0592-356 000

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Groepslessen

YES! Het fitnesscentrum gaat 1 juli weer open! Wij zijn daar echt heel blij mee en staan te popelen om je weer te ontvangen! Klik HIER voor meer informatie!

 

Tot die tijd gaan we nog even door met onze outdoor mogelijkheden dus kom nog snel heerlijk sporten in de buitenlucht tijdens deze mooie periode van het jaar. Tot 1 juli zijn de abonnementen nog bevroren. Dit om de eenvoudige reden dat wij niet ons reguliere aanbod kunnen aanbieden. In dit geval dient iedereen gebruikt te maken van sporttickets. Deze zijn hieronder online te reserveren.

Tarieven 
Deelname groepsles € 7,00 (per les)
Outdoor Gym € 5,00 (per tijdslot van een uur)
Personal Training Sessie € 35,00

* Per les / tijdslot mogen maximaal 9 personen deelnemen.

 

BEKIJK LESROOSTER

(Periode: 1 juli t/m 16 augustus 2020)

RESERVEER UW DEELNAME


(Het standaardrooster is niet geldig tijdens schoolvakanties. Op feestdagen zijn er géén groepslessen.)


Specifieke maatregelen m.b.t. outdoor fitness & groepslessen

Hoe gaat het reserveren:

Hoe gaat het bezoek:

Informatie Covid-19 maatregelen

Gedurende jou bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken je vriendelijk je aan alle maatregelen te houden voor jouw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.


Spinning®, Zumba®, Pump Your Body,  Pilates, Yoga, small group trainingen op de fitnessvloer en nog veel meer. Stuk voor stuk afgestemd op de specifieke behoeften van onze leden. Vet verbranden, spierversterking, conditietraining: voor elk doel bestaat een les. Heerlijk in de buitenlucht werken aan uw kracht en conditie.

 

BBB Zumba

Tijdens deze BBB Zumba groepsles worden de buik, billen en benen zeer grondig en intensief getraind.

Cardio Boxing

Een effectief trainingsprogramma met boksen en kickboksen. Dynamische stoot- en trap technieken worden afwisselend geoefend. Fysieke inspanning en techniek maken dit programma zonder meer tot een aanrader voor iedereen.

Group Fitness

Group Fitness is een korte (30 minuten) maar veelzijdige fitness groepstraining. De training is vooral gericht op spierversteviging van het hele lichaam en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Doordat de fitnesstraining onder begeleiding is en er veel in oefeningen wordt gevarieerd blijft het leuk en uitdagend. De training bestaat uit oefeningen met losse materialen/ gewichten, fitness toestellen, grond/ matoefeningen en cardiotoestellen.

HIIT Training

High Intensity Interval Training afgekort HIIT Training, is een trainingsprincipe op basis van interval waarbij je in korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Tijdens deze workout worden de intensieve oefening afgewisseld met minder intensieve oefeningen of rustmomenten.

Pilates

Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen.

Pump Your Body

Pump Your Body is een super effectieve kracht-workout, uitgevoerd met een halterstang met lichte gewichten en veel herhalingen.

Spinning

Spinning is een pittige conditietraining op vaststaande fietsen. In deze groepsles fietst u op opzwepende muziek in verschillende ritmes en tempo’s om de conditie te verbeteren. Spinning is een pittige conditietraining op vaststaande fietsen. In deze groepsles fietst u op opzwepende muziek in verschillende ritmes en tempo’s om de conditie te verbeteren.

Yoga

De beheersing van het lichaam en de ademhaling staan centraal. Door strekoefeningen en goede ademhalingstechniek vermindert yoga lichamelijke spanningen en ondersteunt het de opbouw van het immuunsysteem.

Zumba

Zumba is een aerobic met verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, calypso en reggaeton. Geschikt voor iedereen die op een swingende manier conditie wil opbouwen.

Arrangementen