0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Restaurants


In De Bonte Wever is altijd een plek waar je terecht kunt om te eten waar je zin in hebt. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een high tea, brunch a la carte, tussendoortje, snack of goede borrelbite bent je van harte welkom in één van onze restaurants. Smakelijk eten!

À la carte restaurant: Dapper

Omdat wij onze gasten graag stimuleren tot het maken van dappere keuzes was de naam voor ons á la carte restaurant snel gekozen: ‘Dapper’. Restaurant Dapper is dankzij de stoere inrichting, het robuuste interieur en de eigentijdse kaart de plek waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis-, en vegetarische gerechten, passend bij het seizoen en met zorg bereid. Liever afhalen? Geen probleem, ook dat kan bij Dapper!

Gasten die gebruik maken van een all-inclusive arrangement kunnen tegen een meerprijs genieten van de culinaire hoogstandjes van Restaurant Dapper. De specialiteit van het huis zijn huisgemaakte spareribs van de grill. Geen vleesliefhebber? Ga dan eens voor onze Smoky Vegan Burger, gemaakt van rode biet.

Meer informatie over Restaurant Dapper

Restaurant: Flinck

Of je de dag goed wilt starten met een stevig ontbijt, een plek zoekt om heerlijk te lunchen of verrassend wilt dineren met familie, vrienden of collega’s, bij restaurant FLINCK eet iedereen wat hij of zij lekker vindt! Flinck is momenteel alleen geopend voor hotelgasten en omgebouwd tot het ruimste á la carte restaurant van Drenthe. Zo wordt tijdens het diner een 3-gangen keuzediner geserveerd met een dagelijks wisselende ruime keuze aan gerechten waardoor er altijd iets lekkers voor je tussen zit. Ook tijdens het ontbijt en de lunch zijn de buffetten vervangen voor meer service aan tafel. Natuurlijk is alles aangepast naar de anderhalver meter richtlijnen.

De traditionele zondagsbrunch is omgedoopt tot een Brunch á la Carte en vindt vanaf 1 juni plaats in Restaurant Dapper of in een speciaal gecreëerd restaurant in één van onze zalen.

Meer info over Flinck

Arrangementen

Wij accepteren