0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 14-01-2022

x

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Restaurants

Onze restaurants zijn gesloten t/m 25 januari 2022. Kijk voor meer informatie op onze Covid 19 pagina


In De Bonte Wever is altijd een plek waar je terecht kunt om te eten waar je zin in hebt. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een high tea, zondagsbrunch, tussendoortje, snack of goede borrelbite bent je van harte welkom in één van onze restaurants. Smakelijk eten!

Afhalen

Geniet van de lekkerste gerechten van Dapper thuis! Het is weer mogelijk om jouw favoriete maaltijden af te halen, voor meer informatie klik hier.

À la carte restaurant: Dapper

Omdat wij onze gasten graag stimuleren tot het maken van dappere keuzes was de naam voor ons á la carte restaurant snel gekozen: ‘Dapper’. Restaurant Dapper is dankzij de stoere inrichting, het robuuste interieur en de eigentijdse kaart de plek waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis-, en vegetarische gerechten, passend bij het seizoen en met zorg bereid.

Gasten die gebruik maken van een all-inclusive arrangement kunnen tegen een meerprijs genieten van de culinaire hoogstandjes van Restaurant Dapper. De specialiteit van het huis zijn huisgemaakte spareribs van de grill. Geen vleesliefhebber? Ga dan eens voor onze Smoky Vegan Burger, gemaakt van rode biet.

Meer informatie over Restaurant Dapper

Restaurant: Flinck

Of je de dag goed wilt starten met een stevig ontbijt, een plek zoekt om heerlijk te lunchen of verrassend wilt dineren met familie, vrienden of collega’s, bij restaurant FLINCK eet iedereen wat hij of zij lekker vindt! Je geniet hier van een ruime keur aan gerechten. Zo zijn de verschillende buffetten een flink stuk uit elkaar gezet zodat er voldoende ruimte is, zijn er heldere looproutes aangegeven, werken we deels met zogenaamde mono-verpakkingen en waar je zelf op kan scheppen krijg je eerst een handschoen die je direct daarna weer weggooit. Uiteraard houden onze koks de buffetten goed in de gaten en worden opschepmiddelen heel regelmatig verwisseld. Zowel bij de ingang als op alle tafels vind je desinfectans zodat je voordat je naar het buffet gaat eerst je handen kunt desinfecteren. Natuurlijk is alles aangepast naar de anderhalve meter richtlijnen.

Meer info over Flinck

Arrangementen

Wij accepteren