0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u bellen naar: 0592-303707 of mailen naar:
booking@debontewever.nl

Zakelijk overnachten

Uitgerust aan de slag!

Als zakelijke gast bij viersterrenhotel De Bonte Wever in Assen geniet u van vele voordelen en een compleet onbezorgd verblijf, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u belangrijk is: succesvol zaken doen! Wij zijn een viersterren hotelaccommodatie in Assen, centraal gelegen in de hoofdstad van Drenthe en op steenworp afstand van de A28. Naast de prijsafspraken die wij met uw organisatie kunnen maken, geniet u onder andere van uniforme en gunstige annuleringsvoorwaarden en het gemak van één contactpersoon.


Wij bieden u daarnaast

• Gratis internet
• Gratis parkeren
• Kosteloos gebruik professioneel fitnesscentrum en subtropisch zwem- en saunaparadijs
• Toegang tot de gezellige Caféstraat
• Ontbijtbuffet vanaf 07.00 uur (in overleg ook eerder mogelijk)
• Ook verblijf op basis van all-inclusive mogelijk. Inclusief lunch of lunchpakket, uitgebreid diner in buffetvorm, onbeperkt drankjes, snacks en lekkernijen.

Meer voordeel voor u

Met de corporate tarieven bieden wij u als vaste hotelgast nóg meer voordeel, zoals aantrekkelijke tarieven voor uw meereizend gezin en een 3-gangen keuzemenu in restaurant Dapper voor slechts € 22,50 p.p. extra (indien u op basis van all-inclusive verblijft).

Wilt u meer informatie, een geheel vrijblijvend gesprek en/of rondleiding? Neem dan contact met mij op. Ik help u graag verder!

Bianca Kuis
Revenue Manager

T. 0592-303707

Maak een afspraak