0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

DAPPER à la carte

In De Bonte Wever kunt u vanaf 1 december terecht bij ons gloednieuwe à la carte restaurant Dapper.
Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur!

Met de gedurfde uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat we ook graag onze gasten stimuleren tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart vanaf dit najaar DÉ plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vindt u dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid.

In Dapper wordt u welkom geheten door onze medewerkers die met passie voor u aan de slag gaan en er alles aan doen om uw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Of u nu met collega’s komt dineren om uw laatste deal te vieren, even rustig wilt lunchen met een potentiële klant om de laatste offertes door te spreken of op zoek bent naar een plek waar u rustig met uw dierbaren een mooie avond kan beleven, wij creëren de perfecte ambiance zowel in het restaurant als op het zuidelijk gelegen uitgebreide terras. Welkom bij Dapper!

Reserveer nu alvast uw tafel via telefoonnummer 0592-303 777.
Wij heten u vanaf 1 december van harte welkom!

De indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever staat op het punt haar climax te bereiken. Dapper is het eerste onderdeel dat geopend wordt  en kort daarna zal restaurant Fl!nck (met o.a. live & showcooking) volgen, evenals het event- en congrescentrum en het Grand Café. Voor Dappere  gasten die tijdens de bouwperiode als eersten het restaurant bezoeken wordt de rode loper uitgerold en zij kunnen alvast met eigen ogen aanschouwen hoe imposant de vernieuwde De Bonte Wever wordt.

Download hier de lunch- en borrelkaart.

Download hier de dinerkaart.