tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten

*Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen.

Bestel Tickets