0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Praktische informatie

Parkeergelegenheid
Parkeergelegenheid gratis

Mindervaliden

Mindervalidenkamers aanwezig. Let op: de badkamers zijn niet toegankelijk voor elektrische rolstoelen. Een overzicht van de speciale faciliteiten kunt u hier bekijken!

Kinderkorting

Kinderen t/m 2 jaar € 15,00 incl. verplicht kinderbed, kinderen 3 t/m 12 jaar 50% korting (ook bij verblijf van 1 volbetalende). Kinderkorting geldt alleen op de all-in arrangementen.

Annuleringsvoorwaarden & betalingstermijnen

Conform UVH* (download hier)

Indien u online een hotelarrangement vastlegt bij De Bonte Wever, dan hanteren wij in de basis de volgende betalingstermijnen:

 • Aankomstdatum ligt binnen 8 dagen na reservering:
  betaling van het volledige bedrag bij aankomst
 • Aankomstdatum ligt binnen 3 maanden na reservering:
  betaling van het volledige bedrag binnen een maand
 • Aankomstdatum ligt meer dan 3 maanden na reservering:
  betaling van het volledige bedrag in 2 termijnen (de eerste termijn (40% van het totaalbedrag) binnen een maand; de tweede termijn (de resterende 60%) uiterlijk een maand voor aankomst)

Indien u telefonisch een hotelarrangement vastlegt bij De Bonte Wever, dan hanteren wij in de basis de volgende betalingstermijnen:

 • Aankomstdatum ligt binnen 8 dagen na reservering:
  betaling van het volledige bedrag bij aankomst
 • Aankomstdatum ligt binnen 3 maanden na reservering:
  betaling van het volledige bedrag uiterlijk 2 weken voor aankomst
 • Aankomstdatum ligt meer dan 3 maanden na reservering:
  betaling van het volledige bedrag in 2 termijnen (de eerste termijn (20% van het totaalbedrag) binnen een maand; de tweede termijn (de resterende 80%) uiterlijk twee weken voor aankomst)

In- en uitchecktijden

Incheck: 15.00 uur
Uitcheck: 10.30 uur. U kunt vanaf 10.30 uur op de dag van vertrek nog gebruikmaken van de faciliteiten (m.u.v. de bowling).

Vervroegde aankomst
(alleen mogelijk i.c.m. all-in hotelarrangement)
Nog eerder genieten van alle faciliteiten van De Bonte Wever? Met een vervroegde aankomst bent u reeds vanaf 11.00 uur van harte welkom. U heeft toegang tot alle aanwezige faciliteiten, inclusief drankjes en lunchbuffet. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 per volwassene en € 8,75 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. U kunt uw bagage tot die tijd in onze bagageruimte plaatsen.Uitchecken (Vertrek)Op de dag van vertrek dient u voor 10.30 uur de kamer te verlaten. Op dat moment eindigt tevens uw all-in arrangement. U kunt vanaf 10.30 uur op de dag van vertrek nog gebruikmaken van de faciliteiten (m.u.v. de bowling).

Verlaat vertrek
(alleen mogelijk i.c.m. all-in hotelarrangement)
Wenst u langer gebruik te maken van de faciliteiten? Dan kunt u gebruikmaken van een ‘verlaat vertrek’. U kunt nog gebruikmaken van de lunch en tot 15.00 uur drankjes inclusief. U kunt nog de gehele dag gebruikmaken van alle aanwezige faciliteiten. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 per volwassene en € 8,75 voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Uw bagage kunt u vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte plaatsen. U dient dus wel uit te checken en uw kamer te verlaten voor 10.30 uur.

Internet

Draadloos internet aanwezig door het gehele hotel (gratis)

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan

Eenpersoonskamer

Tweepersoonskamer voor alleengebruik met een toeslag à € 37,50 p.k.p.n. (Deluxe kamer € 50 p.k.p.n.)

Bijzonderheden
Heeft u een voedselallergie/-intolerantie? Wij verzoeken u om eventuele bijzonderheden hieromtrent voorafgaand aan uw komst naar De Bonte Wever aan ons kenbaar te maken. Wij doen onze uiterste best om hiermee rekening te houden. U kunt vervolgens tijdens uw verblijf, indien het buffet niet toereikend is, zich melden bij de koks achter het buffet.

Hotelfaciliteiten

262 hotelkamers waaronder Deluxe kamers Oplaadpunten elektrische fiets Kluis op de kamer
Animatieprogramma voor jong en oud Parkeergelegenheid (gratis)
Bowling Pinautomaat/ ATM
Buitenzwembad Restaurants
Fietsenstalling (gebruik op eigen risico) Rookvrij hotel (m.u.v. toegewezen rookzones)
Fietsverhuur Sauna (gekleed)
Fitness Schoonheidssalon
Internet (gratis) Solarium (tegen betaling)
Kamers op begane grond Subtropisch zwem- en saunaparadijs
Kidsjungle Terras
Laadpunten (6 stuks) voor elektrische auto’s Turks Stoombad (gekleed)
Lift Uitgaanscentrum
Lounge Vergader- en congreszalen
Minigolf Zonneweide

Wat is inbegrepen in de all-in arrangementen?
Alle drankjes uit het huisassortiment, ontbijt, lunch (vanaf 2 nachten) en diner, gebruik van zwemparadijs, saunaparadijs, fitness, animatie, overnachting, bowling en diverse hapjes.

Wat is niet inbegrepen in de all-in arrangementen?

Welke alcoholische dranken zitten er in het huisassortiment?
Port (rood en wit), Sherry (medium en dry), Licor de la Vanillia, Witte en Rode martini, Jonge Jenever van Hartevelt, Bessenjenever van Coebergh, Vieux, Beerenburg van Hartevelt, Apfelcorn, Kruidenlikeur, Rum, Rode en witte Vodka, Bols coconut likeur, Gin, Bols Amaretto, Passion likeur, Bols Blue Curaçao, Bols Banana, African delight, Whisky, Bols Triple Sec., Irish Cream likeur, Cafe Marekesh (koffielikeur), Bier (Grolsch), Rode wijn, Witte wijn, Rosé en Zoete witte wijn, Grolsch Radler 0/0, Grolsch Malt 0/0,

Beoordelingen door gasten