0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

DAPPER à la carte


Omdat wij onze gasten graag stimuleren tot het maken van dappere keuzes was de naam voor ons á la carte restaurant snel gekozen: ‘Dapper’. Restaurant Dapper is dankzij de stoere inrichting, het robuuste interieur en de eigentijdse kaart de plek waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis-, en vegetarische gerechten, passend bij het seizoen en met zorg bereid. Ook voor een gezellige high tea, high beer of high Wine kun je bij ons terecht. Liever afhalen? Geen probleem, ook dat kan bij Dapper!

In Dapper wordt u welkom geheten door onze medewerkers die met passie voor u aan de slag gaan en er alles aan doen om uw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Komt u voor een speciale gelegenheid? Wij creëren de perfecte ambiance zowel in het restaurant als op het zuidelijk gelegen uitgebreide terras. Welkom bij Dapper!

Dagelijks geopend vanaf 11.30 uur! Reserveer nu uw tafel via telefoonnummer 0592-356000.

Geen tijd om uitgebreid te dineren? Ontdek onze afhaalkaart en geniet thuis of op uw werk van heerlijke gerechten! Download hier de afhaalkaart.

www.restaurantdapper.nl

 

Download hier de lunchkaart.

Download hier de dinerkaart.

Download hier de kidskaart.

Download hier de borrelkaart.

Arrangementen

Wij accepteren