0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Wat is all-inclusive?

All-inclusive genieten!

Een all-inclusive arrangement begint op de aankomstdag om 15.00 uur en eindigt op de vertrekdag om 10.30 uur. Het volgende is inbegrepen tijdens een all-inclusive verblijf bij De Bonte Wever:

Boek direct


Maak uw arrangement helemaal naar wens met een keuze uit onze extra’s

 • Vervroegde aankomst vanaf 11.00 uur
  Nog eerder genieten van uw all-in arrangement? Met een vervroegde aankomst bent u reeds vanaf 11.00 uur van harte welkom. De kosten hiervoor bedragen € 22,50 per volwassene en € 12,50 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. U kunt de bagage tot die tijd in onze bagageruimte plaatsen.
 • Verlaat vertrek tot 15.00 uur
  Wenst u langer gebruik te maken van het all-in arrangement? Dan kunt u een ‘verlaat vertrek’ reserveren. U kunt nog gebruikmaken van de lunch en tot 15.00 uur drankjes inclusief. De kosten hiervoor bedragen € 22,50 per volwassene en € 12,50 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. De bagage kunt u vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte plaatsen. U dient dus wel uit te checken en de kamer te verlaten voor 10.30 uur.
 • Verlaat vertrek Plus tot 19.30 uur
  Heeft u genoten van uw verblijf en wenst u nog een dagje langer te blijven en gebruik te maken van het all-in arrangement? Dan kunt u een ‘verlaat vertrek plus’ reserveren. U kunt nog gebruikmaken van de lunch, het diner en tot 19.30 uur zijn de drankjes inclusief. De kosten hiervoor bedragen € 49,50 per volwassene en € 25,00 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. De bagage kunt u vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte plaatsen. U dient dus wel uit te checken en de kamer te verlaten voor 10.30 uur.

Wat is niet inbegrepen in de all-in arrangementen?

 • toegang tot de diverse evenementen in De Bonte Wever is niet inbegrepen bij een all-in arrangement, tenzij er sprake is van een speciaal samengesteld arrangement. Consumpties tijdens evenementen vallen tevens niet onder all-in arrangementen. Entreekaarten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar bij de receptie of online via www.debontewever.nl/events
 • personal training in het fitnesscentrum
 • behandelingen in de schoonheidssalon
 • aangeboden activiteiten naast het hotelprogramma
 • diner in à la carte restaurant Dapper. Graag laten wij u kennismaken met de eigentijdse en gevarieerde menukaart van restaurant Dapper. Tegen bijbetaling van een toeslag van € 21,50 per volwassene en € 9,50 voor kinderen (3 t/m 12 jaar) kunt u genieten van een heerlijk driegangendiner.

Welke alcoholische dranken zitten er in het huisassortiment?
Port (rood en wit), Sherry (medium en dry), Licor de la Vanillia, Witte en Rode martini, Jonge Jenever van Hartevelt, Bessenjenever van Coebergh, Vieux, Beerenburg van Hartevelt, Apfelcorn, Kruidenlikeur, Rum, Rode en witte Vodka, Bols coconut likeur, Gin, Bols Amaretto, Passion likeur, Bols Blue Curaçao, Bols Banana, African delight, Whisky, Bols Triple Sec., Butter Scotch van Bols (karamellikeur), Cafe Marekesh (koffielikeur), Bier (Grolsch), Rode wijn, Witte wijn, Rosé en Zoete witte wijn, Grolsch Radler 0/0, Grolsch Malt 0/0,

Arrangementen