0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs


Vanaf heden zijn alle faciliteiten weer in gebruik. Wel is het noodzakelijk een kaartje te reserveren en werken we met aangepaste maatregelen. Alle informatie hierover vind je hieronder op deze pagina. 

BESTEL HIER JE ZWEMKAARTJE


Waterpret voor het hele gezin!

Graag heten we je welkom in ons uitgebreide subtropisch zwem- en saunaparadijs welke geschikt is  jong én oud! Voor de echte waterratjes hebben wij een golfslagbad, de wildwaterkreek en twee spectaculaire waterglijbanen. Maar ook de fanatieke zwemmers kunnen een sportief baantje zwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). Terwijl de jonge bezoekers lekker kunnen spetteren en spelen in het peuterbad, ontspannen de volwassenen in onze sauna- en rustruimte. En dat alles voor één vast tarief. Ook de drankjes en het gebruik van kledinglockers zijn tijdens uw bezoek inbegrepen.

Beleef volop zwemplezier in de verschillende zwembaden en wellness ruimten waaronder:

Golfslagbad / Whirlpools / Wildwaterkreek /  Peuterbad /  Twee glijbanen / Finse sauna / Kelosauna / Turks Stoombad / Voetenbaden / Douchestraat / Warmtebanken / 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide


Uiteraard staat veiligheid voorop en daarom hebben we aanpassingen doorgevoerd en hanteren we een aantal spelregels ivm de huidige maatregelen tegen Corona.

Reserveren
We kunnen een maximaal aantal gasten tegelijkertijd toestaan in het zwemparadijs en je dient bij voorkeur voorafgaand aan je bezoek een kaartje te reserveren. Je koopt een kaartje voor het tijdsblok van je keuze. Dit kan gewoon via de website. Indien je niet reserveert kan dit betekenen dat je niet naar binnen kan omdat het maximum aantal gasten is bereikt, reserveren is dus niet verplicht, maar wel wenselijk

Welke tijdsblokken beschikbaar zijn voor recreatief zwemmen verschilt per dag en kun je terugvinden op de reserveringspagina, het kan gebeuren dat er later extra blokken worden toegevoegd. Kortom, houdt de site goed in de gaten.

Tarief (p.p.)

Genoemde tarieven is incl. drankjes en gebruik van locker
Volwassenen – ma t/m vr € 9,50
Volwassenen – za, zon- en feestdagen + vakanties € 12,75
Kids 4 t/m 12 jaar – ma t/m vr € 7,25
Kids – za, zon- en feestdagen + vakanties € 8,50
Avondtarief volwassenen & kids – ma t/m vr (vanaf 18.30 uur) € 7,25
Kids t/m 3 jaar (hoeven geen ticket te reserveren) Altijd gratis

 

Hoe gaat het reserveren?

BESTEL HIER JE ZWEMKAARTJE


Zwembandjes

Alle kinderen zonder zwemdiploma zijn in alle baden en op de perrons eromheen verplicht zwembandjes dragen. Andersoortige drijfmiddelen waaronder vestjes zijn helaas niet toegestaan. Zwembandjes kunnen momenteel niet worden uitgeleend in verband met de Coronamaatregelen. Wel is het mogelijk bij onze receptie zwembandjes aan te schaffen voor € 5,50 per setje.

Alvast heel veel zwemplezier!

Specifieke maatregelen m.b.t. Zwemparadijs

Informatie Covid-19 maatregelen
Gedurende je bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken je vriendelijk je aan alle maatregelen te houden voor jouw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.

Huisregels
Om het verblijf in en rondom het zwem- en saunaparadijs voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te houden hanteren we onze huis- en gedragsregels. Deze kunt je hier bekijken.

Arrangementen