0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 04-06-2021

x

Reserveren

Voor reserveringen kun je bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotel De Bonte Wever Assen

4****HOTEL | ALL- INCLUSIVE | 262 COMFORTABELE HOTELKAMERS | DRENTHE

Heerlijk genieten dicht bij huis!

Je hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn en we kunnen je zeggen dat het momenteel echt prachtig is in Drenthe. In het hotel kun je genieten van een overheerlijk ontbijt, lunch en diner en zijn onze hotelkamers allemaal voorzien van koffie- en theefaciliteiten. ’s Ochtends na het wakker worden genieten van een kop koffie of thee op je eigen hotelkamer … een lekker begin van de dag.

In het naastgelegen eeuwenoude Asserbos kun je heerlijk wandelen. Maar Drenthe biedt ook in deze tijd veel meer! Prachtige natuur waar je volop van kunt genieten, nationale parken om te ontdekken, rust en ruimte. En met een beetje geluk krijg je daar mooi zomers weer bij en kun je te voet of misschien wel met de fiets deze mooie natuur beleven! Dus kom samen met je partner of gezin en boek nu je all-inclusive of logies & ontbijt hotelarrangement.

Heb je vragen? Of lukt het niet helemaal met online boeken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen. Zij helpen je graag.

Graag tot snel!

Boek nu een 3-daags all-inclusive verblijf al vanaf € 139,- per persoon!

Reserveer nu!


Uiteraard werken wij met inachtneming van alle geldende maatregelen en richtlijnen tegen het
coronavirus.

Beoordelingen door gasten