0592-356 000

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Fitness

Het fitnesscentrum is momenteel open en daar zijn we echt heel blij mee. Anders dan gewend nu wel met een aantal spelregels waar wij en jij je aan dient te houden. Hieronder lees je alle informatie daarover. Als we ons met ons allen aan deze richtlijnen houden kunnen we op een veilige en verantwoorde manier blijven sporten. Houd er rekening mee dat je nu online dient te reserveren voor je bezoek. Let’s get fit!

Vanaf 19 november worden de groepslessen weer volgens rooster gegeven. 

Het meest actuele lesrooster download je hier:

LESROOSTER FITNESS

(Periode: 20 oktober t/m 18 december 2020)

LESROOSTER AQUASPORT & BAANZWEMMEN

(Periode: 20 oktober t/m 18 december 2020)

Direct een ticket bestellen voor de fitness kan via onderstaande knop. Toegang tot de fitness krijg je met het ticket in combinatie met je lidsmaatschapspas. Deze dien je dus bij je te hebben.

Voor een aquasport of baanzwemmen is reserveren telefonisch mogelijk bij onze centrale receptie via 0592 -356 000. Vergeet echter niet vooraf onderstaande informatie tot je te nemen!

RESERVEER UW DEELNAME

(Het standaardrooster is niet geldig tijdens schoolvakanties. Op feestdagen zijn er géén groepslessen.)


Extra Fitnessactiviteiten

In verband met de huidige maatregelen kunnen we momenteel geen groepslessen aanbieden. Uiteraard vinden wij dit erg jammer maar aangezien wij niet stil kunnen zitten hebben wij enkele leuke nieuwe fitnessactiviteiten bedacht!

Virtual Solo Spinning Ride: Nu er geen Spinninglessen gevolgd kunnen worden hebben we een aantal leuke links voor een aantal pittige virtuele Spinning rides in de bergen. Neem je telefoon mee, log in op onze wifi en zoek de link van je favoriete Spinning ride. Veel fietsplezier!

Fitness Challenge “The 100”: Momenteel gebruiken we de groepsleszaal voor de uitdagende fitness challenge “The 100”. Je doorloopt zo snel mogelijk een uitdagend parcours van 10 oefeningen waarbij je algehele conditie op de proef wordt gesteld. Informeer bij het fitnessteam hoe je hier aan kan deelnemen.

Nieuwe trainingskaarten: Ben jij ook toe aan wat meer variatie in je training of ben je niet tevreden met het resultaat? Probeer dan nu een nieuw trainingsprogramma. We hebben de trainingskaarten voor een aantal veel voorkomende doelen samengesteld:
1. BBB-oefeningen
2. Buikspieren
3. Functional training circuit
4. Spierkracht/ massa
5. HIIT training.

 


INFORMATIE FITNESSCENTRUM IN CORONATIJDEN

Je bent van harte welkom in de fitness gedurende alle openingstijden. Vrij inlopen is momenteel niet mogelijk, je dient te reserveren. Dit geldt zowel voor het vrije sporten als voor de groepslessen. Via de reserveer knop hierboven plaats je eenvoudig je reservering voor gewenste datum, tijdsblok, en/of les. Voor alle tijdsblokken en lessen geldt vol is vol.

Let op; je bestelt hier een vrijkaart, stap 4 betaalwijze in het bestelproces kun je dus overslaan. Een bank aangeven is niet nodig.

Neem je ticket mee naar de fitness (dit kan geprint of op je telefoon). Bij de ingang zal hier op worden gecontroleerd. Let op! Vergeet ook je pas niet, deze dien je ook te kunnen laten zien.

Al naar gelang je abonnement kun je elk gewenste fitnesstraining of groepsles reserveren. Wanneer twee groepslessen of een fitnesstraining en groepsles qua tijdstip op elkaar aansluiten, kun je deze beide reserveren. Echter, gebruik deze dan ook. Heb je gereserveerd en kun je onverhoopt niet? Meld je dan alsjeblieft bijtijds telefonisch af zodat je geen plaatsen onnodig bezet houdt. Mocht blijken dat er gasten zijn die plekken ‘voor de zekerheid’ reserveren en niet gebruiken dan zijn we genoodzaakt zijn / haar pas te blokkeren.

Tijdens je bezoek aan het fitnesscentrum:

We hebben de fitness geheel ingericht naar de anderhalf meter richtlijnen. Door belijning en vakken op de vloer worden de looproutes en de onderlinge afstand waar 1 persoon mag trainen aangegeven. Desinfectievoorzieningen en schoonmaakmaterialen voor de toestellen zijn aanwezig. Bij de ingang word je door een instructeur ontvangen en op weg geholpen met de richtlijnen. Deze vind je ook bij de ingang aangeplakt. De instructeur zal je in het kader van de gezondheidscheck eerst een aantal vragen stellen. Het spreekt voor zich dat wij in alles de landelijke richtlijnen volgen, dus:

Je kunt gewoon via de hoofdentree naar binnen en de normale route naar de fitness volgen. Na het sporten verlaat je via de grote schuifdeuren in de fitnessruimte het complex. De ingang is dus niet de uitgang. Via de achterzijde van ons complex wandel je naar je fiets / auto of naar huis.

Arrangementen