0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Restaurants

Klik HIER voor berichtgeving i.v.m. het coronavirus

In De Bonte Wever is altijd een plek waar u terecht kunt om te eten waar u zin in heeft. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een high tea, zondagsbrunch, tussendoortje, snack of goede borrelbite bent u van harte welkom in één van onze restaurants.


DAPPER (à la carte)

Met de gedurfde uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat we ook graag onze gasten stimuleren tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vindt u dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Liever afhalen? Geen probleem, ook dat kan bij Dapper!

Restaurant Dapper heeft haar eigen website met daarop alle menukaarten en meer informatie!

www.restaurantdapper.nl

FLINCK (uitgebreid warm / koudbuffet)
Bij FLINCK voelt u zich welkom en of u nu de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een plek zoekt om uitgebreid te lunchen of verrassend wilt dineren met familie of collega’s, u gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad. Op het uitgebreide buffet is een flinke keuze in warme en koude gerechten te vinden waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. De zondagsbrunch is een absolute aanrader zeker als je hem combineert in een voordelig arrangement met bijvoorbeeld het zwembad!

Meer info over Flinck

Arrangementen

Wij accepteren