0592-356 000

Wat is all-inclusive?

Een all-inclusive arrangement begint op de aankomstdag om 15.00 uur en eindigt op de vertrekdag om 10.30 uur. Het volgende is inbegrepen tijdens een all-inclusive verblijf bij De Bonte Wever:

Boek direct


Maak je vakantie helemaal naar wens met onze extra’s. Dat wordt ultra genieten!

Vervroegde aankomst vanaf 11.00 uur | € 26,50 per volwassene/ € 16,50 per kind (3 t/m 12)
Je bent reeds vanaf 11.00 uur van harte welkom en kunt direct gebruik maken van de all-in faciliteiten. De kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. De bagage kan tot die tijd in onze bagageruimte worden geplaatst.

Verlaat vertrek tot 15.00 uur | € 26,50 per volwassene / € 16,50 per kind (3 t/m 12)
Je kunt nog gebruikmaken van de all-in faciliteiten tot 15.00 uur. De bagage kan vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte worden geplaatst. Je dient dus wel uit te checken en de kamer te verlaten voor 10.30 uur.

Verlaat vertrek Plus tot 19.30 uur | € 57,50 per volwassene / € 32,50 per kind ( 3 t/m 12)
Je kunt nog gebruikmaken van de all-in faciliteiten, lunch, het diner en tot 19.30 uur zijn de drankjes inclusief. De bagage kan vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte worden geplaatst. Je dient dus wel uit te checken en de kamer te verlaten om uiterlijk 10.30 uur.

Beauty & Wellness
Ervaar een pure vorm van weldaad en kom geheel tot rust tijdens een heerlijke massage en/of schoonheidsbehandeling.

Kijk hier voor alle behandelingen & massages! Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en of aanbiedingen en afhankelijk van beschikbaarheid

Bistro Dapper
Tegen bijbetaling van een toeslag van € 23,50 per volwassene en € 9,50 per kind kun je genieten van een heerlijk 2-gangenmenu (kinderen 3 t/m 12 jaar, 2-gangen kidsmenu). Voor de kinderen in de leeftijd tot 3 jaar wordt een bordje bijgezet.

Deze toeslag is alleen geldig bij all-in hotelarrangementen. Niet geldig rondom/op feestdagen. 2-gangemenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht.

Early check in | € 39,50 per kamer
Eerder van de kamer gebruikmaken? Dit is mogelijk vanaf 12.00 uur. Let wel; het all-in arrangement start om 15.00 uur.

Late check-out | € 39,50 per kamer
Even heerlijk uitslapen, klinkt je dit als muziek in de oren? Boek dan een late check-out. Je mag tot 14.00 uur gebruikmaken van de hotelkamer. Let wel; het all-in arrangement eindigt om 10.30 uur.

VIP-upgrade All-inclusive | € 159,- p.p.

Let op:  De VIP-upgrade is alleen toe te voegen aan een 3-, 4-, 5-, 6-, 7- of 8-daags all-in arrangement. Je kunt de VIP-upgrade ook reserveren zonder beautypakket. Dan bedraagt het tarief € 95,- p.p. De VIP- upgrade is op basis van beschikbaarheid te reserveren. Niet geldig tijdens/rondom feestdagen.

*Beautypakket 1: inclusief een ontspanningsmassage 30 minuten en een schoonheidsbehandeling 30 minuten. Na het plaatsen van de reservering wordt de beschikbaarheid in de schoonheidssalon gecontroleerd door een van onze medewerkers en de tijden ingepland. Je wordt hier separaat over geïnformeerd. Wil je graag vooraf de tijden en mogelijkheden weten neem dan telefonisch contact op met de afdeling reserveringen via telefoonnummer 0592-303777.

Deze extra’s kun je bijboeken in stap 3 van het boekingsproces.


Wat is niet inbegrepen in de all-in arrangementen?

  • toegang tot de diverse evenementen in De Bonte Wever is niet inbegrepen bij een all-in arrangement, tenzij er sprake is van een speciaal samengesteld arrangement. Consumpties tijdens evenementen vallen tevens niet onder all-in arrangementen. Entreekaarten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar bij de receptie of online via www.debontewever.nl/events
  • personal training in het fitnesscentrum
  • behandelingen in de schoonheidssalon
  • aangeboden activiteiten naast het hotelprogramma

Welke dranken zitten er in het huisassortiment?

Non-alcoholische dranken: Appelsap, Bitterlemon, Sourcy rood en blauw, Cassis, Chocomelk, Pepsi, Pepsi Max, 7-Up, Fristi, Lipton Ice Tea, Lipton Ice Tea Green, Sinaasappelsap, Rivella, Sinas, Tonic, Ranja.
Bieren: Grolsch vd tap, Grolsch radler 0.0%, Grolsch 0.0%.
Wijn: zoete witte wijn, droge witte wijn, rosé wijn, rode wijn.
PSV: Rode Port, witte Port, medium dry Sherry, Martini wit
Overige alcoholische dranken: Advocaat, Bols Blue Curaçao, Bols Mango, Bols Strawberry, Bols Watermeloen, Bols Cocos Rum, Bols Peach, Bols Vanilla, Bols Triple sec, Bols Amaretto, Bols Butterscotch, Café Marakesh, Gin, Witte rum, Passion, Apfelkorn, Vieux, Berenburg, Bessenjenever, Jonge jenever, Jagdtraum kruidenbitter, The Famous Crouse Whisky, Vodka wit, Vodka rood.

Arrangementen