0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotel De Bonte Wever Assen

Klik HIER voor berichtgeving i.v.m. het coronavirus


4****HOTEL | ALL- INCLUSIVE | 262 COMFORTABELE HOTELKAMERS | DRENTHE

Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad ligt het meest complete viersterrenhotel van Nederland. In hotel De Bonte Wever vindt u naast comfortabele hotelkamers een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, een bowlingbaan, een professioneel fitnesscentrum, vergaderzalen, animatie en nog veel meer.

Er is ontzettend veel te doen bij De Bonte Wever! Beleef samen met vrienden, gezinnen, families, geliefden en/of zakelijke gezelschappen een heerlijk verblijf boordevol gezellige activiteiten. Niet alleen binnen De Bonte Wever, maar zeker ook in de omgeving doet u een flinke dosis energie op. De Bonte Wever is gelegen in één van de mooiste provincies van Nederland: Drenthe. Met meer dan 1700 kilometer aan fietspaden houdt niks u nog tegen voor het maken van een mooie fietstocht.

Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. U betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kunt u ook op basis van logies en ontbijt bij ons terecht. Bekijk ook onze diverse arrangementen. Er zit zeker iets tussen wat bij u past!

Heeft u vragen? Of lukt het niet helemaal met online boeken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen zij zitten voor u klaar!

Boek nu een verblijf

Arrangementen

Beoordelingen door gasten