0592-356 000

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Fitness

Het fitnesscentrum mag helaas nog niet open, maar we bieden nu wel outdoor fitness & groepslessen aan! Heerlijk sporten in de buitenlucht tijdens deze mooie periode van het jaar. Anders dan gewend nu wel met een aantal spelregels waar wij en jij je aan dient te houden. Hieronder lees je alle informatie daarover. Zie ook het nieuwe lesrooster en houd rekening dat je nu online dient te reserveren voor je bezoek. Wij hebben er heel veel zin in om weer lekker aan de slag te kunnen. Let’s get fit!

BEKIJK LESROOSTER

(Periode: 1 t/m 14 juni 2020)

RESERVEER UW DEELNAME


Specifieke maatregelen m.b.t. outdoor fitness & groepslessen

Hoe gaat het reserveren:

Hoe gaat het bezoek:

Informatie Covid-19 maatregelen

Gedurende jou bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken je vriendelijk je aan alle maatregelen te houden voor jouw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.

Tarieven 
Deelname groepsles € 7,00 (per les)
Outdoor Gym € 5,00 (per tijdslot van een uur)
Personal Training Sessie € 35,00

* Per les / tijdslot mogen maximaal 9 personen deelnemen.

Alle abonnementen zijn momenteel bevroren. Dit om de eenvoudige reden dat wij niet ons reguliere aanbod kunnen aanbieden. In dit geval dient iedereen gebruikt te maken van entreetickets.

BEKIJK LESROOSTER

RESERVEER UW DEELNAME


(Het standaardrooster is niet geldig tijdens schoolvakanties. Op feestdagen zijn er géén groepslessen.)

Arrangementen