0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Restaurant FLINCK

In verband met de huidige maatregelen is restaurant Flinck alleen geopend voor hotelgasten.  

Restaurant Flinck is een plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een stevig ontbijt, verrassende lunch of uitgebreid diner. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Eenmaal aan tafel kan het grote genieten beginnen en na afloop ga je altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad.

Vanwege de stijlvolle en gevarieerde inrichting voelt het restaurant groots zonder aan intimiteit te verliezen. Zowel tijdens het ontbijt, lunch als het diner heten wij je hier van harte welkom. Door de versoepeling kun je weer lekker je eigen bord met favoriete gerechten opmaken, want we hebben weer buffetten! Om dit in deze tijd veilig te kunnen doen treffen we natuurlijk de noodzakelijke maatregelen. Zo zijn de verschillende buffetten een flink stuk uit elkaar gezet zodat er voldoende ruimte is, zijn er heldere looproutes aangegeven, werken we deels met zogenaamde mono-verpakkingen en waar je zelf op kan scheppen krijg je eerst een handschoen die je direct daarna weer weggooit. Uiteraard houden onze koks de buffetten goed in de gaten en worden opschepmiddelen heel regelmatig verwisseld. Zowel bij de ingang als op alle tafels vind je desinfectans zodat je voordat je naar het buffet gaat eerst je handen kunt desinfecteren.

Er is een speciale ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl je zelf nog geniet van het grote aanbod warme en koude gerechten, waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard en mocht er onverhoopt toch iets ontbreken of zijn er speciale wensen dan staat ons gedreven en vriendelijke personeel voor je klaar.

Wij accepteren