0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs

Al onze faciliteiten in het Zwem- en saunaparadijs zijn weer in gebruik. Wel is het noodzakelijk een kaartje te reserveren en we vragen je de aangepaste maatregelen onderaan deze pagina goed door te nemen voor jouw komst. 

BESTEL HIER JE ZWEMKAARTJE


Waterpret voor het hele gezin!

Graag heten we je welkom in ons uitgebreide subtropisch zwem- en saunaparadijs welke geschikt is voor jong én oud! Voor de echte waterratjes hebben wij een golfslagbad*, de wildwaterkreek en twee spectaculaire waterglijbanen. Maar ook de fanatieke zwemmers kunnen een sportief baantje zwemmen in het 25-meter bad. Terwijl de jonge bezoekers lekker kunnen spetteren en spelen in het peuterbad, ontspannen de volwassenen in onze sauna- en rustruimte.

Beleef volop zwemplezier in de verschillende zwembaden en wellness ruimten waaronder:

Golfslagbad* / Whirlpools / Wildwaterkreek /  Peuterbad /  Twee glijbanen / Finse sauna / Kelosauna / Turks Stoombad / Voetenbaden / Warmtebanken / Infraroodbanken / 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide

(* de golven in het golfslagbad staan momenteel nog uit)

>> Vanaf 1 oktober tot 1 april zijn alle buitenbaden vanaf 17.00 uur gesloten.


 

Hoe gaat het reserveren?

 

Tarief 

BESTEL HIER JE ZWEMKAARTJE

Volwassenen € 9,75
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 7,50
Kinderen t/m 3 jaar gratis

 


Zwembandjes

Alle kinderen zonder zwemdiploma zijn in alle baden en op de perrons eromheen verplicht zwembandjes dragen. Andersoortige drijfmiddelen waaronder vestjes zijn helaas niet toegestaan. Zwembandjes kunnen momenteel niet worden uitgeleend in verband met de Coronamaatregelen. Wel is het mogelijk bij onze receptie zwembandjes aan te schaffen voor € 5,50 per setje.

Alvast heel veel zwemplezier!


Specifieke maatregelen m.b.t. Zwemparadijs

Uiteraard staat veiligheid voorop en daarom hebben we aanpassingen doorgevoerd en hanteren we een aantal spelregels i.v.m. de huidige maatregelen tegen Corona.

Huisregels
Om het verblijf in en rondom het zwem- en saunaparadijs voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te houden hanteren we onze huis- en gedragsregels. Deze kunt je hier bekijken.