0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Restaurants

In De Bonte Wever is altijd een plek waar je terecht kunt om te eten waar je zin in hebt. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een high tea, zondagsbrunch, tussendoortje, snack of goede borrelbite bent je van harte welkom in één van onze restaurants. Smakelijk eten!

Bistro Dapper

Omdat wij onze gasten graag stimuleren tot het maken van dappere keuzes was de naam voor onze bistro snel gekozen: ‘Dapper’. Bistro Dapper is dankzij de stoere inrichting, het robuuste interieur en de eigentijdse kaart de plek waar je terecht kunt voor een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis-, en vegetarische gerechten, passend bij het seizoen en met zorg bereid. Gasten die gebruik maken van een all-inclusive arrangement kunnen tegen een meerprijs genieten van de culinaire hoogstandjes van Bistro Dapper.

Meer info over Dapper

Restaurant Flinck

Restaurant Flinck is een plek waar u zich welkom voelt en terecht kunt voor een stevig ontbijt, verrassende lunch of uitgebreid diner. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Eenmaal aan tafel kan het grote genieten beginnen en na afloop gaat u altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad. Vanwege de stijlvolle en gevarieerde inrichting voelt het restaurant groots zonder aan intimiteit te verliezen. Er is een speciale ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl u nog geniet van het grote aanbod warme en koude gerechten, waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard en mocht er onverhoopt toch iets ontbreken of zijn er speciale wensen dan staat ons gedreven en vriendelijke personeel voor u klaar.

Meer info over Flinck

 

Koffie- en snackcorner De Bonte Brink

Voor een heerlijk kopje koffie met gebak of voor een supergezond vers belegd broodje bent u direct bij binnenkomst in De Bonte Wever op de juiste plek. Na het zwemmen of wandelen trek in een warme snack? Hiervoor kunt u natuurlijk ook terecht in ‘De Bonte Brink’. Ook voor (korte) zakelijke of informele ontmoetingen een perfecte keuze!

Restaurant

Wij accepteren