0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 04-06-2021

x

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Groepslessen

Helaas zijn wij genoodzaakt om voorlopig de deuren van ons fitnesscentrum nagenoeg te sluiten in verband met de lockdown. Hierdoor komen alle groepslessen eerst te vervallen. Abonnementhouders ontvangen meer informatie per mail.

 

Ondanks dat ons fitnesscentrum momenteel dicht is, is het belangrijk om wel te blijven bewegen. Want, bewegen is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je brein, humeur en algehele energie levels! Gelukkig is het mogelijk om thuis prima een effectieve workout te doen! Daarom vind je op de volgende pagina (klik op banner) allerlei oefeningen, adviezen, tips en tools om thuis mee aan de slag te kunnen gaan. Hier komen regelmatig nieuwe items op te staan, dus hou het in de gaten!

RESERVEER JE DEELNAME

(Het standaardrooster is niet geldig tijdens schoolvakanties. Op feestdagen zijn er géén groepslessen.)


Specifieke maatregelen m.b.t. fitness & groepslessen

Hoe gaat het reserveren:

Tijdens je bezoek aan het fitnesscentrum:

We hebben de fitness geheel ingericht naar de anderhalf meter richtlijnen. Door belijning en vakken op de vloer worden de looproutes en de onderlinge afstand waar 1 persoon mag trainen aangegeven. Desinfectievoorzieningen en schoonmaakmaterialen voor de toestellen zijn aanwezig. Bij de ingang word je door een instructeur ontvangen en op weg geholpen met de richtlijnen. Deze vind je ook bij de ingang aangeplakt. De instructeur zal je in het kader van de gezondheidscheck eerst een aantal vragen stellen. Het spreekt voor zich dat wij in alles de landelijke richtlijnen volgen, dus:

Je kunt gewoon via de hoofdentree naar binnen en de normale route naar de fitness volgen. Na het sporten verlaat je via de grote schuifdeuren in de fitnessruimte het complex. De ingang is dus niet de uitgang. Via de achterzijde van ons complex wandel je naar je fiets / auto of naar huis. Wil je nog zwemmen na afloop? Ook dan vragen we je even om te lopen.

 


Groepslessen Fitness

Spinning®, Zumba®, Pump Your Body,  Pilates, Yoga, small group trainingen op de fitnessvloer en nog veel meer. Onze groepslessen zijn stuk voor stuk afgestemd op de specifieke behoeften van onze leden. Vet verbranden, spierversterking, conditietraining: voor elk doel bestaat een les. Heerlijk sporten met de kracht van een groep als extra motiverende factor!

Bodysculpting

Bodysculpting is een spiervormende training waarbij verschillende trainingsmaterialen zoals dumbbells, elastieken, en halters worden gebruikt. Ook worden er verschillende mat-en grondoefeningen uitgevoerd. De oefeningen zijn vooral gericht op het trainen van de been, bil-en buikspieren.

Cardio Boxing

Een effectief trainingsprogramma met boksen en kickboksen. Dynamische stoot- en trap technieken worden afwisselend geoefend. Fysieke inspanning en techniek maken dit programma zonder meer tot een aanrader voor iedereen.

Group Fitness

Group Fitness is een korte (30 minuten) maar veelzijdige fitness groepstraining. De training is vooral gericht op spierversteviging van het hele lichaam en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Doordat de fitnesstraining onder begeleiding is en er veel in oefeningen wordt gevarieerd blijft het leuk en uitdagend. De training bestaat uit oefeningen met losse materialen/ gewichten, fitness toestellen, grond/ matoefeningen en cardiotoestellen.

HIIT Training

High Intensity Interval Training afgekort HIIT Training, is een trainingsprincipe op basis van interval waarbij je in korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Tijdens deze workout worden de intensieve oefening afgewisseld met minder intensieve oefeningen of rustmomenten.

Pilates

Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen.

Pump Your Body

Pump Your Body is een super effectieve kracht-workout, uitgevoerd met een halterstang met lichte gewichten en veel herhalingen.

Spinning

Spinning is een pittige conditietraining op vaststaande fietsen. In deze groepsles fietst u op opzwepende muziek in verschillende ritmes en tempo’s om de conditie te verbeteren. Spinning is een pittige conditietraining op vaststaande fietsen. In deze groepsles fietst u op opzwepende muziek in verschillende ritmes en tempo’s om de conditie te verbeteren.

Yoga

De beheersing van het lichaam en de ademhaling staan centraal. Door strekoefeningen en goede ademhalingstechniek vermindert yoga lichamelijke spanningen en ondersteunt het de opbouw van het immuunsysteem.

Zumba

Zumba is een aerobic dansles met verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, calypso en reggaeton. Geschikt voor iedereen die op een swingende manier conditie wil opbouwen

Aquasporten

Ontdek het effect van lekker sporten in het water en probeer eens een aquasport! Ook hier hebben we een groot aanbod in. Klik HIER voor alle informatie.

Arrangementen