0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs

Handig om te weten: 


Openingstijden Zwem- & saunaparadijs*:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur
Maandag t/m vrijdag van 19.00 – 21.30 uur
Zaterdag, zondag & schoolvakanties + feestdagen van 10.00 – 21.30 uur

* Gedurende schoolvakanties (Noord-Nederland) & feestdagen is het zwem- en saunaparadijs geopend op basis van de openingstijden van het weekend. Het buitenbad sluit standaard een half uur eerder t.o.v. de sluitingstijd.

Openingstijden Bubbelbar:

Heb je trek gekregen van al het zwemmen? Bij onze Bubbelbar kun je terecht voor heerlijke snacks, ijsjes of iets anders. De openingstijden van de Bubbelbar zijn: woensdag & vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur, zaterdag & zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Op maandag, dinsdag & donderdag is er de mogelijkheid om, op gezette tijden, middels de besteltelefoon een bestelling te plaatsen welke later in het zwemparadijs wordt bezorgd. De Bubbelbar kan tijdens schoolvakanties en feestdagen aangepast openingstijden of dagen hanteren.


Tarieven *
Maandag t/m vrijdag  Maandag t/m zondag
(vanaf 19.00 uur)
Zaterdag, zondag,
feestdagen & schoolvakanties
Volwassenen  € 10,15 € 8,15 € 14,45
Kinderen 4 t/m 12 jaar  € 8,05 € 7,15 € 10,45
Kinderen t/m 3 jaar  Gratis Gratis Gratis

* Het getoonde tarief is inclusief € 0,20 SUP-toeslag p.p. (Single Use Plastic). Tijdens schoolvakanties (Noord-Nederland) & feestdagen geldt het weekendtarief (m.u.v. de zomervakantie).


All-in waterpret voor het hele gezin!

Graag heten we je welkom in ons uitgebreide subtropisch zwem- en saunaparadijs welke geschikt is voor jong én oud! Voor de echte waterratjes hebben wij een golfslagbad, de wildwaterkreek (stroomversnelling) en twee spectaculaire waterglijbanen. Maar ook de fanatieke zwemmers kunnen tijdens de zomerperiode een sportief baantje zwemmen in het 25-meter buitenbad. Terwijl de jonge bezoekers lekker spetteren en spelen in het peuterbad, ontspannen de volwassenen in onze sauna- en rustruimte (gekleed). Met verschillende sauna’s, stoomcabine, douchestraat en o.a. warmtebanken staat deze geheel in het teken van pure ontspanning. En dat voor één vast tarief. Zelfs de drankjes en het gebruik van de kledinglockers zijn tijdens je bezoek inbegrepen.

Drijfmiddelen kinderen

Alle kinderen zonder zwemdiploma zijn in alle baden en op de perrons eromheen verplicht drijfmiddelen te dragen, alle veilige drijfmiddelen zijn hierbij toegestaan. Het is zeer belangrijk dat het drijfmiddel veiligheid biedt en alle kinderen onder toezicht en binnen handbereik (1 a 2 meter afstand) van een volwassene zijn.

Badslippers

Wij adviseren het gebruik van badslippers.

Huisregels

Om het verblijf in en rondom het zwem- en saunaparadijs voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te houden hanteren we onze huis- en gedragsregels. Deze kun je hier bekijken.


Golfslagbad / Whirlpools / Wildwaterkreek (stroomversnelling) /  Peuterbad /  Twee glijbanen / Finse sauna / Kelosauna / Turks Stoombad / Voetenbaden / Warmtebanken / Infraroodbanken / 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide