0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Kindvriendelijk hotel met zwembad

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk hotel met zwembad? In ons subtropisch zwemparadijs verveelt uw kind zich geen moment! De Bonte Wever is landelijk gezien een grote speler op het gebied van hotellerie en is geschikt voor jong én oud. Gelegen in Assen, direct aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad biedt de locatie vele mogelijkheden. Tevens beschikt het hotel over een breed aanbod van faciliteiten, waardoor u en uw kinderen zich nooit hoeven te vervelen.

Faciliteiten voor kinderen

Ons kindvriendelijk hotel biedt verschillende faciliteiten voor uw kinderen. Zo is er een volledig animatieprogramma, waarbij uw kinderen deel kunnen nemen aan diverse leuke activiteiten. Daarnaast kunt u lekker een avondje bowlen in ons eigen bowlingcentrum.

Een kindvriendelijk hotel is uiteraard niet compleet zonder een tof zwembad. Bij De Bonte Wever weten wij dit als geen ander, vandaar dat wij beschikken over een uitgebreid tropisch zwem- en saunaparadijs. Deze is geschikt voor jong én oud. Voor onze jonge bezoekers hebben wij een golfslagbad, peuterbad, wildwaterkreek, diverse speeltoestellen en een glijbaan. Voor volwassenen hebben wij onder andere meerdere sauna’s (gekleed), een Turks stoombad (gekleed), voetenbaden en een verwarmd buitenbad.

Bekijk alle faciliteiten

Genieten in de buitenlucht

Onze ligging biedt verschillende mogelijkheden om eens een lekker dagje in de buitenlucht te spenderen. Drenthe is bij uitstek de provincie waar de natuur de ruimte krijgt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met meer dan 1700 kilometer aan fietspaden houdt niks u nog tegen voor het maken van een mooie fietstocht. De Bonte Wever beschikt over een eigen fietsverhuur, waardoor u zelf geen fietsen hoeft mee te nemen.

Op ongeveer een half uur rijden bevindt zich het Wildlands Adventure Zoo park, welke uiterst geschikt is voor kinderen. Maak een expeditie door de hele wereld en sta oog in oog met de indrukwekkendste wilde dieren.

Bereikbaarheid De Bonte Wever

Ons hotel is goed bereikbaar via de A28 en het openbaar vervoer. We beschikken over genoeg (gratis) parkeerplaatsen, waaronder meerdere invalideplekken. Om met het openbaar vervoer te komen reist u naar bushalte ‘Rotonde Hoofdlaan’. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen. Plan uw reis op 9292ov.nl.

Reserveer nu bij De Bonte Wever

Ga voor een zorgeloze vakantie met uw kinderen en reserveer een kindvriendelijk hotel met zwembad bij De Bonte Wever. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen hebt!

Boek direct

Arrangementen