0592-356 000

Onbezorgd all-inclusive genieten op vakantie in ons eigen Drenthe!

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotel De Bonte Wever Assen


4****HOTEL | 262 COMFORTABELE HOTELKAMERS | ALL-INCLUSIVE | DRENTHE

Boek nu uw mini-vakantie of gezellig weekendje weg! Met ons compleet all-inclusive verblijf in een geheel nieuwe stijl, onze vertrouwde gastvrijheid en service op maat! Bij al ons handelen hanteren we uiteraard de  laatste richtlijnen waarbij veiligheid dus altijd voorop staat.

Het ontbijt, de lunch en het diner worden genuttigd in restaurant Flinck, dat we, vanwege de maatregelen waaronder de 1,5 meter richtlijn, hebben omgebouwd tot het ruimste á la carte restaurant van Drenthe! Zo wordt tijdens het diner een 3-gangen keuzediner geserveerd met een ruime keuze aan gerechten waardoor er altijd iets lekkers voor u tussen zit. Ook tijdens het ontbijt en de lunch zijn de buffetten vervangen voor meer service aan tafel. Per kamer wordt een tafel gereserveerd met een maximum van 4 personen per tafel. Een drankje kunt u doen in de hotellobby, het Grand Café, De Bonte Brink en als het weer het toe laat lekker op de terrassen. Natuurlijk zijn er op gezette tijden snacks en lekkernijen verkrijgbaar.

Er is van alles te doen tijdens uw verblijf. Zo is het subtropisch zwembad open en op gezette tijden toegankelijk voor onze hotelgasten. Ook bent u van harte welkom om kosteloos mee te doen aan onze aquasporten, het baanzwemmen, de buitenlessen van ons fitnesscentrum en het nieuwe flink uitgebreide recreatieprogramma voor jong en oud! De buitenspelactiviteiten als midgetgolf, jeu de boules en tafeltennis staan al voor u klaar. Of gaat u liever een strike gooien op de bowlingbaan? De kids kunnen klimmen en klauteren in de naastgelegen Kidsjungle.

Wilt u erop uit? In Drenthe is rust, ruimte en zijn volop mooie plekjes te ontdekken. Indien u zelf geen fiets mee wilt nemen, kunt u die bij ons huren tegen voordelige tarieven. Fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar bij de hotelreceptie. Ook een goede wandeling start u gewoon vanaf De Bonte Wever met o.a. het historische Asserbos direct naast de deur. Het stadscentrum van Assen ligt op een steenworp afstand en voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Wildlands of het gevangenismuseum in Veenhuizen zijn we een uitstekende uitvalsbasis.

Wij hebben u gemist! U ons ook? Graag tot snel!

Boek nu een verblijf

Arrangementen

Beoordelingen door gasten