0592-356 000

Beleef een heerlijke nazomer dicht bij huis… Bekijk nu onze nazomerspecials!

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotel De Bonte Wever Assen


4****HOTEL | 262 COMFORTABELE HOTELKAMERS | ALL-INCLUSIVE | DRENTHE

Boek nu uw mini-vakantie of gezellig weekendje weg! Met ons compleet all-inclusive verblijf in een geheel nieuwe stijl, onze vertrouwde gastvrijheid en service op maat! Bij al ons handelen hanteren we uiteraard de  laatste richtlijnen waarbij veiligheid dus altijd voorop staat.

Extra service op de kamer
Onze hotelkamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten. ’s Ochtends na het wakker worden genieten van een kop koffie of thee op uw eigen hotelkamer behoort nu dus tot de mogelijkheden voor een lekker begin van de dag.

Ontbijt, Lunch en Diner
Voor zowel het ontbijt, lunch als het diner bent u van harte welkom in Buffetrestaurant Flinck. Hier kunt u weer lekker uw eigen bord met favoriete gerechten opmaken, want we hebben weer buffetten! Om dit in deze tijd veilig te kunnen doen treffen we natuurlijk de noodzakelijke maatregelen. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht. Per kamer wordt een tafel gereserveerd met een maximum van 4 personen per tafel.

Hapjes en drankjes
Iedere dag kunt u voor een drankje en een hapje terecht in onze hotellobby, de Bonte Brink of hotelbar het Grand Café in de Caféstraat. Onze Caféstraat is niet gesloten, het Grand Café biedt u iedere avond de mogelijkheid om gezellig met elkaar een drankje te gebruiken. Live muziek is niet aanwezig. Momenteel is het vanuit de overheid nog niet toegestaan om een dansvloer te openen en ligt er een verbod op feestcafés. Vanzelfsprekend verzorgen onze collega’s achter de bar wel voor de juiste (muzikale) sfeer.

Sportieve activiteiten, ontspanning en recreatie
Ons subtropisch zwem- en saunaparadijs is voor u geopend en u kunt deelnemen aan de aquasporten en het baanzwemmen. Ons fitnesscentrum is ook geopend biedt daarnaast een ruime keuze aan groepslessen. Midgetgolf, jeu de boules en tafeltennis bieden de mogelijkheid om buiten actief te zijn en binnen in de Caféstraat vindt u diverse spelautomaten en de faciliteiten om te biljarten, sjoelen en darten. Ons recreatieteam heeft een nieuw programma samengesteld welke gedurende de dag ruime keuze biedt uit activiteiten, quizzen, knutselprogramma’s, workshops en meer. Onze bowling is geopend, reserveer uw baan vanaf uw hotelkamer en ga de competitie aan. De kids vermaken zich met klimmen en klauteren in de Kidsjungle. En laten we tot slot niet vergeten onze splinternieuwe schoonheidssalon te noemen. De plek om u eens lekker te laten verwennen en tot rust te komen.

Ontdek Drenthe!
Wilt u erop uit? In Drenthe is rust, ruimte en zijn volop mooie plekjes te ontdekken. Indien u zelf geen fiets mee wilt nemen, kunt u die bij ons huren tegen voordelige tarieven. Fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar bij de hotelreceptie. Ook een goede wandeling start u gewoon vanaf De Bonte Wever met o.a. het historische Asserbos direct naast de deur. Het stadscentrum van Assen ligt op een steenworp afstand en voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Wildlands of het gevangenismuseum in Veenhuizen zijn we een uitstekende uitvalsbasis.

Graag tot snel!

Boek nu een verblijf

Arrangementen

Beoordelingen door gasten