0592-356 000

E-Chopper

Op pad met een stoere E-Chopper is een belevenis op zich!  Met deze elektrische scooter heb je voor even het gevoel dat je een echte biker bent.

Regel jij een goed gezelschap? Dan regelen wij de rest! Met onze E-chopper ontdek je de mooiste plekjes van Drenthe op een duurzame manier. De E-chopper heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Vergeet niet een tussenstop te maken bij de verschillende highlights op de route. Met deze speciale E-chopper Tour ben jij verzekerd van een hilarische uitje met familie, vrienden of collega’s. Bekijk onze arrangementen hieronder!


E-Chopper ontvangst arrangement

Tijdsduur van 10:00 – 13:00 uur & 13:00 – 16:00

Iedereen verzamelen! Voordat jullie met de E-chopper vertrekken worden jullie ontvangen in De Bonte Wever met een kop koffie, thee en een lekkernij. De koffie of thee op? Dan is het tijd om te gaan. Chop, Chop, gas erop!

Vanaf € 37,50 p.p.

Aanvraag indienen


E-Chopper ‘Lunch & Go’ arrangement

Tijdsduur van 10:30 – 13:30 uur & 13:30 – 16:30

Verken de mooie plekjes van Drenthe met de stoere E-chopper! Honger gekregen? Struin neer in het gras of zoek een picknickbank en geniet van een heerlijk lunch uit je ‘knapzak’. Dat is pas optimaal genieten!

Prijs per persoon: € 45,00

Aanvraag indienen


E-Chopper ‘Fotoroute’ arrangement

Tijdsduur van 15:30 – ± 20:00 uur

We beginnen met een goede kop koffie of thee en iets lekkers, terwijl de E-choppers voor jullie worden klaargezet. Nog even goed luisteren naar de instructies en jullie mogen gaan! Vergeet niet om tijdens de route prachtige plaatjes te schieten (wel even stoppen, om een foto te maken natuurlijk). Na de tour hebben jullie vast honger gekregen, dat komt goed uit! Jullie kunnen gelijk aanschuiven aan het uitgebreid diner. Een goed moment om de hilarische momenten en foto’s te delen!

Prijs per persoon: € 72,50

Aanvraag indienen


E-Chopper ‘Eropuit’ arrangement

Tijdsduur van 10:00 – 17:00 uur

Koffie, thee en iets lekkers staan klaar, de dag kan beginnen! Jullie beginnen met een activiteit naar keuze en kunnen hiernaar door naar het buffet voor een overheerlijke lunch. Met een goed gevulde buik stappen jullie op de E-chopper om er op uit te trekken! Na ongeveer 2,5 uur keer je terug daar staat een heerlijk drankje op je te wachten. Onder het genot van een drankje kunnen jullie nog gezellig de dag doornemen. Mag de dag nog wel wat langer duren? Plak er dan een heerlijk diner aan vast!

Prijs per persoon: € 64,50

Aanvraag indienen


E-Chopper  ‘Ride, Strike & Taste ‘ arrangement

Tijdsduur van 09:30 – 17:00 uur

Een heerlijk dagje vol met vermaak! Na een kop koffie of thee met gebak gaan we op pad met de E-chopper. 2,5 uur tour je langs de tofste plekken en wanneer jullie terug komen schuiven jullie aan bij de lunch, de keuze van het buffet is reuze! Hierna trekken jullie de ‘hippe’ bowlingschoenen aan en is het tijd om een potje ouderwets te bowlen. Moe gestreden, maar nog lang niet uitgekletst sluiten jullie de middag af met een whiskyproeverij of high tea. Waar je ook voor kiest, wij hopen dat je hoe dan ook afsluit met een proost op een fantastische dag!

Prijs per persoon: € 89,50

Aanvraag indienen


E-Chopper ‘Winterarrangement’

Tijdsduur van 13:00 – 18:00 uur

Trek de thermokleding, handschoenen, muts en sjaal maar uit de kast. Het is tijd om de winterse Drentse natuur te ontdekken met de E-Chopper! Ontdek de mooiste plekjes en de winterse taferelen rondom Assen. Aangezien de temperatuur (erg) laag kan zijn is het van belang om je extra goed aan te kleden. Een dikke warme jas of een skipak (mocht je deze hebben) is hierbij geen overbodige luxe.

Na een rit met de E-Choppers is het tijd om op te warmen met lekkere warme chocolademelk + muffin! Nadat jullie weer lekker op temperatuur zijn gekomen gaan jullie gezellig met elkaar curlen! Een uur lang proberen jullie de meeste punten te behalen, door de steen met handvat naar de ‘roos’ van de baan te schuiven. Wie uiteindelijk de meeste punten bij elkaar scoort heeft gewonnen! Tijdens het curlen worden jullie getrakteerd op 2 drankjes en een Dappere borrelplank.

Prijs per persoon: € 65,00

Aanvraag indienen


Voorwaarden

Deel dit bericht