0592-356 000

Meer informatie of reserveren?

0592-303 777

Kamers

Comfortabel overnachten kan bij De Bonte Wever op verschillende manieren. Alle hotelkamers zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld met koffie- en theefaciliteiten zodat je ’s ochtend kunt genieten van een kopje koffie. Een goed begin van de dag! Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk en in alle kamers kun je gratis gebruikmaken van ons WiFi netwerk.

Bij het maken van een boeking kan bij stap 2 de keuze uit de diverse beschikbare kamertypes worden aangeven.

Boek direct


Deze kamer beschikt over twee boxspringbedden (2 losse bedden van 0.90 x 2.10 m). De kamer is verder voorzien van een bureau, koffie- en theefaciliteiten, voldoende kastruimte, kluis, telefoon, radio, luchtkoeling en flatscreen TV. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en föhn.

Hotelkamer

Deze extra ruime kamer beschikt over een boxspringbed (1.80 x 2.10m) met dubbele hoofdkussens, koffie- en theefaciliteiten. De kamer is verder voorzien een zitje, bureau, voldoende kastruimte, koelkast, kluis, telefoon, radio, luchtkoeling en flatscreen TV. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad, föhn en een toilet. De Deluxe kamers liggen iets verder gelegen van alle faciliteiten.

De mindervalide kamers bevinden zich allen op de begane grond. De badkamer is voorzien van een wandbeugel en een douchestoel en verder:

Een overzicht van alle faciliteiten? Kijk hierhier

Deze door 7 Assense ondernemers speciaal ingerichte kamer onder het motto ‘Doe alsof je thuis bent’ biedt een sfeer en uitstraling van een heuse ‘Loft’. Alles wat je ziet in de kamer is zelfs te koop! Meer informatie www.debontewever.nl/loft  Deze extra ruime kamer beschikt over een speciaal voor deze kamer ontworpen boxspringbed. De kamer is verder voorzien van een zitje, design bureau, kluis, telefoon, radio. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad, föhn en een toilet.

De ‘Loft’ kan uitsluitend rechtstreeks gereserveerd worden via telefoonnummer 0592-303777.

Deze kamer beschikt over drie boxspringbedden (3 losse bedden van 0.90 x 2.10m). De kamer is verder voorzien van een bureau, koffie- en theefaciliteiten, voldoende kastruimte, kluis, telefoon, radio, luchtkoeling en flatscreen TV. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en föhn.

Deze kamer is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen tot circa 13 jaar en beschikt over twee boxspringbedden (2 losse bedden van 0.90 x 2.10m) en een stapelbed (1.90m lang). De kamer is verder voorzien van een bureau, koffie- en theefaciliteiten, voldoende kastruimte, kluis, telefoon, radio, luchtkoeling en flatscreen TV. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en föhn.

Deze ruime meerpersoonskamer beschikt over vier boxspringbedden (4 losse bedden van 0.90 x 2.10m) en biedt mogelijkheid tot het plaatsen van een 5e bed. De kamer is verder voorzien van een bureau, koffie- en theefaciliteiten, voldoende kastruimte, kluis, telefoon, radio, luchtkoeling en flatscreen TV. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en föhn.

Deze kamer beschikt twee boxspringbedden (2 losse bedden van 0.90 x 2.10 m). De kamer is voorzien van luchtkoeling, een bureau, draadloos internet, flatscreen, voldoende kastruimte, kluis, telefoon, radio. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, föhn en een toilet. De kamer is voorzien van een tussendeur. Connecting kamers kunnen uitsluitend rechtstreeks gereserveerd worden via telefoonnummer 0592-303777.

Alle kamertypes bieden ruimte voor één kinderbedje.


Toeslagen

Arrangementen