0592-356 000

Meer informatie of reserveren?

0592-303 777

Praktische info

 • Annuleringsvoorwaarden

Binnen 24 uur na het plaatsen van de boeking kun je deze nog kosteloos annuleren mits de aankomstdatum meer dan 48 uur vooruit ligt.

Op al onze boekingen zijn de Uniforme Voorwaarden horeca van toepassing bekijk hier De UVH liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Wat zijn de gevolgen wanneer de reservering/ overeenkomst met De Bonte Wever niet kan doorgaan? dit is onder andere afhankelijk van het moment van annuleren, de grootte van het gezelschap etc.  Mocht je vragen hebben kun je contact met ons opnemen via reserveringen@debontewever.nl of bel 0592-303777.

 • Bij annulering hotelaccommodatie/logies (individu)
  Meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de gast 0% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Meer dan 14 dagen tot en met 1 maand voor de ingangsdatum is de gast 15% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Meer dan 7 dagen tot en met 14 dagen voor de ingangsdatum is de gast 35% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Meer dan 3 dagen tot en met 7 dagen voor de ingangsdatum is de gast 60% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Meer dan 24 uur tot en met 3 dagen voor de ingangsdatum is de gast 85% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Minder dan 24 uur voor de ingangsdatum is de gast 100% van de reserveringswaarde verschuldigd
 • Bij annulering hotelaccommodatie/logies (groep vanaf 30 personen)
  Meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum is de gast 0% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Meer dan 2 maanden tot en met 3 maanden voor de ingangsdatum is de gast 15% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Meer dan 1 maand tot en met 2 maanden voor de ingangsdatum is de gast 35% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Meer dan 14 dagen tot en met 1 maand voor de ingangsdatum is de gast 60% van de reserveringswaarde verschuldigd
  Meer dan 7 dagen tot en met 14 dagen voor de ingangsdatum is de gast 85% van de reserveringswaarde verschuldigd
  7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de gast 100% van de reserveringswaarde verschuldigd
 • Annuleringsverzekering

De Bonte Wever biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een annuleringsverzekering. De kosten bedragen 4% van de reserveringswaarde. Download hier de verzekeringsvoorwaarden! De annuleringsverzekering is slechts geldig indien deze uiterlijk 7 dagen na de boekingsdatum van het arrangement of 7 dagen na de datum van de totstandkoming van de overeenkomst wordt afgesloten.

 • Betalingsvoorwaarden

Voor boekingen worden € 14,95 reserveringskosten in rekening gebracht per boeking.

Aantal dagen voor aankomst:

 • 1 t/m 14 dagen:                Betaling van het volledige bedrag middels Ideal (direct bij boeken) of via betaallink bij telefonische reserveringen.
 • 15 t/m 90 dagen:             Het volledige bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor aankomst te worden voldaan.
 • 91 en meer dagen:          Betaling van het volledige bedrag in twee termijnen; de 1e termijn (20% van het totaalbedrag) binnen 30 dagen na boekdatum; de 2e termijn (de resterende 80%) uiterlijk 28 dagen voor aankomst.

Let op: wil je graag VVV-bonnen of cadeaubonnen inwisselen voor de betaling van een hotelarrangement neem dan voor het maken van een reservering contact op met de afdeling reserveringen via telefoonnummer 0592-303777.

 • Bijzonderheden

– Heb je een voedselallergie/-intolerantie? Wij verzoeken je om eventuele bijzonderheden hieromtrent voorafgaand aan jouw komst naar De Bonte Wever aan ons kenbaar te maken. Wij doen onze uiterste best om hiermee rekening te houden. Je kunt vervolgens tijdens het verblijf, indien het buffet niet toereikend is, je melden bij de koks achter het buffet.

– Ben je minder valide? Wij verzoeken je om dit voorafgaand aan uw komst naar De Bonte Wever aan ons kenbaar te maken. Wij doen onze uiterste best om hiermee rekening te houden.

 • Huisdieren zijn niet toegestaan (met uitzondering van assistentiehonden).
 • Huisregels

Om een zo’n prettig en aangenaam mogelijk verblijf te verzorgen hebben wij huis- en gedragsregels opgesteld welke je hier kunt nalezen.

 • In- en uitchecktijden

Incheck: 15.00 uur.
Indien geboekt start op dit moment uw (all-in) arrangement. Tegen bijbetaling van € 26,50 per volwassene en € 16,50 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar ben je reeds vanaf 11.00 uur van harte welkom en kun je direct gebruik maken van de all-in faciliteiten. De kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. De bagage kan tot die tijd in onze bagageruimte worden geplaatst.

Uitcheck: 10.30 uur.
Indien geboekt eindigt op dat moment jouw (all-in) arrangement. Je kunt vanaf 10.30 uur op de dag van vertrek nog gebruikmaken van de faciliteiten (m.u.v. de bowling). Daarnaast bieden wij de de mogelijkheid om je all-in hotelarrangement tegen een voordelige tarief te verlengen:

 • Verlaat vertrek tot 15.00 uur | € 26,50 per volwassene / € 16,50 per kind (3 t/m 12)*
  Je kunt nog gebruikmaken van de all-in faciliteiten tot 15.00 uur. De bagage kan vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte worden geplaatst. Je dient dus wel uit te checken en de kamer te verlaten voor 10.30 uur.
 • Verlaat vertrek Plus tot 19.30 uur | € 57,50 per volwassene / € 32,50 per kind ( 3 t/m 12)*
  Je kunt nog gebruikmaken van de all-in faciliteiten, lunch, het diner en tot 19.30 uur zijn de drankjes inclusief. De bagage kan vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte worden geplaatst. Je dient dus wel uit te checken en de kamer te verlaten om uiterlijk 10.30 uur.

*Alleen mogelijk bij een all-inclusive hotelarrangement.

 • Internet

Draadloos internet aanwezig door het gehele hotel (gratis)

 • Kamervoorkeuren

Helaas is het niet mogelijk om kamervoorkeuren in de reservering te noteren.Is jouw wens, qua ligging van de hotelkamers, van groot belang voor het gezelschap (ligging op een bepaalde etage, achterin of voorin de gang, achterzijde of voorzijde van het gebouw, kamers bij elkaar of dichtbij de lift) dan berekenen wij hiervoor een toeslag voorkeursligging.

 • Kamers bij elkaar: € 9,50 per kamer.
 • Overige essenties: € 27,50 per reservering.

Wij behouden ons wel het recht om een essentie te weigeren indien wij niet kunnen garanderen dat de uitvoering te realiseren is.

 • Kinderkorting

Kinderen t/m 2 jaar € 22,50 incl. verplicht kinderbed, kinderen 3 t/m 12 jaar 50% korting (ook bij verblijf van 1 volbetalende). Kinderkorting geldt alleen op de all-in arrangementen.

 • Kluisjes

Op onze hotelkamers zijn kluisjes aanwezig. Hier kun je kosteloos gebruik van maken.

 • Mindervalidekamers 

Let op: de badkamers zijn niet toegankelijk voor elektrische rolstoelen. Een overzicht van de speciale faciliteiten kun je hier bekijken!

 • Parkeergelegenheid gratis

Parkeren bij De Bonte Wever is gratis. Tevens beschikken wij over 12 oplaadpunten voor elektrische auto’s: 4 oplaadpunten op de parkeerplaats van het hotel en 8 oplaadpunten op de parkeerplaats kortbossen (gebruik middels uw eigen E-pas).