0592-356 000

GENIETEN DICHT BIJ HUIS IN DE MOOISTE EN RUIMSTE PROVINCIE VAN NEDERLAND; DRENTHE!

Reserveren

Voor reserveringen kun je bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotel De Bonte Wever Assen


4****HOTEL | 262 COMFORTABELE HOTELKAMERS | LOGIES | ONTBIJT| DINER | ALL-INCLUSIVE | DRENTHE


ONS HOTEL IS OPEN!

En we ontvangen je graag. Je bent ook nu van harte welkom om heerlijk te overnachten in onze prachtige provincie. Natuurlijk zorgen we indien gewenst voor een heerlijk ontbijt welke je dagelijks kunt afhalen bij de hotellobby. Ook dineren is op je kamer mogelijk, want je kunt eenvoudig je bestelling doorgeven vanaf onze kaart van ons a la carte restaurant. Ga je erop uit? Dan kun je een gevulde lunchtas meenemen en bij de hotellobby alvast een koffie of thee To-Go. Al onze hotelkamers zijn overigens sfeervol ingericht met een gezellig eet- zithoek en bovendien kun je gebruikmaken van de koffie- en thee faciliteiten.

Vanaf 3 maart is onze beauty & wellness weer geopend. Hier kun je even helemaal ontspannen en relaxen. Een heerlijke beautybehandeling, een ontspannende massage of een voet- en/of handverzorging? Onze professionele schoonheidsspecialistes kunnen samen met jou precies de juiste behandeling samenstellen die bij je past.

In Drenthe vind je rust en ruimte en er zijn ook nu volop mogelijkheden om eropuit te gaan. De Bonte Wever ligt mooi centraal en vanuit hier ben je in mum van tijd onderweg op of naar een heerlijke fiets- en wandelroute in de prachtige natuur. Geen fiets meegenomen? Geen punt, die verhuren we namelijk ook gewoon! Kijk alvast op www.drenthe.nl/fietsen-wandelen voor inspiratie of haal een gratis route op bij onze receptie, waar je overigens altijd terecht kunt voor al je vragen! Wij hebben hieronder alvast een paar hotelarrangementen voor je uitgelicht.

Graag tot snel!

Uiteraard werken wij met inachtneming van alle geldende maatregelen tegen het coronavirus. Door de huidige coronamaatregelen zijn onze overige faciliteiten helaas gesloten zijn tot en met 15 maart. Wil je toch alvast na deze periode een all-inclusive verblijf boeken kijk dan hier voor alle mogelijkheden!


Boeken zonder zorgen
Wij begrijpen dat je met een gerust gevoel wilt boeken. Daarom hebben wij onze boekingsvoorwaarden tijdelijk extra flexibel gemaakt. Boek je tussen 21 januari en 30 april 2021 en arriveer je tussen 8 februari en 30 april 2021? Dan kun je kosteloos annuleren tot één dag voor aankomst tot 15.00 uur (m.u.v. reserveringskosten).  Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Arriveer je vanaf 1 mei 2021, dan gelden de reguliere voorwaarden volgens UVH.


Arrangementen

Beoordelingen door gasten