0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 19-07-2021

x

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Fitness

>> Word lid! Profiteer deze maand van onze fitness actie

 

Het meest complete sportabonnement van Assen!

De Bonte Wever biedt een compleet aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten met professionele begeleiding en aandacht. Wij werken met zeer complete all-in sportabonnementen waardoor het voor u als sporter makkelijk is om naar wens te switchen tussen zwemmen, fitness en groepslessen. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs met buitenbad en sauna- en relaxruimte. Kom dus ook naar onze fitness in Assen!

De voordelen van sporten bij De Bonte Wever:

Benieuwd naar welk sportabonnement het beste bij jou past? Bekijk onze pagina met sportabonnementen.

 

Fitness & groepslessen

Wij bieden dagelijks een ruim aanbod aan trainingsmomenten en groepslessen aan. Daarbij houden we rekening met de maatregelen zodat jij volledig coronaproof kan sporten in een vertrouwde omgeving. Wel dien je vooraf online te reserveren voor individueel fitness en voor het volgen van een groepsles. Dit je doen door te klikken op de button hieronder.

Reserveer je ticket

Wil je liever het lesrooster bekijken vooraf bekijken? Klik dan op de link hieronder.

BEKIJK LESROOSTER

(Periode: 3 juli t/m 22 augustus 2021)

Zwem- & saunaparadijs
Maak je recreatief gebruik van ons zwem- & saunaparadijs? Voor jou als abonnementhouder kun je op de onderstaande momenten gebruik gaan maken van het zwem- & saunaparadijs.


Specifieke maatregelen m.b.t. het fitnesscentrum

Informatie Covid-19 maatregelen
Gedurende je bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken je vriendelijk je aan alle maatregelen te houden voor jouw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.