0592-356 000

Koningsdag Speurtocht

Doe jij deze Koningsdag mee met onze nieuwe speurtocht met als start- en eindpunt De Bonte Wever? Na de succesvolle PaasBingoSpeurtocht hebben we een nóg leukere route voor je in petto! Geniet onderweg van de schitterende natuur in het Asserbos en misschien kom jij in het bos nog een bekend persoon tegen👑 Ook kun je weer op zoek naar de unieke De Bonte Wever Happy Stones! Deze speurtocht is geschikt voor jong en oud.

De speurtocht duurt circa anderhalf uur. Je kunt een starttijd kiezen tussen 09.30 en 16.00 uur, onderverdeeld in tijdsblokken. Per reservering ontvang je een goedgevulde tas met lekkere en leuke dingen. Ook staat Billie klaar bij het start en eindpunt voor een high five!

Bij terugkeer kan je nog even genieten van een lekker drankje of verkoelend ijsje. Ook steken wij weer de BBQ aan, dus neem ook gerust een lekkere vers bereide burger van de Big Green Egg! Je vindt al dit lekkers bij het startpunt. (tegen betaling)

Per reservering ontvang je een goedgevulde tas met o.a. fruit voor onderweg, een voucher voor koffie/thee voor de volwassenen en ranja voor de kinderen en nog veel meer!

Maak ook kans op prijzen met onze Instagram actie! Lees alle info op de flyer in de tas. Tip: trek je meest koninklijke outfit aan!

Tarieven:
Volwassenen € 7,50
Kinderen (3 t/m 12 jaar) € 2,50
Kinderen (t/m 2 jaar) Gratis

Minimaal één volwassene verplicht.

We houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen.

BESTEL HIER TICKETS