0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs

Openingstijden zwem- en saunaparadijs

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 21.45 uur
Zaterdag, zon- en feestdagen: 10.00 – 21.00 uur
Het zwembad is ook tijdens vakanties en op feestdagen geopend.

Losse kaartjes voor het zwembad hoeft u niet te reserveren, maar kunt u gewoon bij binnenkomst halen bij de centrale receptie.  Voor een overzicht van de tarieven klik HIER .

Van oktober tot april zijn alle buitenbaden vanaf 18.00 uur gesloten. in de periode april – oktober zijn de buitenbaden van maandag t/m vrijdag geopend tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag tot 21.00 uur.


Waterpret voor het hele gezin!

In het subtropisch zwem- en saunaparadijs kunt u natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen. Maar naast het golfslagbad, de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. Breng een bezoek aan de sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning. En dat alles voor één vast tarief. Zelfs de drankjes en het gebruik van kledinglockers zijn tijdens uw bezoek inbegrepen.

Veiligheid
Om voor iedereen een prettig verblijf te bewerkstelligen gelden er huis- en gedragsregels. Zo is het verplicht om voor kinderen die nog geen A-diploma hebben in alle baden en op alle perrons zwemvleugels te dragen, ook dienen ze onder toezicht en binnen handbereik van een volwassene te zijn. Een compleet overzicht kunt u hier bekijken.

Arrangementen