0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs

Handig om te weten: het buitenbad is t/m 31 maart 2023 in wintersluiting & vanaf 1 december 2022 wijzigen onze tarieven voor recreatief zwemmen (klik hier voor een overzicht).

Waterpret voor het hele gezin!

Graag heten we je welkom in ons uitgebreide subtropisch zwem- en saunaparadijs welke geschikt is voor jong én oud! Voor de echte waterratjes hebben wij een golfslagbad, de wildwaterkreek en twee spectaculaire waterglijbanen. Maar ook de fanatieke zwemmers kunnen een sportief baantje zwemmen in het 25-meter buitenbad. Terwijl de jonge bezoekers lekker spetteren en spelen in het peuterbad, ontspannen de volwassenen in onze sauna- en rustruimte. Met verschillende sauna’s, stoomcabine, douchestraat en o.a. warmtebanken staat deze geheel in het teken van pure ontspanning. En dat voor één vast tarief. Zelfs de drankjes en het gebruik van de kledinglockers zijn tijdens je bezoek inbegrepen. Wil je verzekerd zijn van een plekje in ons zwem- en saunaparadijs? Reserveer dan je ticket via de online voorverkoop, zie onderaan deze pagina.

Heb je trek gekregen van al het zwemmen? Bij onze Bubbelbar kun je terecht voor heerlijke snacks, ijsjes of iets anders. De openingstijden van de Bubbelbar zijn: woensdag & vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur, zaterdag & zondag van 12.00 tot 17.30 uur.

Beleef volop zwemplezier in de verschillende zwembaden en wellness ruimten waaronder:

Golfslagbad / Whirlpools / Wildwaterkreek /  Peuterbad /  Twee glijbanen / Finse sauna / Kelosauna / Turks Stoombad / Voetenbaden / Warmtebanken / Infraroodbanken / 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide


Voorverkoop zwemtickets:

Per dag is er een beperkt aantal online tickets verkrijgbaar als voorverkoop. Hiermee verzeker je je van toegang tot het zwem- en saunaparadijs.

VOORVERKOOP  ZWEMTICKETS

Indien er online geen tickets meer verkrijgbaar zijn, kun je deze kopen bij de zwembad kassa (op basis van beschikbaarheid)