0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Event- en congrescentrum De Bonte Wever


Uiteraard houden wij bij alle bijeenkomsten rekening met de veiligheidsrichtlijnen. Wij beschikken over een breed scala aan zalen in een groot complex waardoor er altijd een ruimte te vinden is die past bij je wensen. Wil je weten of jouw bijeenkomst bij ons mogelijk is? Neem gerust even contact op via 0592 303777 of info@debontewever.nl.


Ook anno 2020 ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een geschikte, stijlvolle en bovenal ruime en veilige zakelijke locatie. Weliswaar in een wat nieuwer, ruimer jasje vanwege de noodzakelijke Coronamaatregelen, bieden wij een gevarieerd aanbod in fraaie en verrassende vergader- en/of congresruimtes voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties, workshops en meer. Eén ding is zeker niet veranderd en dat is het kwaliteit- en serviceniveau zoals je dat van ons mag en kan verwachten.

De Bonte Wever is al jaren een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten. De enorme variatie aan mogelijkheden maakt ons uniek in Noord-Nederland en ver daarbuiten. Wij hebben een nieuw congres- event- en vergadercentrum met vele faciliteiten die op zichzelf staand gebruikt kunnen worden of in de unieke combinatie met ons 4 sterren superior hotel, horecamogelijkheden waaronder restaurants en een grand café of onze recreatieve voorzieningen. De Bonte Wever biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement onder één dak.

Hoe groot of speciaal je bijeenkomst ook mag zijn, binnen ons complex is er altijd een geschikte ruimte die helemaal past bij je gezelschap. Dit kan een exclusieve vergadering met acht personen zijn tot aan een spectaculair meerdaags congres voor vele gasten. Uiteraard rekening houdend met alle noodzakelijke richtlijnen waar we momenteel mee van doen hebben. Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag sparringpartner voor al je zakelijke wensen.

De Bonte Wever ligt centraal gelegen aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28, met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wil je een uitgebreide rondleiding door ons prachtige complex? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0592 30 37 77 of stuur even een mailtje naar info@debontewever.nl.

Arrangementen