0592-356 000

Meer informatie of reserveren?

0592-303 777

Caféstraat

Onze gezellig Caféstraat herbergt diverse bars voor een hapje en een drankje. Een fijne plek voor een bedrijfsborrel, netwerkbijeenkomst of een gezellige avond samen met vrienden. Groepen kunnen deze cafés (semi)besloten reserveren.

Motorcafé

Helemaal passend bij Assen TT-stad! Nuttig uw drankje onder toeziend oog van Valentino Rossi. Dit modern ingericht café, voorzien van diverse zitplaatsen en een ruime bar, is geschikt voor besloten partijen van circa 100 personen.

Bierstube

Het Oostenrijkse skihut-gevoel krijgt u in de knusse Bierstube. De sfeervolle zitjes in de biervaten, maken dit café zeer geschikt voor een ongedwongen avond gezelligheid onder het genoeg van een hapje en een drankje. Dit café is voor besloten partijen geschikt voor circa 60 personen.

Scheepsbar

Schip ahoy! Dit sfeervolle schip is voorzien van een ruime bar en meerdere kleine zitjes. Onze bemanning staat de hele avond voor je klaar met lekkere drankjes en gezellige muziek. Dit café is voor besloten partijen geschikt voor circa 40 personen.

Grand Café

Het Grand Café is een sfeervolle ruimte voorzien van een eigen bar en terras. De perfecte locatie voor de afsluitende borrel, receptie, sponsorbijeenkomst, jubileum en/of (bedrijfs)feest.

 

Arrangementen