0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592 303 776 of mailen naar:
banqueting@debontewever.nl.

Event- en congrescentrum De Bonte Wever

Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een geschikte, stijlvolle en bovenal ruime zakelijke locatie. Wij bieden een gevarieerd aanbod in fraaie en verrassende vergader- en/of congresruimtes voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties, workshops en meer. Met onze jarenlange ervaring mag u van ons een hoog kwaliteit- en serviceniveau verwachten.

De Bonte Wever is al jaren een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten. De enorme variatie aan mogelijkheden maakt ons uniek in Noord-Nederland en ver daarbuiten. Wij hebben een groot en ruim congres- event- en vergadercentrum met vele faciliteiten die op zichzelf staand gebruikt kunnen worden of in de unieke combinatie met ons 4 sterren superior hotel, horecamogelijkheden waaronder restaurants en een Grand Café of onze recreatieve voorzieningen. De Bonte Wever biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement onder één dak.

Hoe groot of speciaal uw bijeenkomst ook mag zijn, binnen ons complex is er altijd een geschikte ruimte die helemaal past bij uw gezelschap. Dit kan een exclusieve vergadering met acht personen zijn tot aan een spectaculair meerdaags congres voor vele gasten. Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag sparringpartner voor al uw zakelijke wensen.

De Bonte Wever ligt centraal gelegen aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28, met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wilt u een uitgebreide rondleiding door ons prachtige complex? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0592 30 37 76 of stuur een mailtje naar banqueting@debontewever.nl.

Nieuws en inspiratie ontvangen over ons event- en congrescentrum? Schrijf je hieronder in voor onze zakelijke nieuwsbrief.


Arrangementen