0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 27-11-2021

x

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Event- en congrescentrum De Bonte Wever

Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een geschikte, stijlvolle en bovenal ruime en veilige zakelijke locatie. Weliswaar in een wat nieuwer, ruimer jasje vanwege de noodzakelijke coronamaatregelen, bieden wij een gevarieerd aanbod in fraaie en verrassende vergader- en/of congresruimtes voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties, workshops en meer. Eén ding is zeker niet veranderd en dat is het kwaliteit- en serviceniveau zoals u dat van ons mag en kan verwachten.

De Bonte Wever is al jaren een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten. De enorme variatie aan mogelijkheden maakt ons uniek in Noord-Nederland en ver daarbuiten. Wij hebben een groot en ruim congres- event- en vergadercentrum met vele faciliteiten die op zichzelf staand gebruikt kunnen worden of in de unieke combinatie met ons 4 sterren superior hotel, horecamogelijkheden waaronder restaurants en een grand café of onze recreatieve voorzieningen. De Bonte Wever biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement onder één dak.

Hoe groot of speciaal uw bijeenkomst ook mag zijn, binnen ons complex is er altijd een geschikte ruimte die helemaal past bij uw gezelschap. Dit kan een exclusieve vergadering met acht personen zijn tot aan een spectaculair meerdaags congres voor vele gasten. Uiteraard rekening houdend met alle noodzakelijke richtlijnen waar we momenteel mee van doen hebben. Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag sparringpartner voor al uw zakelijke wensen.

De Bonte Wever ligt centraal gelegen aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28, met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wilt u een uitgebreide rondleiding door ons prachtige complex? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0592 30 37 77 of stuur even een mailtje naar info@debontewever.nl.

Arrangementen