0592-356 000

Informatie
Op maandag en donderdag tussen 13.30 uur en 15.00 uur via telefoonnummer: 0592-303 725.
Of stuur een email naar: zwembad@debontewever.nl

Zwemlessen

De zwemlessen worden gedeeltelijk en gefaseerd weer opgestart. Ouders en verzorgers van kinderen die momenteel zwemles bij ons volgen worden gefaseerd bericht via e-mail en/of telefonisch. Wanneer de lessen voor uw kind wordt opgestart zullen wij contact met u opnemen en u voorzien van alle info. Houd u daarnaast vooral onze website en social media in de gaten omtrent berichtgeving.


Informatie Covid-19 maatregelen

Gedurende uw bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken u vriendelijk zich aan alle maatregelen te houden voor uw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht u toch iets zien waar u twijfels over heeft verzoeken wij u vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.

Specifieke maatregelen m.b.t. zwemlessenWij bieden het enige echte Zwem-ABC! Inschrijven kan via:

schrijf je in

 

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid. Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet u als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en legt u de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft u als ouder/verzorger 4 zekerheden: 

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Tarieven
Los tarief € 11,25
8 x knipkaart € 73,75
Diplomazwemmen € 16,50
All-in Zwem ABC   Meer informatie € 648,00

De zwemleskaarten zijn strikt persoonsgebonden en verkrijgbaar bij de centrale receptie van De Bonte Wever. De geldigheidsduur van de 8x knipkaarten is 10 weken m.u.v. schoolvakanties.