0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Event- en congrescentrum De Bonte Wever


Sinds 1 juni zijn bijeenkomsten tot 30 personen weer toegestaan. Uiteraard ook hier met inachtneming van de veiligheidsrichtlijnen. Wij beschikken over een breed scala aan zalen in een groot complex waardoor er altijd een ruimte te vinden is die past bij je wensen. Wil je weten of jouw bijeenkomst bij ons mogelijk is? Neem gerust even contact op via 0592 303777 of info@debontewever.nl.


Bent u op zoek naar een geschikte en stijlvolle zakelijke locatie? Wij bieden een ruim aanbod in fraaie en verrassende vergader- en/of congresruimtes aan voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties en workshops.

De afgelopen jaren was De Bonte Wever al een begrip op gebied van zakelijk ontmoeten. Maar sinds de opening van congrescentrum Purple zijn de mogelijkheden en opties eindeloos geworden. Zo zijn er verschillende extra vergaderruimtes bijgekomen en beschikt het congrescentrum over een gescheiden business-entree. Daarnaast zijn er twee gloednieuwe restaurants, een gezellig grand café en extra luxe kamers toegevoegd aan ons viersterrenhotel. De Bonte Wever biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement.

Hoe groot of speciaal je bijeenkomst ook mag zijn, binnen ons complex is er altijd een geschikte ruimte die helemaal past bij je gezelschap. Dit kan een exclusieve vergadering met acht personen zijn tot aan een spectaculair meerdaags congres voor duizenden gasten. De Bonte Wever ligt centraal gelegen aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28, met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

 

 

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag sparringpartner voor al je zakelijke wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je een uitgebreide rondleiding door ons prachtige complex? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0592 30 37 77 of stuur een mailtje naar info@debontewever.nl

Arrangementen