0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Restaurants

In De Bonte Wever kunt u terecht bij restaurants die dagelijks geopend zijn.

DAPPER à la carte
Met de gedurfde uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat we ook graag onze gasten stimuleren tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vindt u dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid…

In Dapper wordt u welkom geheten door onze medewerkers die met passie voor u aan de slag gaan en er alles aan doen om uw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Of u nu met collega’s komt dineren om uw laatste deal te vieren, bij wilt komen van een goede boswandeling, even rustig wilt lunchen met een potentiële klant om de laatste offertes door te spreken of op zoek bent naar een plek waar u rustig met uw geliefde een mooie avond kan beleven, in Dapper vindt u de perfecte ambiance. Welkom bij Dapper!

Op www.restaurantdapper.nl vindt u meer informatie en de menukaart.

FLINCK
Bij FLINCK voelt u zich welkom en of u nu de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een plek zoekt om uitgebreid te lunchen of verrassend wilt dineren met familie of collega’s, u gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. KLIK snel verder voor meer informatie.

Voorjaarsvoordeel

Arrangementen

Wij accepteren