0592-356 000

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Fitness

Welkom bij de fitnessclub van het jaar uit de gemeente Assen!

Met volle trots mogen wij ons sinds november 2019 voor een jaar lang “fitnessclub van het jaar” in de gemeente Assen noemen. Op 22 november jl. ontvingen we uit handen van Faya Laurens de fitnessaward. Iedereen die op ons gestemd heeft ontzettend bedankt!

Wist je dat we naast deze mooie award en titel ook het volgende hebben:

Het meest complete sportabonnement van Assen!

Ben jij op zoek naar het meest complete aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten? Dit in combinatie met een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht? Dan ben je bij De Bonte Wever aan het juiste adres. Wij werken met zeer complete all-in sportabonnementen waardoor het voor sporters makkelijker is om naar wens te switchen tussen fitness, groepslessen, aquasporten, buitensporten etc. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs. Geniet van het golfslagbad, verwarmd buiten zwembad, wedstrijdbad en sauna- en rustruimte.

Ga jij voor het meest complete all-in sportabonnement van Assen? Dan kies je voor:

  • Onbeperkt: fitness, groepslessen en aquasporten.
  • Gratis: fittesten en begeleiding, trainingschema’s, gebruik Virtuagym; het online fitnessprogramma, zwemmen, gebruik sauna en stoombad (gekleed), drankje, parkeren
Openingstijden 
maandag & woensdag 07.00 – 22.00 uur
dinsdag & donderdag 08.00 – 22.00 uur
vrijdag 08.00 – 21.00 uur
zaterdag, zon- en feestdagen 09.00 – 14.00 uur

Met de ruime openingstijden en met een groot aanbod aan verschillende sport en ontspanningsmogelijkheden creëren wij voor iedereen de ultieme sportervaring. Wist je dat je bij ons ook terecht kan voor: Personal Training, Voedingsconsulentie en mogelijkheden tot Bedrijfsfitness.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je telefonisch contact opnemen met onze fitnessinstructeurs via 0592-303784 (alleen tijdens openingstijden van het fitnesscentrum bereikbaar).


 

 

 

Hoe werkt het?

Na het invullen van uw gegevens via onderstaand contactformulier neemt één van de fitnessinstructeurs contact met u op om een afspraak te maken om uw gratis sportpas te activeren!

*De pas is alleen toegankelijk voor de fitness en de fitness-groepslessen

Vraag hier uw gratis sportpas aan

Arrangementen