0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs

Waterpret voor het hele gezin!

Graag heten we je welkom in ons uitgebreide subtropisch zwem- en saunaparadijs welke geschikt is voor jong én oud! Voor de echte waterratjes hebben wij een golfslagbad, de wildwaterkreek en twee spectaculaire waterglijbanen. Maar ook de fanatieke zwemmers kunnen een sportief baantje zwemmen in het 25-meter buitenbad. Terwijl de jonge bezoekers lekker kunnen spetteren en spelen in het peuterbad, ontspannen de volwassenen in onze sauna- en rustruimte.

Heb je door al dat zwemmen zin gekregen in iets lekker? Geniet dan van een heerlijke snack of fris ijsje bij de Bubbelbar. De Bubbelbar is vanaf 1 oktober elke woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend van 13.15 – 16.30 uur.

Beleef volop zwemplezier in de verschillende zwembaden en wellness ruimten waaronder:

Golfslagbad / Whirlpools / Wildwaterkreek /  Peuterbad /  Twee glijbanen / Finse sauna / Kelosauna / Turks Stoombad / Voetenbaden / Warmtebanken / Infraroodbanken / 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide


Reserveer je ticket!

Reserveer je zwemticket

Tarief
Volwassenen ma t/m vrij € 7,50
vakanties, zat- & zondag € 9,75
Kinderen 4 t/m 12 jaar ma t/m vrij € 5,00
vakanties, zat- & zondag € 7,50
Kinderen t/m 3 jaar* ma t/m vrij gratis
vakanties, zat- & zondag gratis

* voor kinderen t/m 3 jaar hoeft u online geen ticket te reserveren.

>> Vanaf 1 oktober tot 1 april zijn alle buitenbaden vanaf 17.00 uur gesloten.Zwembandjes

Alle kinderen zonder zwemdiploma zijn in alle baden en op de perrons eromheen verplicht zwembandjes dragen. Andersoortige drijfmiddelen waaronder vestjes zijn helaas niet toegestaan. Zwembandjes kunnen momenteel niet worden uitgeleend in verband met de Coronamaatregelen. Wel is het mogelijk bij onze receptie zwembandjes aan te schaffen voor € 5,50 per setje.

Huisregels
Om het verblijf in en rondom het zwem- en saunaparadijs voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te houden hanteren we onze huis- en gedragsregels. Deze kunt je hier bekijken.