0592-356 000

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:
banqueting@debontewever.nl

Iets te vieren?

De Bonte Wever en iets vieren is een meer dan uitstekende combinatie. Vanwege de ongekende mogelijkheden op zowel zakelijk als recreatief vlak zijn we oprecht van alle markten thuis als het gaat om het hosten van de leukste en meest waardevolle bedrijfsfeesten, evenementen en personeelsuitjes. Als organisator van een breed scala aan eigen events zijn wij graag uw ervaren sparringspartner zodat u zich alleen maar hoeft te bekommeren om uw eigen gasten.

Themafeesten

Wij denken graag met u mee om uw feest een speciaal tintje te geven. Door bijvoorbeeld een thema te geven aan uw feest, creëert u een unieke avond boordevol gezelligheid, sfeer, humor en bovendien uitgebreide buffetten en onbeperkt drankjes. Dankzij handige all-in tarieven weet u precies waar u aan toe bent. Een aantal van onze mogelijkheden hebben we  HIER op een rij gezet, maar heeft u andere ideeën? We horen ze graag!

Uw eigen Grand Café?

Vooraan in onze caféstraat vindt u ons Grand Café. Een absolute aanrader voor een receptie, netwerkmeeting, sponsorbijeenkomst, jubileum, bedrijfsfeest of bijvoorbeeld afsluitende borrel na een dag vol besprekingen. Sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken voelt een ieder zich hier al snel op zijn gemak. Uiteraard kunt u het Grand Café combineren in combinatie met onze andere faciliteiten.

Sluit aan bij onze eigen events

Naast locatie waar u uw eigen evenement kunt organiseren heeft De Bonter Wever ook een eigen evenementenkalender met een uitgebreid en gevarieerd programma. Denk hierbij aan concerten van grote artiesten, dansavonden, voorstellingen en meer. Deze publieksevenementen zijn ook uitermate geschikt als personeelsuitje of om uw relaties mee naar toe te nemen. Vooraf lekker eten of achteraf naborrelen kan in één van de vele horecagelegenheden in De Bonte Wever. Wilt u een eigen ruimte voor uw gezelschap? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Voor een actueel overzicht van de evenementen die binnenkort bij ons plaatsvinden klikt u HIER. We horen graag hoe we u uw perfecte avond kunnen bieden.

Gezelligheid in de Caféstraat

Het gezellige uitgaanscentrum biedt sfeervolle zitmogelijkheden en diverse bars voor een hapje en een drankje. Vier feest in één van onze sfeervolle bars of speel darts, biljart en geniet van avondentertainment op één van de terrassen. Dé plek om te ontmoeten voor een bedrijfsborrel, personeelsuitje of gewoon gezellig met vrienden! Voor groepen zijn de cafés semi besloten te reserveren.
De namen van de cafés spreken voor zich:

Motorcafé
Passend bij Assen TT stad, uw drankje nuttigen onder toeziend oog van Valentino Rossi. Dit modern ingerichte café, voorzien van diverse zitjes en een ruime bar, is voor besloten partijen geschikt voor circa 100 personen.

Scheepsbar
Dit sfeervolle ‘schip’, voorzien van een ruime bar en meerdere kleine zitjes, is besloten geschikt voor circa 40 personen.

Bierstube
Het Oostenrijkse skihut-gevoel krijgt u in de knusse Bierstube. De sfeervolle zitjes in de biervaten, maken dit café zeer geschikt voor een ongedwongen avondje gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Dit café is voor besloten partijen geschikt voor circa 60 personen.

Bowling

Voor een actief personeelsuitje of als aanvulling op een diner of feestavond, bent u van harte welkom op één van de zes moderne bowlingbanen van officieel wedstrijdformaat. Compleet met lichteffecten, puntentelling, glow in the dark en natuurlijk een gezellige bar. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn er ook arrangementen op maat mogelijk.

Restaurants

In De Bonte Wever kunt u terecht bij twee gloednieuwe restaurants die dagelijks geopend zijn. Beiden zijn uiteraard goed te combineren met onze andere activiteiten of arrangementen. Neem voor de diverse mogelijkheden en het maken van combinaties even contact met ons op.

DAPPER à la carte
Met de gedurfde uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat we ook graag onze gasten stimuleren tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vindt u dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid.

FLINCK
Bij FLINCK voelt u zich welkom en of u nu de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een overweldigende plek zoekt om uitgebreid te lunchen of verrassend wilt dineren met collega’s, u gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Live cooking vormt dagelijks het decor voor onze koks tijdens het ontbijt en diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard.

Pak uit in Purple of Plaza

De Bonte Wever beschikt over twee grote zalen: Plaza en Purple. Beiden met een eigen karakter en geschikt voor een grote variatie aan gelegenheden. Belangrijk kenmerk van beiden is de multifunctionaliteit waardoor we durven te stellen dat eigenlijk alles mogelijk is. Van grootschalige party’s tot chique recepties of exclusieve galafeesten en van bedrijfsborrels voor grote gezelschappen tot luxe meergangendiners, al dan niet in combinatie met liveoptredens of entertainment. het komt hier allemaal uitstekend tot hun recht en vrijwel alle faciliteiten zijn aanwezig of te realiseren.

4 sterren overnachten

Na afloop naar huis rijden is niet altijd even prettig en bij de Bonte Wever hoeft dat ook niet! In ons vier-sterren hotel kunt u namelijk comfortabel overnachten in een eigentijds ingerichte kamer die van alle gemakken is voorzien. Wij beschikken o.a. over 2- en 3 persoons, XL-, connected en Deluxekamers. Zodra uw gezellige avond ten einde is bent u in een mum van tijd al op uw kamer!