0592-356 000

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 21.30 uur

Zaterdag, zondag & feestdagen
09.00 – 14.00 uur

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Fitness

Het meest complete sportabonnement van Assen!

De Bonte Wever biedt een compleet aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten met professionele begeleiding en aandacht. Wij werken met zeer complete all-in sportabonnementen waardoor het voor u als sporter makkelijk is om naar wens te switchen tussen zwemmen, fitness en groepslessen. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs met buitenbad en sauna- en relaxruimte. Kom dus ook naar onze fitness in Assen!

De voordelen van een sportabonnement bij De Bonte Wever:

Benieuwd naar welk sportabonnement het beste bij jou past? Bekijk onze pagina met sportabonnementen. Wil je liever eerst ons fitnesscentrum ontdekken? Maak dan gebruik van de 7-dagen sportpas en beslis daarna of je lid wilt worden.

Groepslessen

Wij bieden dagelijks een ruim aanbod aan groepslessen. Om hier aan te deel te nemen als abonnementhouder dien je vooraf online te reserveren. Dit doe je door te klikken op de button hieronder. Voor aanvang van de groepsles laat je de ontvangen QR-code scannen bij de instructeurs. Mocht je verhinderd raken dan stellen we het op prijs dit aan ons door te geven, op het directe telefoonnummer van het fitnesscentrum 0592-303 784, zodat je gereserveerde plek door een andere sporter ingevuld kan worden.

Reserveer je groepsles

Reserveer je aquasport

Bekijk het sportrooster van 8 mei t/m 16 juni 2023 HIER.


Openingstijden Fitnesscentrum

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 21.30 uur

Zaterdag, zondag & feestdagen
09.00 – 14.00 uur

>> openingstijden van het zwemparadijs (lees hier)