0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs


Vanaf heden zijn alle faciliteiten weer in gebruik ook de drankjes zijn weer inbegrepen en verkrijgbaar!

BESTEL HIER JE ZWEMKAARTJE


Uiteraard staat veiligheid voorop en daarom hebben we aanpassingen doorgevoerd en hanteren we een aantal spelregels.

Reserveren
We kunnen een maximaal aantal gasten tegelijkertijd toestaan in het zwemparadijs en je dient bij voorkeur voorafgaand aan je bezoek een kaartje te reserveren. Je koopt een kaartje voor het tijdsblok van je keuze. Dit kan gewoon via de website. Indien je niet reserveert kan dit betekenen dat je niet naar binnen kan omdat het maximum aantal gasten is bereikt, reserveren is dus niet verplicht, maar wel wenselijk

Welke tijdsblokken beschikbaar zijn voor recreatief zwemmen verschilt per dag en kun je terugvinden op de reserveringspagina, het kan gebeuren dat er later extra blokken worden toegevoegd. Kortom, houdt de site goed in de gaten.

Tarief (p.p.)

Volwassenen – ma t/m vr € 9,50
Volwassenen – za, zon- en feestdagen + vakanties € 12,75
Kids 4 t/m 12 jaar – ma t/m vr € 7,25
Kids – za, zon- en feestdagen + vakanties € 8,50
Kids t/m 3 jaar (hoeven geen ticket te reserveren) Gratis

 

Hoe gaat het reserveren?

BESTEL HIER JE ZWEMKAARTJE

Alle kinderen zonder zwemdiploma zijn in alle baden en op de perrons eromheen verplicht zwembandjes dragen. Zwembandjes kunnen momenteel niet worden uitgeleend in verband met de coronamaatregelen. Wel is het mogelijk bij onze receptie zwembandjes aan te schaffen voor € 5,50 per setje.

Alvast heel veel zwemplezier!

Specifieke maatregelen m.b.t. Zwemparadijs

Informatie Covid-19 maatregelen
Gedurende je bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken je vriendelijk je aan alle maatregelen te houden voor jouw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.

Arrangementen