0592-356 000

Informatie
Op maandag en donderdag tussen 13.30 uur en 15.00 uur via telefoonnummer: 0592-303 725.
Of stuur een email naar: zwembad@debontewever.nl

Diplomazwemmen

 

Diplomazwemmen

Wanneer uw zoon of dochter in de afzwemgroep zit wordt er naar het diplomazwemmen toegewerkt. Gedurende die periode zal de zwemonderwijzer uw kind met regelmaat beoordelen en kijken of aan alle diploma-eisen voldaan kan worden. Wanneer dit het geval is zal er één week voor het afzwemmen worden proef gezwommen. Tijdens dit proefzwemmen wordt er nogmaals gekeken of uw zoon/dochter echt alle onderdelen beheerst en beoordeeld of uw zoon of dochter mag deelnemen aan het echte examen!

De eerstvolgende data voor het diplomazwemmen zijn:

De tijden voor het afzwemmen zijn als volgt:

 

Informatie
Het diplomazwemmen wordt georganiseerd in het wedstrijdbad en is uiteraard een feestelijk gebeuren! Wij volgen uiteraard de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Om de middag zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, vragen wij u vriendelijk om onderstaande aandachtspunten en richtlijnen in acht te nemen.

  1. Tijd Wij verzoeken u vriendelijk om niet eerder dan 5 minuten voor het diplomazwemmen aanvang het complex binnen te gaan. Kinderen graag al in afzwemkleding met badkleding eronder.
  2. Aantal personen  Er mag maximaal 1 ouder/verzorger kijken tijdens het diplomazwemmen. Alle ouders/verzorgers zitten op 1,5 meter afstand van elkaar.
  3. Route ingang via achteringang U kunt parkeren bij op de parkeerplaats naar het Wielerhome. U gebruikt de achteringang van het zwembad.
  4. Route uitgang Volg de aangegeven route naar de uitgang. Dit betreft dezelfde uitgang als u bij de zwemlessen gebruikt.
  5. Hygiëne In de gang richting het bad staat een bak met zwembadslofjes. Wij verzoeken u vriendelijk om voor de hygiëne in en rondom het bad, deze slofjes aan te trekken.
  6. Diploma-uitreiking De diploma-uitreiking is bij het zwembad, direct na het diplomazwemmen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens bij het diplomazwemmen!

 

Informatie Covid-19 maatregelen

Gedurende uw bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken u vriendelijk zich aan alle maatregelen te houden voor uw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht u toch iets zien waar u twijfels over heeft verzoeken wij u vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.