0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar: banqueting@debontewever.nl

Trouwlocatie

De Bonte Wever is een officiële trouwlocatie! Een unieke plek waarbij u van alle gemakken voorzien, kunt genieten van een onvergetelijke huwelijksdag. Bij De Bonte Wever kunt u naast de huwelijksceremonie, een receptie houden, met de familie eten, een bruisend feest vieren en na afloop nagenieten in een comfortabele deluxe hotelkamer. Geen gedoe met verschillende locatie en vervoer, u beleeft een geheel verzorgde dag op één prachtige locatie. Bovendien zijn we uitstekend bereikbaar en kunnen de gasten gemakkelijk en dichtbij parkeren. Door het all-in tarief per persoon, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een bruiloft is maatwerk, dat weten wij maar al te goed. Daarom gaan we graag samen aan tafel om de verschillende wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u dan direct ook de locaties bekijken. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, we laten graag zien wat De Bonte Wever te bieden heeft!

Tarieven

De genoemde tarieven betreft het basisarrangement. Uiteraard zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden waarover we graag in overleg gaan.

2-uurs arrangement: €21,75 p.p.

3-uurs arrangement: €27,50 p.p.

4-uurs arrangement: €32,75 p.p.

huwelijk.nl