0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x

Wil je meer informatie of alvast een vrijblijvende afspraak? Je bereikt ons door te bellen met: 0592-303784!

Personal Training

Wil je gezonder, fitter en/of krachtiger te worden. Maar het lukt je tot dusver niet om dat lang gekoesterde resultaat zelf te realiseren?  Onze personal trainers staan klaar om samen met jou je doel te bereiken. Je traint onder één-op-één begeleiding met onze deskundige personal trainers. Trainen bij ons is meer dan alleen intensief sporten. Wij stellen je in staat om je doelen te behalen en grenzen te gaan verleggen, met een realistische aanpak.

Kennismaken?

Ben je benieuwd of personal training bij je past? Boek dan een eenmalig kennismakingspakket. Tijdens deze kennismaking maak je niet alleen kennis met de personal trainer, je krijgt ook uitleg over de apparaten en oefeningen. Daarnaast zal er een persoonlijk trainingsplan worden opgesteld. Vervolgens wordt er na drie trainingssessies een advies op maat samengesteld.

Het kennismakingspakket

Het kennismakingspakket kost € 49,50 p.p. (exclusief de kosten van je sportabonnement)

Tarieven

Besluit je om na het kennismakingspakket door te gaan met personal training? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

Upgrade Personal Training
(4 sessies van een uur)
€ 98,25 p.m.
Upgrade Personal Training
(8 sessies van een uur)
€ 185,00 p.m.
PT- strippenkaart 5x
(5 sessies van 1 uur)
€ 136,50
PT- strippenkaart 10x
(10 sessies van 1 uur)
€ 273,00

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief de kosten van een sportabonnement. De personal training upgrade is per maand af te nemen én op te zeggen. Het bedrag wordt per maand geïncasseerd. De strippenkaarten kunnen bij de receptie worden aangeschaft en worden altijd volledig en vooraf betaald. De kaarten zijn persoonsgebonden en zijn maximaal één jaar geldig.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wil je meer informatie of al een afspraak maken? Dit kan je doen door te bellen naar 0592-303784 of te mailen naar a.stuurman@debontewever.nl.