0592-356 000

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:
banqueting@debontewever.nl

Faciliteiten

Onderstaande overzicht is een weergave van de diverse locaties binnen De Bonte Wever. Al onze faciliteiten zijn op zichzelf te benutten, maar juist vanwege de verscheidenheid aan ruimtes en faciliteiten zijn unieke combinaties mogelijk. Ook onze sport- en ontspanningsfaciliteiten zijn hier in te betrekken. We bieden vaste arrangementen aan, maar onze kracht zit hem in de flexibiliteit en we gaan dan ook graag het gesprek met u aan om uw ideale mix samen te stellen.

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag uw gastheer en sparringpartner. Benieuwd of we echt zo grenzeloos zijn als we beweren? U bent van harte welkom om met eigen ogen te komen bekijken wat De Bonte Wever u te bieden heeft.

Onze zakelijke faciliteiten

Purple
Onze congreszaal is groots zonder aan intimiteit te verliezen en volledig naar wens in te richten. In de zaal bevindt zich een volledig verrijdbaar en inschuifbare theatertribune waardoor de zaal aan te passen is naar gelang het aantal gasten en het type evenement. Seated is de capaciteit tot 800 personen terwijl in staande setting tot ± 1500 personen in de zaal kunnen. Multifunctioneel is hier het kernwoord en daarmee ideaal voor uw symposia, bedrijfsfeest, congres, (product)presentatie, receptie, gala, voorstelling, etc.

Plaza
De Plaza is geschikt voor gezelschappen tot 2500 personen en daarmee onze grootste zaal. De zaal, inclusief gemeubileerde balustrade, is op verschillende wijzen in te delen en volledig naar uw wens in te richten. Voorzien van een podium, voldoende stroompunten, sfeervolle verlichting, comfortabel meubilair, uitstekende horecafaciliteiten, buffetten, bars en desgewenst geluidsfaciliteiten. De ideale locatie voor een (bedrijfs)feest of bijeenkomst met 100 tot 2500 genodigden.

Vergaderruimtes
Met diverse goed geoutilleerde vergaderruimtes in variërende groottes is er altijd een plek te vinden die past bij uw vergadering, workshop, training of presentatie. Uiteraard met mogelijkheden voor uitstekende catering naar wens of in combinatie met één van de vele arrangementen. Altijd met het doel om de effectiviteit te verhogen. Niet voor niets is De Bonte Wever een YOIN excellent meeting place! Meer informatie over onze vergaderzalen vindt u hier.

Uw eigen entree
Vanwege het multifunctionele karakter van De Bonte Wever hebben we een eigen entree gecreëerd voor onze zakelijke gasten. Alle faciliteiten zijn vanuit een centraal punt makkelijk te vinden zodat u alleen maar hoeft te parkeren op de speciale parkeerplaats en direct kunt doen waar u voor gekomen bent, wel zo efficiënt.

À la carte restaurant Dapper
Omdat we u graag stimuleren tot dappere keuzes was de naam van ons à la carte restaurant snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Of u nou met collega’s komt dineren om uw laatste deal te vieren of even rustig wilt lunchen met een potentiële klant om de laatste offertes door te spreken, wij creëren de perfecte ambiance zowel in het restaurant als op het uitgebreide terras. Meer weten? www.restaurantdapper.nl

Restaurant Flinck
Bij FLINCK voelt u zich welkom en of u nou de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een overweldigende plek zoekt om uitgebreid te lunchen of verrassend wilt dineren met collega’s, u gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Show- en live cooking vormen dagelijks het decor voor onze koks tijdens het ontbijt en diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard.

Grand Café
Voor een receptie, netwerkmeeting, sponsorbijeenkomst, jubileum, bedrijfsfeest of bijvoorbeeld afsluitende borrel na een dag vol besprekingen is ons spiksplinternieuwe Grand Café een absolute aanrader. Sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken voelt een ieder zich hier al snel op zijn gemak. Natuurlijk zijn ook hier complete arrangementen mogelijk.

4-sterren hotel
Uitgerust uw dag beginnen, we hoeven u niet uit te leggen hoe belangrijk dat is om de hele dag effectief aan de slag te kunnen. Daarom doen we er alles aan om het verblijf van u, uw medewerkers of uw gasten in ons viersterren hotel zo comfortabel mogelijk te maken. Of het nu gaat om één overnachting of een reeks van wekelijks terugkerende bezoeken, wij bieden een uitstekend verblijf tegen scherpe corporate tarieven. Klik hier voor meer informatie over zakelijk overnachten.

Bereikbaarheid & Parkeren
Grenzend aan het historische Asserbos ligt De Bonte Wever op steenworp afstand van de A28 en op nog geen 2km vanaf het centrum. Daarmee zijn we vanuit alle richtingen uitstekend te bereiken. Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen waar u uiteraard gratis gebruik van kan maken.