0592-356 000

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Fitness


Helaas zijn wij genoodzaakt om in elk geval tot en met 9 februari 2021 de deuren nagenoeg te sluiten in verband met de vergaande lockdown. Dit houdt in dat het fitnesscentrum dicht is, er geen groepslessen zijn en ook de aquasporten en baanzwemmen niet mogelijk zijn. Indien je een abonnement van ons hebt bevriezen we deze. Als je gebruikt maakt van een knipkaart verlengen we de geldigheidsperiode gelijk aan de tijd dat we gesloten zijn.

Ondanks dat ons fitnesscentrum momenteel dicht is, is het belangrijk om wel te blijven bewegen. Want, bewegen is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je brein, humeur en algehele energie levels! Gelukkig is het mogelijk om thuis prima een effectieve workout te doen! Daarom vind je op de volgende pagina (klik op banner) allerlei oefeningen, adviezen, tips en tools om thuis mee aan de slag te kunnen gaan. Hier komen regelmatig nieuwe items op te staan, dus hou het in de gaten!


All-inclusive sporten? Welkom in De Bonte Wever!

Wij bieden een compleet aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten in een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht. Door onze complete all-in sportabonnementen is het als sporter makkelijk om naar wens te wisselen tussen zwemmen, fitness en groepslessen. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs. Onze professionele instructeurs staan 7 dagen per week klaar voor advies en begeleiding.

Groepslessen
Naast individueel sporten bieden we een mooi programma aan groepslessen met persoonlijke aandacht. Naast Spinning®, Zumba®, Yoga, Pump Your Body en small group trainingen op de fitnessvloer bieden we nog veel meer verschillende groepslessen aan. Stuk voor stuk afgestemd op de specifieke behoeften van onze leden. Voor elk doel bestaat bij ons een les die gefocust is op bijvoorbeeld; vet verbranden, spierversterking of conditietraining.

Aquasporten
De combinatie van  een fitnesscentrum met een zwembad is uniek in Assen en wijde omgeving. Dit maakt het mogelijk om ook aquasporten aan te bieden zoals bijvoorbeeld Aqua Gym, Aqua Bootcamp, Aqua Drum Vibes en nog veel meer! Ook kun je combineren met bijvoorbeeld baanzwemmen.

Kortom we hebben heel veel mogelijk om je te helpen bij het behalen van jouw sportieve doelen. Kennismaken of een keer proberen? Je bent van harte welkom!

Arrangementen