0592-356 000

Contact

Voor reserveringen of meer info kan je bellen naar: 0592-303751 of mailen naar: schoonheidssalon@debontewever.nl

 

 

Beautysalon De Bonte Wever

Wij zijn een duurzame schoonheidssalon centraal gelegen in Assen. Wij bevinden ons in De Bonte Wever, in het hotelgedeelte, en zijn bereikbaar voor zowel hotelgasten als gasten uit Assen en omgeving. Onze salon heeft drie behandelruimtes, waaronder een duo-ruimte. Daarnaast hebben we in onze salon ook plek voor een (duo) manicure en (duo) cosmetische pedicure.

Met onze behandelingen, persoonlijke aandacht en alleen de beste natuurlijke producten focussen wij ons volledig op jouw unieke huidverzorgingsbehoeften.

Ben je toe aan een verwendag en wil je even helemaal tot rust komen? Onze schoonheidssalon zal je wensen laten uitkomen. Gun jezelf wat rust en laat ons datgene verzorgen wat voor lichaam en geest belangrijk is!

Maak eenvoudig een afspraak via 0592 – 303751 of via e-mail: schoonheidssalon@debontewever.nl. Vooraf reserveren is gewenst bij een bezoek aan de schoonheidssalon.


Natuurlijke skincare dat werkt: MARIA AKERBERG

Wij geloven in een goede huidverzorging. Ons merk MARIA AKERBERG is 100% natuurlijk, parfumvrij, biologisch en is gemaakt voor mens en natuur. Daarnaast heeft het merk producten voor het hele gezin!


Duo behandelingen 

Kom samen genieten van een behandeling in onze salon. Elke dag zijn er duo behandelingen mogelijk. Van massages tot manicure, al onze behandelingen zijn in duo te boeken.


Volg ons op Instagram en/of bekijk onze folder

Maak kennis met onze salon, volg ons op Instagram @debonteweverbeauty!
Bekijk onze folder hier


De salon is in verband met veiligheid geen plek voor kinderen onder de 12 jaar of huisdieren. Deze zijn dan ook niet toegestaan.
Wij vragen je om jouw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te wijzigen. Het afzeggen of wijzigen van een afspraak kan telefonisch of via de mail.

Beauty arrangementen