0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:
banqueting@debontewever.nl

Zakelijke events

Of het nu gaat om het presenteren van cijfers, het houden van een seminar, een interactieve brainstormsessie of een vergadering. Voor zakelijke events bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres. De mogelijkheden bij uw zakelijke bijeenkomst zijn eindeloos, waardoor de dag en/of avond helemaal aansluit op uw wensen en behoeften.

De Bonte Wever is uw evenementenpartner bij uitstek. Jarenlange ervaring in evenementenorganisatie en de oneindige mogelijkheden binnen het complex maken ieder evenement tot een geweldige beleving. Van 100 tot een paar duizend gasten. Uitbundig of ingetogen. Van beurs, congres tot feestavond. Alles is mogelijk!

Wij denken graag met u mee! Bent u klaar voor een feestelijk bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder. Tijdens een vrijblijvend (kennismaking)gesprek helpen wij u om ook het evenement een daverend succes te maken.

Events in De Bonte Wever
Naast locaties waar u uw eigen evenement kunt organiseren heeft De Bonte Wever ook een eigen evenementenkalender met een uitgebreid en gevarieerd programma. Denk hierbij aan concerten van grote artiesten, dansavonden, voorstellingen en meer.

Deze publieksevenementen zijn ook uitermate geschikt als personeelsuitje of om uw relaties mee naar toe te nemen. Vooraf lekker eten of achteraf na borrelen kan in één van de vele horecagelegenheden in De Bonte Wever. Wenst u een eigen ruimte voor uw gezelschap? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.