0592-356 000

Ouder- en kindlessen

Laat je kind op natuurlijke wijze wennen aan het (warme) water. Drijven, zelfredzaamheid en plezier staan bovendien bij ons centraal tijdens deze ouder- en kindlessen, welke een zeer goede voorbereiding vormen op de latere zwemlessen. Elke donderdag- en zondagochtend geven onze ervaren lesgevers lessen in het doelgroepenbad. Het doelgroepenbad voelt heerlijk warm aan met een watertemperatuur van 33ºC. In onze kleedruimtes zijn ook speciale aankleedtafels met kussen aanwezig. Indien een baby of kind nog niet zindelijk is dienen ze een zwemluier te dragen tijdens de les.

Tickets & reserveren
De aanschaf van een ticket (eenmalig of knipkaart) en het reserveren van een les doe je gemakkelijk online via mijn.debontewever.nl. Voor de ouder- en kindlessen gelden maximum aantallen, hierom is het verplicht om vooraf online je deelname te reserveren middels het rooster in de mijn-omgeving. Hierbij valt één ouder & één baby/kind samen onder één reservering.

Wanneer het online reserveren is voltooid ontvang je de ticket per e-mail. Bij aankomst kun jij je ticket scannen bij het tourniquet of de aanmeldbox bij de zwemlesingang.

 

Tarieven * 1 volwassenen + 1 kind
Los entree € 9,25
Toegang 8 keer (6 maanden geldig, m.u.v. de schoolvakanties) € 59,50
Toegang 30 keer (één jaar geldig) € 183,00

 

Tijden **
Donderdag & zondag 09.30 – 10.00 uur (2 – 4 jaar) > Reserveer je les
Donderdag & zondag 10.00 – 10.30 uur (1 – 2 jaar) >  Reserveer je les
Donderdag & zondag 10.30 – 11.00 uur (6 wk – 1 jaar) >  Reserveer je les
** Op feestdagen worden er geen ouder- en kindlessen gegeven. Per kind is maar één ouder/verzorger toegestaan.