0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

DAPPER à la carte

Vanaf 1 juni a.s. is het ook mogelijk om gerechten af te halen. Kijk hier voor onze afhaalkaart!

Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vindt u dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid.

In Dapper wordt u welkom geheten door onze medewerkers die met passie voor u aan de slag gaan en er alles aan doen om uw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Of u nu met collega’s komt dineren om uw laatste deal te vieren, even rustig wilt lunchen met een potentiële klant om de laatste offertes door te spreken of op zoek bent naar een plek waar u rustig met uw dierbaren een mooie avond kan beleven, wij creëren de perfecte ambiance zowel in het restaurant als op het zuidelijk gelegen uitgebreide terras. Welkom bij Dapper!

Maandag t/m vrijdag geopend vanaf 10.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11.30 uur! Reserveer nu uw tafel via telefoonnummer 0592-303 777.

 

Download hier de lunch- en borrelkaart.

Download hier de dinerkaart.

Download hier de kidskaart.

Wij accepteren