0592-356 000

Op naar het voorjaar!

Ontdek hier onze Voorjaarsaanbiedingen….

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotel De Bonte Wever Assen

Kom heerlijk ontspannen en genieten in hotel De Bonte Wever!

Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt wellicht het meest complete viersterrenhotel van Nederland.  In hotel De Bonte Wever vindt u een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, professioneel fitnesscentrum, vergaderzalen, animatie en meer. Comfort vindt u ook op uw hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.

Elke dag, ieder seizoen is er van alles te beleven. Voor vrienden, gezinnen, families, geliefden én zakelijke gezelschappen. Ook buiten De Bonte Wever doet u een flinke dosis energie op. De Bonte Wever is gelegen in één van de mooiste provincies van Nederland, Drenthe. De fiets en wandelprovincie bij uitstek!

Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. U betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Maar uiteraard kunt u ook op basis van logies en ontbijt bij ons terecht. Bekijk ook een onze diverse arrangementen. Er zit altijd iets tussen wat bij u past.

Heeft u vragen? Of lukt het niet helemaal met online boeken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen zij zitten voor u klaar!

Boek direct

Arrangementen

Beoordelingen door gasten