0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotels voor mindervaliden Nederland

Zoek u een geschikt hotel voor mindervaliden in Nederland? Bij De Bonte Wever in Assen bent u aan het juiste adres! Ons hotel ligt in de mooie omgeving van Drenthe. De Bonte Wever is een compleet luxe viersterrenhotel met verschillende kamers die geschikt zijn voor mindervaliden bezoekers.

Diverse faciliteiten en mogelijkheden voor mindervaliden

Om een bezoek aan De Bonte Wever zo aangenaam mogelijk te maken heeft De Bonte Wever voor mindervalide gasten enkele speciale faciliteiten. In samenwerking met Zorggroep Drenthe en Vegro kunnen wij onze gasten met een beperking een zorgeloos verblijf aanbieden.

In overleg met Zorggroep Drenthe kunt u persoonlijke verzorging en verpleging aanvragen. Meer informatie over Zorggroep Drenthe kunt u vinden op de website van Zorggroep Drenthe of door eenvoudig te bellen (0592-33 12 32) met een van de medewerkers.

In overleg met Vegro kunt ue de benodigde zorghulpmiddelen bestellen. Meer informatie over Vegro kunt u vinden op de website van Vegro of door telefonisch contact op te nemen (0800 – 2887766) met een van de medewerkers.

In de meeste gevallen kunt u in overleg met uw zorgverzekering kosteloos gebruik van maken van deze diensten.

Speciale parkeerplaatsen en voorzieningen

Er zijn mindervalide parkeerplaatsen aanwezig en daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig nabij de hotelkamers. Ook zijn er rolstoelen te leen bij de hotelreceptie, echter kunnen deze niet gereserveerd worden. U kunt wel een rolstoel reserveren via Zorggroep Drenthe.

Mindervalide gasten mogen ook met een blindengeleidehond of een hulphond in De Bonte Wever verblijven. Tijdens uw bezoek aan De Bonte Wever zijn onze EHBO-gediplomeerde medewerkers u in geval van een calamiteit graag van dienst.

Extra kamerfaciliteiten

Onze mindervalide kamers bevinden zich op de begane grond en bieden de volgende faciliteiten voor mindervalide gasten:

Bereikbaarheid De Bonte Wever

De Bonte Wever ligt aan de rand van het Asserbos en centraal gelegen nabij de A28. Hierdoor zijn wij makkelijk te bereiken voor onze bezoekers die van plan zijn om met eigen vervoer te komen.

Het treinstation ligt op circa 20 minuten loopafstand van De Bonte Wever. Tevens kunt u vanaf het station de bus nemen. Een bushalte bevindt zich op loopafstand van het hotel, halte ‘Rotonde Hoofdlaan’. Voor actuele reisinformatie raden wij aan om www.9292ov.nl te raadplegen.

Heeft u een vraag over de bereikbaarheid van De Bonte Wever?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Arrangementen