0592-356 000

Woodstock Tribute Festival

Door de maatregelen van de overheid aangaande de coronacrisis zijn alle evenementen tot 1 september 2020 verboden. Helaas kan het Woodstock Tribute Festival dus geen doorgang vinden op 22 augustus. Wij beraden ons op dit moment nog over een alternatieve datum.  

Op zaterdag 22 augustus vindt in De Bonte Wever een indrukwekkend Woodstock Tribute Festival plaats met de beste internationale tributes aan de Woodstock-helden uit 1969. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de line-up, maar één ding is zeker dit is een uniek festival en een trip down memory lane naar de flow van ‘love, peace & happiness’.

‘Woodstock Tribute Tour’ is een ode aan één van de belangrijkste en bekendste evenementen in de geschiedenis van de hippiecultuur en popmuziek. Het Woodstockfestival was een hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren ’60 en van het hippietijdperk. Met het brengen van de beste tributes in een omgeving die dezelfde sfeer uitstraalt als toen, wordt het publiek getrakteerd op het unieke gevoel van deze historische live beleving


Dit evenement stond oorspronkelijk gepland voor 14 maart. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan kun je deze ook gebruiken voor het Legends of Rock Tribute Festival op 16 mei. Indien je dat niet wilt, of niet kunt, krijg je uiteraard je geld terug.

Heb je kaarten gekocht via de website van De Bonte Wever stuur dan voor 1 mei een mailtje naar info@debontewever.nl met daarin je ordernummer. Heb je ze gekocht via de website van Ab-Bookings of Paylogic Stuur dan een mailtje naar info@ab-bookings.nl. Kaarten gekocht aan de kassa van De Bonte Wever kunnen daar retour worden gebracht. Namens de organisatie en De Bonte Wever onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot 22 augustus!