0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs

Klik HIER voor berichtgeving i.v.m. het coronavirus

Waterpret voor het hele gezin!

Een hotel is uiteraard niet compleet zonder een aangenaam zwembad. Bij De Bonte Wever weten wij dit al geen ander, vandaar dat wij beschikken over een uitgebreid subtropisch zwem- en saunaparadijs. Geschikt voor jong én oud! Voor de echte waterratjes hebben wij een golfslagbad, de wildwaterkreek en een spectaculaire waterglijbaan. Maar ook de fanatieke zwemmers kunnen een sportief baantje zwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). Terwijl de jonge bezoekers lekker kunnen spetteren en spatteren in het peuterbad, ontspannen de volwassenen in onze nieuwe sauna- en rustruimte. En dat alles voor één vast tarief. Ook de drankjes en het gebruik van kledinglockers zijn tijdens uw bezoek inbegrepen.

Beleef volop zwemplezier in de verschillende zwembaden en wellness ruimten:

Veiligheid
Om voor iedereen een prettig verblijf te bewerkstelligen gelden er huis- en gedragsregels. Zo is het voor kinderen die nog geen A-diploma hebben verplicht om in alle baden en op alle perrons zwemvleugels te dragen, ook dienen ze onder toezicht en binnen handbereik van een volwassene te zijn. Een compleet overzicht van alle huis- en gedragsregels kunt u hier bekijken.

Openingstijden zwem- en saunaparadijs

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 21.45 uur
Zaterdag, zon- en feestdagen: 10.00 – 21.00 uur (vanaf 1 april sluit het zwemparadijs in het weekend/feestdagen om 20.00 uur)
Het zwembad is ook tijdens vakanties en op feestdagen geopend.

Losse kaartjes voor het zwembad hoeft u niet te reserveren, deze kunt u bij binnenkomst halen bij de centrale receptie. Bekijkt u hier een overzicht van onze zwemtarieven.

In de periode april – oktober zijn de buitenbaden van maandag t/m vrijdag geopend tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag tot 20.00 uur. Van oktober tot april zijn alle buitenbaden vanaf 18.00 uur gesloten.

Arrangementen