0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Faciliteiten

Ontdek al onze faciliteiten!

Hotel De Bonte Wever biedt 262 comfortabele hotelkamers gelegen in Assen, de hoofdstad van een mooi en ruime Drenthe! In het hotel kunt u genieten van alle faciliteiten onder één dak en bovendien kunt u gratis gebruikmaken van ons Wifi-netwerk en is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Laadpunten (4) voor elektrische auto’s zijn tevens beschikbaar (gebruik middels uw eigen E-pas). Ons hotel is geheel rookvrij en toegankelijk voor mindervaliden (alle kamers zijn middels lift bereikbaar). Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphonden).

Boek direct


Ons animatieteam organiseert vele leuke in- en outdooractiviteiten, zoals: kids disco, workshops, knutselprogramma’s, speurtochten, quizzen, bowlingtoernooien en nog veel meer. Op het naastgelegen animatieplein en in de Caféstraat vindt u diverse elektronische spellen voor volop game plezier, speeltoestellen (binnen en buiten) voor onze kleinste gasten t/m 4 jaar. Ook kunt u bij de animatie terecht voor diverse familiespellen. Bij de informatie- en reserveringsbalie zijn diverse speurtochten te verkrijgen.

Even helemaal tot rust komen met een verzorgende gezichtsbehandeling of een ontspannende lichaamsmassage. Onze professionele schoonheidsspecialistes leggen u volledig in de watten… Voor het complete aanbod kunt u hier kijken www.debontewever.nl/schoonheidssalon

Jong of oud, sportief of niet; bowlen is voor iedereen! U bent van harte welkom op onze zes moderne bowlingbanen. Compleet met lichteffecten, digitale puntentelling, kinderbumpers, glow in the dark en een gezellige bar. U kunt tijdens uw verblijf een baan reserveren bij de bowling. Vooraf alvast reserveren is helaas niet mogelijk.

180! Of toch liever een potje biljarten gezellig in de Caféstraat. Tafeltennis en jeu de boules zijn buitenspelactiviteiten. Spelbenodigheden zijn af te halen op het animatieplein.

Het gehele jaar door beiden wij diverse concerten, muziekavonden en feestavonden. Een overzicht van onze agenda vindt u hier: www.debontewever.nl/events

In Drenthe vindt u rust en ruimte en er zijn volop mogelijkheden om eropuit te gaan. De Bonte Wever ligt mooi centraal en vanuit hier bent u in mum van tijd onderweg op of naar een heerlijke fiets- en wandelroute in de prachtige natuur. De fietsenstalling op de hotelparkeerplaats is te openen met de hotelkamerpas. In de fietsenstalling zijn ook oplaadpunten voor E-bikes aanwezig. Gebruik hiervan is geheel op eigen risico.

Verhuurtarieven Dag Weekend Midweek Week
Unisex fiets 7 versnellingen € 12,50 € 25,00 € 37,50 € 50,00
Kinderfiets (diverse maten) € 8,50 € 17,00 € 25,50 € 34,00
Elektrische fiets € 26,50 € 53,00 € 79,50 € 106,00
Kinderzitje € 3,00 € 6,00 € 9,00 € 12,00
Fatbike € 14,00 € 28,00 € 42,00 € 56,00
Tandem € 21,00 € 42,00 € 63,00 € 84,00

Reserveren kan telefonisch door even te bellen met  0592-303 777 of bij de hotelreceptie tijdens uw verblijf.

De informatie- & reserveringsbalie vindt u nabij de hotelreceptie en is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Hier kunt u terecht met al uw vragen, kunt u bowlingbanen reserveren, zwemkaartjes afhalen, een groepsles in de fitness boeken, fietsen en E-choppers huren of een tafel in restaurant Dapper reserveren. Tevens vindt u hier allerlei uitjes en tips om de omgeving te ontdekken, fietsroutes en bovendien een VVV shop. Buiten de openingstijden van deze balie kunt u terecht bij de hotelreceptie.

Iedereen kan meedoen op de mini-golfbaan! Sticks zijn af te halen op het animatieplein.

Een compleet aanbod aan trainingsfaciliteiten en groepslessen vindt u in het moderne fitnesscentrum van De Bonte Wever. Hier kunt aan uw conditie werken, meedoen aan één van de groepslessen zoals Spinning, Yoga en Zumba of gewoon lekker bewegen. De minimale leeftijd voor fitness en deelname aan groepslessen is 16 jaar. Voor jongeren van 12 t/m 15 jaar is fitness alleen toegestaan onder toezicht van een volwassene. In het fitnesscentrum is het dragen van sportkleding en (schone) sportschoenen verplicht.

In het subtropisch zwem- en saunaparadijs kunt u natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen. Maar naast het golfslagbad, de wildwaterbaan en de glijbaan, valt er nog veel meer te beleven. U kunt er bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. Breng een bezoek aan de sauna en rustruimte die volledig in het teken staat van ontspanning: een Finse sauna, een Kelo sauna, infrarood warmtebanken, een Turks stoombad, voetenbaden en sensor douches. Goed voor lichaam en geest. Aan het einde van de dag voelt u zich weer als herboren! Naast vrij zwemmen bent u ook van harte welkom om kosteloos deel te nemen aan onze aquasporten en het baanzwemmen. Voor het aquasporten moet wel even vooraf gereserveerd worden tijdens uw verblijf.

Dapper à la carte
Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart dé plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vindt u dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Indien u op basis van all-inclusive verblijft kunt u tegen betaling van een toeslag (€ 21,50 p.p./ kinderen 4 t/m 12 jaar: € 9,50 p.p.) genieten van een driegangendiner. De kinderen ontvangen een 3-gangen kindermenu.

Flinck
Bij Flinck voelt u zich welkom en of u nu de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een overweldigende plek zoekt om uitgebreid te lunchen, geniet van de brunch op zondag of verrassend wilt dineren, u gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid.

De gezellige Caféstraat in ons complex biedt sfeervolle zitmogelijkheden en diverse bars voor een hapje en een drankje en genieten van live muziek!

De Bonte Wever is naast een hotel ook een locatie voor (meerdaags) congressen en vergaderingen. Wij bieden een gevarieerd aanbod in fraaie en verrassende vergader- en/of congresruimtes voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties, workshops. Kijk voor meer info: www.debontewever.nl/zakelijk

 

Plattegrond

Arrangementen