0592-356 000

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Fitness

YES! Het fitnesscentrum gaat 1 juli weer open! Wij zijn daar echt heel blij mee en staan te popelen om je weer te ontvangen!

Anders dan gewend nu wel met een aantal spelregels waar wij en jij je aan dient te houden. Hieronder lees je alle informatie daarover. Als we ons met ons allen aan deze richtlijnen houden kunnen we op een veilige en verantwoorde manier weer sporten. Ontdek ook het nieuwe lesrooster en houd er rekening mee dat je nu online dient te reserveren voor je bezoek. Wij hebben er heel veel zin in om weer lekker aan de slag te kunnen. Let’s get fit!

Het lesrooster download je hier:

BEKIJK LESROOSTER FITNESS

(Periode: 1 juli t/m 16 augustus 2020)

BEKIJK LESROOSTER AQUASPORT

(Periode: 1 juli t/m 16 augustus 2020)

Direct een ticket bestellen voor de fitness kan via onderstaande knop. Voor een aquasport of baanzwemmen is reserveren telefonisch mogelijk bij onze centrale receptie via 0592 -356 000. Vergeet echter niet vooraf onderstaande informatie tot je te nemen!

RESERVEER UW DEELNAME

(Het standaardrooster is niet geldig tijdens schoolvakanties. Op feestdagen zijn er géén groepslessen.)


INFORMATIE FITNESSCENTRUM VANAF 1 JULI

Je bent van harte welkom in de fitness gedurende alle openingstijden. Vrij inlopen is momenteel niet mogelijk, je dient te reserveren. Dit geldt zowel voor het vrije sporten als voor de groepslessen. Via de reserveer knop hierboven plaats je eenvoudig je reservering voor gewenste datum, tijdsblok, en/of les. Voor alle tijdsblokken en lessen geldt vol is vol.

Let op; je besteld hier een vrijkaart, stap 4 betaalwijze in het bestelproces kun je dus overslaan. Een bank aangeven is niet nodig.

Neem je ticket mee naar de fitness (dit kan geprint of op je telefoon). Bij de ingang zal hier op worden gecontroleerd. Let op! Vergeet ook je pas niet, deze dien je ook te kunnen laten zien.

Al naar gelang je abonnement kun je zoveel trainingsmomenten reserveren als wenselijk. Echter, gebruik deze dan ook. Heb je gereserveerd en kun je onverhoopt niet? Meld je dan alsjeblieft bijtijds af zodat je geen plaatsen onnodig bezet houdt. Mocht blijken dat er gasten zijn die plekken ‘voor de zekerheid’ reserveren en niet gebruiken dan zijn we genoodzaakt zijn / haar pas te blokkeren.

Tijdens je bezoek aan het fitnesscentrum:

We hebben de fitness geheel ingericht naar de anderhalf meter richtlijnen. Door belijning en vakken op de vloer worden de looproutes en de onderlinge afstand waar 1 persoon mag trainen aangegeven. Desinfectievoorzieningen en schoonmaakmaterialen voor de toestellen zijn aanwezig. Bij de ingang word je door een instructeur ontvangen en op weg geholpen met de richtlijnen. Deze vind je ook bij de ingang aangeplakt. De instructeur zal je in het kader van de gezondheidscheck eerst een aantal vragen stellen. Het spreekt voor zich dat wij in alles de landelijke richtlijnen volgen, dus:

De kleedkamers en een deel van de douches zijn in gebruik en ook de lockers om waardevolle spullen in op te bergen zijn beschikbaar.

De toiletten zijn wel te gebruiken wanneer je deze voor en na gebruik reinigt. We raden aan om voor je bezoek thuis ook even te gaan.

Je kunt gewoon via de hoofdentree naar binnen en de normale route naar de fitness volgen. Na het sporten verlaat je via de grote schuifdeuren in de fitnessruimte het complex. De ingang is dus niet de uitgang. Via de achterzijde van ons complex wandel je naar je fiets / auto of naar huis.

Arrangementen