0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Event- en congrescentrum De Bonte Wever

Klik HIER voor berichtgeving i.v.m. het coronavirus

Bent u op zoek naar een geschikte en stijlvolle zakelijke locatie? Wij bieden een ruim aanbod in fraaie en verrassende vergader- en/of congresruimtes aan voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties en workshops.

De afgelopen jaren was De Bonte Wever al een begrip op gebied van zakelijk ontmoeten. Maar sinds de opening van congrescentrum Purple zijn de mogelijkheden en opties eindeloos geworden. Zo zijn er verschillende extra vergaderruimtes bijgekomen en beschikt het congrescentrum over een gescheiden business-entree. Daarnaast zijn er twee gloednieuwe restaurants, een gezellig grand café en extra luxe kamers toegevoegd aan ons viersterrenhotel. De Bonte Wever biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement.

Hoe groot of speciaal uw bijeenkomst ook mag zijn, binnen ons complex is er altijd een geschikte ruimte die helemaal past bij uw gezelschap. Dit kan een exclusieve vergadering met acht personen zijn tot aan een spectaculair meerdaags congres voor duizenden gasten. De Bonte Wever ligt centraal gelegen aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28, met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

 

 

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag sparringpartner voor al uw zakelijke wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een uitgebreide rondleiding door ons prachtige complex? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0592 – 30 37 77 of stuur een mailtje naar info@debontewever.nl

Arrangementen