0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Dagarrangementen zwemparadijs

De Bonte Wever biedt diverse arrangementen waarbij een bezoek aan het zwem- en saunaparadijs, de bowling of de schoonheidssalon gecombineerd kan worden met een overheerlijk diner. Aan u de keus!

Met de diverse dag arrangementen van De Bonte Wever hebben wij voor ieder wat wils. Heeft u zin om een dagje te zwemmen en daarna te genieten van ons buffet? Dan is de Flincke uitgaanstip precies wat u zoekt. Als u liever a la carte wilt dineren is dit ook mogelijk met onze Dappere uitgaanstip. Ook voor het weekend hebben wij speciale arrangementen. Zo kunt u met onze Zondagtip genieten van ons zwem- en saunaparadijs, en tussen 12.15-14.30 uur lekker brunchen, met een keur aan warme en koude gerechten en natuurlijk ook een goede selectie aan kindergerechten.

Verder hebben wij natuurlijk ook een selectie aan all-in arrangementen voor een dag vullende programma. Denk hierbij een zwemmen, bowlen en een ruim aanbod aan lunch of diner opties. Het kan allemaal bij De Bonte Wever in Assen!


NIEUWJAARSAANBIEDINGEN!

Wij knallen in het nieuwe jaar nog even lekker door met fijne aanbiedingen op onze populairste arrangementen! Reserveer je in januari een Flincke Uitgaanstip, Dappere Uitgaanstip, de Zondagtip of een After Dinner Dip dan krijg je maar liefst € 5,00 korting* per persoon! Deze aanbiedingen zijn boekbaar t/m 29 februari 2020 op basis van beschikbaarheid en alleen te reserveren in januari!