0592-356 000

Informatie
Op maandag en donderdag tussen 13.00 uur en 14.30 uur via telefoonnummer: 0592-303 725.
Of stuur een e-mail naar: zwembad@debontewever.nl

Zwemlessen

Wij bieden zwemlessen o.b.v. het enige echte officiële Zwem-ABC! Inschrijven hiervoor kan via mijn.debontewever.nl.

In Nederland mag iedereen zwemlessen aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid. Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder/verzorger zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden: 

Kies bewust en ga voor zekerheid.

Tarieven 2024
Los tarief (dit aanbod stopt per 1 juni 2024) € 16,50
8 x knipkaart (dit aanbod stopt per 1 juni 2024) € 119,00
Diplomazwemmen € 25,00
All-in Zwem-ABC   Meer informatie € 845,00

De zwemleskaarten zijn strikt persoonsgebonden. De geldigheidsduur van de 8x knipkaarten is 10 weken m.u.v. schoolvakanties.

Volg de voortgang van je kind met ons online leerlingvolgsysteem

Bij het Zwem-ABC werken we met het online leerlingvolgsysteem. Hiermee kunnen ouders en kinderen samen de voortgang bekijken, wat niet alleen stimulerend is, maar ook heel plezierig! De zweminstructeur houdt het leerlingvolgsysteem regelmatig bij, zodat ouders thuis goed kunnen zien hoe hun kind vordert. Soms zal de voortgang sneller merkbaar zijn dan andere keren. Het kan ook voorkomen dat er gedurende een tijdje geen verandering zichtbaar is. In dat geval heeft je kind misschien wat meer tijd nodig met een bepaalde oefening. Tijdens de lessen worden verschillende oefeningen gedaan, waarvan de voortgang mogelijk nog niet in het leerlingvolgsysteem te zien is. Dus hoewel de voortgang niet altijd direct zichtbaar is, staat je kind niet stil. Elk kind heeft zijn eigen tempo, en soms heeft een bepaalde oefening wat extra tijd nodig.