0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 19-07-2021

x

Aquasporten

Op zoek naar een leuke, sportieve en energieke aqua-sportles? Dan ben je bij De Bonte Wever aan het juiste adres. Op elke doordeweekse dag is de mogelijkheid om deel te nemen aan één van deze activiteiten. Al onze activiteiten worden geleid door een professional, waardoor je de beste resultaten zult halen.

Klik hieronder voor meer informatie over de aquasport naar jouw keuze.

 

Tarieven 
Los entree € 7,00

 

BEKIJK LESROOSTER

(Periode: 3 juli t/m 22 augustus 2021)


Specifieke maatregelen m.b.t. aquasporten

Informatie Covid-19 maatregelen
Gedurende je bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken je vriendelijk je aan alle maatregelen te houden voor jouw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.


Aqua Bootcamp

Voor iedereen die een stap wil maken naar een actieve, gezondere leefstijl is Aqua Bootcamp een aanrader. Tijdens de les word je door de instructeur gemotiveerd om tot het uiterste te gaan. Je gaat alleen of in tweetallen aan de slag. In de les wordt veel aandacht besteed aan lenigheid, conditie en kracht.

Aqua Drums Vibes

SAF Aqua Drums Vibes is een uniek concept en een populaire trend wereldwijd. Met speciaal ontworpen drumsticks voor in het water wordt er op muzikale wijze gesport. Juist door het gebruik van de drumsticks wordt de weerstand in het water vergroot en i.c.m. hedendaagse muziek vormt dit een superleuke, unieke maar vooral intensieve workout.

Aqua Fit

Tijdens de Aqua Fit lessen besteed je aandacht aan alle spiergroepen met een focus op het fit houden van je lichaam. Er wordt effectief gebruikgemaakt van het water waardoor de oefeningen lichter aanvoelen dan wanneer dit buiten het water gedaan zal worden. De lessen worden gevarieerd met oefeningen met of zonder bodem onder de voeten.

Aqua Gym

De lessen tijdens Aqua Gym zijn geschikt voor iedereen die fit wil worden of fit wil blijven. Door oefeningen in het water werk je aan de verbetering van uithoudingsvermogen, spierkracht, mobiliteit en coördinatie om de functies van het lichaam te verbeteren of zoveel mogelijk te behouden. In de lessen ligt de intensiteit en het trainingstempo iets hoger dan tijdens de Aqua therapie.

Aqua Herstel

Kamp je momenteel met een blessure of ben je bijvoorbeeld aan het revalideren na een operatie? Speciaal opgeleide instructeurs geven een les waarbij het doel is de pijnklachten te verminderen en lichaamsbeweging te stimuleren. In een rustig tempo worden alle spiergroepen behandeld. Voor mensen met orthopedische of neurologische klachten is de les Aqua Herstel ook uitermate geschikt.

Veel gasten gaan na verbetering door met trainen bij onze Aqua-Therapie of Aqua-Gym lessen.

Standaard wordt deze les gegeven in het doelgroepenbad met een watertemperatuur van 33 ℃,
en een waterdiepte van 1.30 cm. Er is een speciale trap waarmee je makkelijk het water in kunt.

Aqua Power

Op zoek naar een uitdaging, maar het liefst wel in warm water? Dan is Aqua Power een uitstekende keus. Op hoog tempo met up-tempo muziek worden alle grote spiergroepen aangepakt. De les bestaat uit een warming up, gevolgde door conditie- en krachtverbetering en afgesloten met een cooling-down. De les is geschikt voor iedereen en je zult met een goed gevoel weer uit het water komen.

Aqua Therapy

Juist wanneer je minder goed kunt bewegen biedt bewegen in het water een uitkomst. Aquatherapy is gericht op mensen met bijvoorbeeld; reuma, artrose, hartklachten, Parkinson, fibromyalgie, kanker, COPD, rugklachten, diabetes of osteoporose en cva’s. Het oefenen in water kan het herstel na een operatie aan bv. heup of knie versnellen, werkt pijn verminderend en ontspannend.

Kom gezellig langs en ervaar het!