0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen of meer info kunt u bellen naar: 0592-303751
of mailen naar: schoonheidssalon@debontewever.nl

Over ons

Wij bestaan uit een team van 6 enthousiaste en gedreven schoonheidsspecialistes met hart voor de zaak. We zijn inmiddels allemaal al jaren klaar met de opleiding voor schoonheidsspecialiste en hebben al enige ervaring opgebouwd in dit mooie vak. De afwisseling in onze salon vinden we allemaal het leukste. Van gezichtsbehandelingen met onze fijne natuurlijke skincare, tot gefocust bezig zijn met wenkbrauwen of voeten.

We blijven altijd up to date met de laatste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche, zo doen we ook regelmatig cursussen en zijn we in 2023 zelfs naar Zweden geweest. Een tripje naar de fabriek van Maria Åkerberg, wat onvergetelijk was.

Onze salon zit vol potentie. We zijn dan ook dagelijks bezig met doorgroeien. Door het all-in hotel De Bonte Wever krijgen we veel “hotelgasten” bij ons, waar we veel van leren. Maar ook leuke gasten uit Assen die onze vaste gasten zijn geworden, wat erg gezellig is en wat we waarderen.

Onze vernieuwde Beautysalon is in 2020 heropend, na een lastige tijd met lockdowns, zijn we nu volle moed aan het knallen met elkaar.
Kom jij binnenkort bij één van ons in de behandelstoel liggen?