0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 14-01-2022

x

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs

Ons zwem- en saunaparadijs is gesloten t/m 25 januari 2022. Kijk voor meer informatie op onze Covid 19 pagina. Ons wedstrijdbad en doelgroepenbad is vanaf 17 januari wel geopend voor baanzwemmen, aquasporten en zwemlessen.


Waterpret voor het hele gezin!

Graag heten we je welkom in ons uitgebreide subtropisch zwem- en saunaparadijs welke geschikt is voor jong én oud! Voor de echte waterratjes hebben wij een golfslagbad, de wildwaterkreek en twee spectaculaire waterglijbanen. Maar ook de fanatieke zwemmers kunnen een sportief baantje zwemmen in het 25-meter buitenbad. Terwijl de jonge bezoekers lekker kunnen spetteren en spelen in het peuterbad, ontspannen de volwassenen in onze sauna- en rustruimte.

Heb je door al dat zwemmen zin gekregen in iets lekker? Geniet dan van een heerlijke snack of ijsje bij de Bubbelbar. De Bubbelbar is elke woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend van 13.15 – 16.30 uur.

Beleef volop zwemplezier in de verschillende zwembaden en wellness ruimten waaronder:

Golfslagbad / Whirlpools / Wildwaterkreek /  Peuterbad /  Twee glijbanen / Finse sauna / Kelosauna / Turks Stoombad / Voetenbaden / Warmtebanken / Infraroodbanken / 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide


In verband met de verplichte controle van het coronatoegangsbewijs kun je de tickets alleen kopen bij de receptie.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur.

Tarieven:

Tarief
Volwassenen maandag t/m vrijdag (dagticket) € 8,50
maandag t/m vrijdag (avondticket) € 6,75
Zaterdag en zondag (dagticket) € 12,75
Kinderen 4 t/m 12 jaar * maandag t/m vrijdag (dagticket) € 6,50
maandag t/m vrijdag (avondticket) € 5,50
Zaterdag en zondag (dagticket) € 8,50
Kinderen t/m 3 jaar maandag t/m zondag gratis

 

>> Vanaf 1 december 2021 tot 1 april 2022 zijn alle buitenbaden gesloten i.v.m. wintersluiting.Zwembandjes

Alle kinderen zonder zwemdiploma zijn in alle baden en op de perrons eromheen verplicht zwembandjes dragen. Andersoortige drijfmiddelen waaronder vestjes zijn helaas niet toegestaan. Zwembandjes kunnen momenteel niet worden uitgeleend in verband met de Coronamaatregelen. Wel is het mogelijk bij onze receptie zwembandjes aan te schaffen voor € 5,50 per setje.

Huisregels
Om het verblijf in en rondom het zwem- en saunaparadijs voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te houden hanteren we onze huis- en gedragsregels. Deze kunt je hier bekijken.