0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Laat ons uw bedrijfsbarbecue organiseren!

Eindelijk is het tijd om die lang beloofde bedrijfsbarbecue party voor al je collega’s te organiseren. Veel werk? Helemaal niet, want wij regelen namelijk alles voor je! Uitstekende vlees- en vissoorten, bijpassende sausjes, ovenvers stokbrood én een degelijke barbecue behoren uiteraard tot de basis ingrediënten. Daarnaast zijn alle drankjes inclusief, word je ontvangen met een zomerse cocktail en reserveren wij het sfeervolle Grand Café inclusief het terras exclusief voor jou en je collega’s. Uiteraard faciliteren wij je graag met al je aanvullende wensen.

Dankzij onze handige all-in tarieven weet je van tevoren precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Menukeuze 1 € 39,50* Menukeuze 2 € 49,50*
Runderhamburger Runderhamburger
Kipdijenspies Biefstuk
Speklap Speklapje
Braadworst Braadworst
Visspies Kipfilet
Salades, stokbrood en rauwkost Kipdijenspies
Visspies
Gambaspies
Salades, stokbrood en rauwkost


*Genoemde tarieven zijn op basis van een 4-uurs arrangement inclusief eten en drinken. Mogelijk vanaf 30 personen, wij maken graag een offerte op maat voor u. Bij slecht weer wordt in overleg een passend alternatief geboden.

Meer weten, je wensen overleggen of direct reserveren? Onze medewerkers van de afdeling reserveringen helpen u graag met al uw vragen. Bel vrijblijvend 0592 303777.