0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 19-07-2021

x

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotel De Bonte Wever Assen

4****HOTEL | ALL- INCLUSIVE | 262 COMFORTABELE HOTELKAMERS | DRENTHE

Heerlijk genieten dicht bij huis!

Reserveer nu!

U hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn en we kunnen zeggen dat het momenteel echt prachtig is in Drenthe. In het hotel kunt u genieten van een overheerlijk ontbijt, lunch en diner en zijn onze hotelkamers allemaal voorzien van koffie- en theefaciliteiten. ’s Ochtends na het wakker worden genieten van een kop koffie of thee op uw eigen hotelkamer … een lekker begin van de dag.

In het naastgelegen eeuwenoude Asserbos kunt u heerlijk wandelen. Maar Drenthe biedt ook in deze tijd veel meer! Prachtige natuur waar u volop van kunt genieten, nationale parken om te ontdekken, rust en ruimte. En met een beetje geluk krijgt u daar mooi zomers weer bij en kunt u te voet of misschien wel met de fiets deze mooie natuur beleven! Dus kom samen met uw partner of gezin en boek nu een all-inclusive of logies & ontbijt hotelarrangement.

Heeft u vragen? Of lukt het niet helemaal met online boeken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen. Zij helpen u graag.

Graag tot snel!

Boek nu een 3-daags all-inclusive verblijf al vanaf € 139,- per persoon!

Arrangementen

Beoordelingen door gasten