0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Praktische informatie

Parkeergelegenheid
Parkeergelegenheid gratis

Mindervaliden

Mindervalidenkamers aanwezig. Let op: de badkamers zijn niet toegankelijk voor elektrische rolstoelen. Een overzicht van de speciale faciliteiten kunt u hier bekijken!

Kinderkorting

Kinderen t/m 2 jaar € 15,00 incl. verplicht kinderbed, kinderen 3 t/m 12 jaar 50% korting (ook bij verblijf van 1 volbetalende). Kinderkorting geldt alleen op de all-in arrangementen.

Annuleringsvoorwaarden

Conform UVH* (download hier)

Annuleringsverzekering
De Bonte Wever biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een annuleringsverzekering. De kosten bedragen 4% van de reserveringswaarde. Download hier de verzekeringsvoorwaarden!. De annuleringsverzekering is slechts geldig indien deze uiterlijk 7 dagen na de boekingsdatum van het arrangement of 7 dagen na de datum van de totstandkoming van de overeenkomst wordt afgesloten.

Betalingstermijnen

Indien u online een hotelarrangement vastlegt bij De Bonte Wever, dan hanteren wij in de basis de volgende betalingstermijnen:

 • Bij boeking binnen 7 dagen voor aankomst:
  betaling van het volledige bedrag bij aankomst
 • Bij boeking 3-2 weken voor aankomst
  Betaling binnen 7 dagen online
 • Bij boeking binnen 1- 3 maanden voor aankomst:
  betaling van het volledige bedrag binnen 14 dagen
 • Bij boeking meer dan 3 maanden voor aankomst:
  betaling van het volledige bedrag in 2 termijnen, de eerste termijn (40% van het totaalbedrag) binnen een maand; de tweede termijn (de resterende 60%) uiterlijk een maand voor aankomst)

Indien u telefonisch een hotelarrangement vastlegt bij De Bonte Wever, dan hanteren wij in de basis de volgende betalingstermijnen:

 • Aankomstdatum ligt binnen 8 dagen na reservering:
  betaling van het volledige bedrag bij aankomst
 • Aankomstdatum ligt binnen 3 maanden na reservering:
  betaling van het volledige bedrag uiterlijk 2 weken voor aankomst
 • Aankomstdatum ligt meer dan 3 maanden na reservering:
  betaling van het volledige bedrag in 2 termijnen (de eerste termijn (20% van het totaalbedrag) binnen een maand; de tweede termijn (de resterende 80%) uiterlijk twee weken voor aankomst)

In- en uitchecktijden

Incheck: 15.00 uur
Uitcheck: 10.30 uur. Op dat moment eindigt tevens uw all-in arrangement. U kunt vanaf 10.30 uur op de dag van vertrek nog gebruikmaken van de faciliteiten (m.u.v. de bowling).

Vervroegde aankomst

vanaf 11.00 uur (alleen mogelijk i.c.m. all-in hotelarrangement)
Nog eerder genieten van uw all-in arrangement? Met een vervroegde aankomst bent u reeds vanaf 11.00 uur van harte welkom. De kosten hiervoor bedragen € 18,50 per volwassene en € 9,25 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. U kunt uw bagage tot die tijd in onze bagageruimte plaatsen.

Verlaat vertrek tot 15.00 uur

(alleen mogelijk i.c.m. all-in hotelarrangement)
Wenst u langer gebruik te maken van uw all-in arrangement? Dan kunt u een ‘verlaat vertrek’ reserveren. U kunt nog gebruikmaken van de lunch en tot 15.00 uur drankjes inclusief. De kosten hiervoor bedragen € 18,50 per volwassene en € 9,25 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Uw bagage kunt u vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte plaatsen. U dient dus wel uit te checken en uw kamer te verlaten voor 10.30 uur.

Verlaat vertrek Plus tot 19.30 uur
(alleen mogelijk i.c.m. all-in hotelarrangement)
Heeft u genoten van uw verblijf en wenst u nog een dagje langer te blijven en gebruik te maken van uw all-in arrangement? Dan kunt u een ‘verlaat vertrek plus’ reserveren. U kunt nog gebruikmaken van de lunch, het diner en tot 19.30 uur zijn de drankjes inclusief. De kosten hiervoor bedragen € 39,50 per volwassene en € 19,75 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Uw bagage kunt u vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte plaatsen. U dient dus wel uit te checken en uw kamer te verlaten voor 10.30 uur.
*Tijdens openingstijden

Internet

Draadloos internet aanwezig door het gehele hotel (gratis)

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan

Eenpersoonskamer

Tweepersoonskamer voor alleengebruik met een toeslag à € 37,50 p.k.p.n. (2021: € 39,50 p.k.p.n.) (Deluxe kamer € 50,- p.k.p.n./ 2021: € € 55,- p.k.p.n.)

Bijzonderheden
– Heeft u een voedselallergie/-intolerantie? Wij verzoeken u om eventuele bijzonderheden hieromtrent voorafgaand aan uw komst naar De Bonte Wever aan ons kenbaar te maken. Wij doen onze uiterste best om hiermee rekening te houden. U kunt vervolgens tijdens uw verblijf, indien het buffet niet toereikend is, zich melden bij de koks achter het buffet.
– Bent u minder valide? Wij verzoeken u om dit voorafgaand aan uw komst naar De Bonte Wever aan ons kenbaar te maken. Wij doen onze uiterste best om hiermee rekening te houden.

Kamervoorkeuren
Helaas is het niet (meer) mogelijk om kamervoorkeuren in uw reservering te noteren. De hoeveelheid aanvragen voor voorkeuren die wij ontvingen, gecombineerd met de bezetting van het hotel maakt dat wij hier in heel veel gevallen niet meer aan kunnen voldoen. Om teleurstelling ter plaatse te voorkomen vanwege een eventueel gecreëerde verwachting en geen onderscheid te maken tussen gasten hebben wij besloten om geen kamervoorkeuren meer aan te nemen. Desondanks zijn we ervan overtuigd dat u wij u een fijn verblijf kunnen bieden.

Hotelfaciliteiten

262 hotelkamers waaronder Deluxe kamers Oplaadpunten elektrische fiets
Sport- en recreatieprogramma voor jong en oud Parkeergelegenheid (gratis)
Bowling Pinautomaat/ ATM
Buitenzwembad Restaurants
Fietsenstalling (gebruik op eigen risico) Rookvrij hotel (m.u.v. toegewezen rookzones)
Fietsverhuur Sauna (gekleed)
Fitness Schoonheidssalon
Internet (gratis) Kluis op de kamer
Kamers op begane grond Subtropisch zwem- en saunaparadijs
Kidsjungle Terras
Laadpunten (6) voor elektrische auto’s (gebruik middels uw eigen E-pas) Turks Stoombad (gekleed)
Lift Uitgaanscentrum
Lounge Vergader- en congreszalen
Minigolf Zonneweide

Wat is inbegrepen in de all-in arrangementen?
Alle drankjes uit het huisassortiment, ontbijt, lunch (vanaf 2 nachten) en diner, gebruik van zwemparadijs, recreatieprogramma, overnachting, bowling en diverse hapjes. Een compleet overzicht kunt u HIER bekijken.

Wat is niet inbegrepen in de all-in arrangementen?

Welke alcoholische dranken zitten er in het huisassortiment?
Port (rood en wit), Sherry (medium en dry), Licor de la Vanillia, Witte en Rode martini, Jonge Jenever van Hartevelt, Bessenjenever van Coebergh, Vieux, Beerenburg van Hartevelt, Apfelcorn, Kruidenlikeur, Rum, Rode en witte Vodka, Bols coconut likeur, Gin, Bols Amaretto, Passion likeur, Bols Blue Curaçao, Bols Banana, African delight, Whisky, Bols Triple Sec., Irish Cream likeur, Cafe Marekesh (koffielikeur), Bier (Grolsch), Rode wijn, Witte wijn, Rosé en Zoete witte wijn, Grolsch Radler 0/0, Grolsch Malt 0/0,

Beoordelingen door gasten