0592-356 000

Uw Personal Trainer bij De Bonte Wever: Arie Stuurman, Marlies Boels en Kris Masselink. Wilt u meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak bel 0592-303784!

Personal Training

Lukt het niet om dat lang gekoesterde resultaat zelf te realiseren? Onze personal trainers kunnen u daarbij helpen. Ze helpen u om gezonder, fitter en krachtiger te worden. U traint onder een-op-een begeleiding van een deskundige trainer. Trainen bij ons is meer dan alleen intensief sporten. Wij stellen u in staat om uw doelen te behalen en grenzen te verleggen, met een realistische aanpak.

Kennismaken?

Wilt u weten of personal training bij u past? Boek dan een eenmalig kennismakingspakket. Tijdens deze kennismaking maakt u niet alleen kennis met uw personal trainer, u krijg ook uitleg over de apparaten en oefeningen. Daarnaast wordt een persoonlijk trainingsplan op gesteld. Vervolgens wordt er na drie trainingssessies een advies op maat samengesteld.

Het kennismakingspakket

Het kennismakingspakket kost €47,50 p.p. (exclusief de kosten van uw abonnement)

Tarieven

Besluit u om na het kennismakingspakket door te gaan met personal training? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

Upgrade Personal Training
(4 sessies van een uur)
€ 98,25 p.m.
Upgrade Personal Training
(8 sessies van een uur)
€ 185,00 p.m.
PT- strippenkaart 5x
(5 sessies van 1 uur)
€ 136,50
PT- strippenkaart 10x
(10 sessies van 1 uur)
€ 273,00

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief de kosten van een sportabonnement. De personal training upgrade is per maand af te nemen én op te zeggen. Het bedrag wordt per maand geïncasseerd. De strippenkaarten kunnen bij de receptie worden aangeschaft en worden altijd volledig en vooraf betaald. De kaarten zijn persoonsgebonden en zijn maximaal één jaar geldig.