0592-356 000

Ouder- en kindlessen

Laat je kind op natuurlijke wijze wennen aan het (warme) water. Drijven, zelfredzaamheid en plezier staan bij ons centraal tijdens deze lessen, welke een zeer goede voorbereiding vormen op de latere zwemlessen. De lessen vinden plaats op elke donderdag- en zondagochtend in het doelgroepenbad. Het doelgroepenbad voelt heerlijk warm aan met een watertemperatuur van 33ºC. Hierbij worden de lessen gegeven door één van onze ervaren lesgevers. In onze kleedruimtes zijn speciale aankleedtafels met kussen aanwezig. Indien een baby of kind nog niet zindelijk is dienen ze een zwemluier te dragen tijdens de les.

Reserveer je les!
Voor de ouder- en kindlessen gelden maximum aantallen, hierom is het verplicht om vooraf online te reserveren. Eén ouder & één baby/kind vallen samen onder één reservering.

Indien je in het bezit bent van een 8 of 30 keer knipkaart dan kies je in het bestelproces voor de ticket “Toegangsbewijs houder knipkaart”, wanneer je een los ticket wenst te kopen kies je voor “Toegangsbewijs los entree”. Het tarief voor een losse entree bedraagt € 9,25 en is via iDEAL te betalen.

Wanneer het online reserveren is voltooid ontvang je de ticket per e-mail. Deze ticket laat je voorafgaand aan de les scannen bij de receptie. Vanuit de receptie ontvang je een toegangsbewijs welke afgegeven dient te worden aan de lesgever.

 

Tarieven * 1 volwassenen + 1 kind
Los entree € 9,25
Toegang 8 keer (6 maanden geldig, m.u.v. de schoolvakanties) € 59,50
Toegang 30 keer (één jaar geldig) € 183,00

* De 8 en 30 keer knipkaart zijn alleen aan de receptie te verkrijgen.

 

Tijden **
Donderdag & zondag 09.30 – 10.00 uur (2 – 4 jaar) > Reserveer je les
Donderdag & zondag 10.00 – 10.30 uur (1 – 2 jaar) >  Reserveer je les
Donderdag & zondag 10.30 – 11.00 uur (6 wk – 1 jaar) >  Reserveer je les
** Op feestdagen worden er geen ouder- en kindlessen gegeven. Per kind is één ouder/verzorger toegestaan.