0592-356 000

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Fitness

Aangezien het nog steeds niet mogelijk is om ons fitnesscentrum te openen, bieden wij vanaf 8 maart leuke outdooractiviteiten aan! Met één of twee personen kan je uitdagende personal trainingen volgen. Profiteer in maart en april van een aantrekkelijk tarief. Daarnaast kan je dagelijks een leuke outdoor fitnesstraining volgen, uiteraard volledig coronaproof!

Outdoor personal training

Met een Personal Trainer ga je lekker buiten aan de slag bij ons fitnesscentrum! Je kan alleen of gezellig met z’n tweeën een training volgen. Aangezien onze abonnementen nog bevroren zijn kan je een strippenkaart van 5 of 10 sessies aanschaffen via onze hotelreceptie. In de maand maart & april profiteer je van het onderstaande actietarief. Tevens mogen er twee personen per strip trainen dus neem gerust je buddy mee!

PT- strippenkaart 5x
(5 sessies van 1 uur)
 € 125,00
PT- strippenkaart 10x
(10 sessies van 1 uur)
 € 225,00

De PT-strippenkaarten kunnen bij de hotelreceptie worden aangeschaft en worden altijd volledig en vooraf betaald. De kaarten zijn persoonsgebonden en zijn maximaal één jaar geldig. Indien je verhinderd bent dien je je geplande afspraak uiterlijk 12 uur van te voren te annuleren anders zijn wij genoodzaakt de les wel in rekening te brengen.

Nadat je een strippenkaart hebt aangeschaft stuur je een e-mail met je naam en telefoonnummer naar  a.stuurman@debontewever.nl. Er zal dan contact met je worden opgenomen voor het maken van een eerste afspraak.

Outdoor fitnesstrainingen

Van maandag t/m vrijdag geven op verschillende tijdstippen fitnesstrainingen, uiteraard helemaal coronaproof. Aangezien de abonnementen bevroren zijn kan je een losse training “kopen” voor € 5,00 per sessie. Bestel via onderstaande button direct je ticket en let’s get fit!

Dag Tijd Training
Maandag 09.00 – 10.00 uur Pump Your Body
10.00 – 11.00 uur Yoga
19.00 – 20.00 uur Fitness circuit training
Dinsdag 09.30 – 10.30 uur Fitness circuit training
19.00 – 20.00 uur Spinning
19.00 – 20.00 uur HIIT training
Woensdag 09.00- 10.00 uur Spinning
10.00 – 11.00 uur Pilates
19.00 – 20.00 uur Pump Your Body
Donderdag 09.30 – 10.30 uur Fitness circuit training
19.00 – 20.00 uur Spinning
19.00 – 20.00 uur HIIT training
Vrijdag 09.30 – 10.30 uur Fitness circuit training

(rooster is geldig van 26 april t/m 21 mei 2021)

 

Om deel te nemen aan een training dien je vooraf een ticket te kopen via het online ticketsysteem. Deze ticket zal bij de fitness worden gescand door een medewerker. Indien een training wordt geannuleerd door bijvoorbeeld weersomstandigheden dan zal je tijdig op de hoogte worden gesteld en vind er restitutie plaats.

koop je ticket


Ondanks dat ons fitnesscentrum momenteel dicht is, is het belangrijk om wel te blijven bewegen. Want, bewegen is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je brein, humeur en algehele energie levels! Gelukkig is het mogelijk om thuis prima een effectieve workout te doen! Daarom vind je op de volgende pagina (klik op banner) allerlei oefeningen, adviezen, tips en tools om thuis mee aan de slag te kunnen gaan. Hier komen regelmatig nieuwe items op te staan, dus hou het in de gaten!


All-inclusive sporten? Welkom in De Bonte Wever!

Wij bieden een compleet aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten in een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht. Door onze complete all-in sportabonnementen is het als sporter makkelijk om naar wens te wisselen tussen zwemmen, fitness en groepslessen. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs. Onze professionele instructeurs staan 7 dagen per week klaar voor advies en begeleiding.

Groepslessen
Naast individueel sporten bieden we een mooi programma aan groepslessen met persoonlijke aandacht. Naast Spinning®, Zumba®, Yoga, Pump Your Body en small group trainingen op de fitnessvloer bieden we nog veel meer verschillende groepslessen aan. Stuk voor stuk afgestemd op de specifieke behoeften van onze leden. Voor elk doel bestaat bij ons een les die gefocust is op bijvoorbeeld; vet verbranden, spierversterking of conditietraining.

Aquasporten
De combinatie van  een fitnesscentrum met een zwembad is uniek in Assen en wijde omgeving. Dit maakt het mogelijk om ook aquasporten aan te bieden zoals bijvoorbeeld Aqua Gym, Aqua Bootcamp, Aqua Drum Vibes en nog veel meer! Ook kun je combineren met bijvoorbeeld baanzwemmen.

Kortom we hebben heel veel mogelijk om je te helpen bij het behalen van jouw sportieve doelen. Kennismaken of een keer proberen? Je bent van harte welkom!

Arrangementen