0592-356 000

Voor vragen, meer informatie of reserveringen kunt u ook bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Kerst

Na de aankondiging van nieuwe maatregelen tijdens de persconferentie van 18 december is het dit jaar helaas niet mogelijk om Kerst te vieren in De Bonte Wever. Wanneer u reeds een reservering hebt staan ontvangt u per ommegaande meer informatie aangaande de afhandeling.


Kerst viert u dit jaar gezellig in De Bonte Wever! Tijdens de feestdagen is er traditiegetrouw van alles te doen en te beleven bij ons. Lekker eten kan bij Restaurant Flinck tijdens het uitgebreide kerstbrunchbuffet eventueel in combinatie met lekker zwemmen in ons zwem- en saunaparadijs. Ook in Restaurant Dapper wordt er op beide kerstdagen een speciale kerstbrunch geserveerd.

Kerstarrangementen


Op deze pagina vindt u alle los te boeken kerstarrangementen. Bent u op zoek naar meerdaagse hotelarrangementen tijdens de Kerstdagen? Klik dan op de button hieronder.

BEKIJK HOTELARRANGEMENTEN


Dagje Kerst: Brunch in restaurant Flinck en toegang zwem- en saunaparadijs

Een compleet Dagje Kerst in De Bonte Wever: de hele dag toegang het zwem- en saunaparadijs en een overheerlijke kerstbrunch in restaurant Flinck.

 

Tarief
Volwassenen € 24,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis


Kerstbrunchbuffet in Flinck

Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch in restaurant Flinck. Dé ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Een keur aan warme en koude gerechten, hapjes, kindergerechten en een overheerlijk dessertbuffet staan voor u klaar.

-> Alle info vindt u HIER

Tarief
Volwassenen € 19,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 9,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis

Kerstbrunch Restaurant Dapper

Geniet dit jaar van een uitgebreide Dappere kerstbrunch! Dé ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Verwacht diverse warme en koude gerechten, hapjes en kindergerechten. De feestelijke brunch wordt deels op tafel gepresenteerd en is deels in buffetvorm. Koffie, thee, diverse vruchtensappen, melk en karnemelk zijn bij de prijs inbegrepen.

Beide kerstdagen van 11.30 tot 14.00 uur.

Tarief
Volwassenen € 29,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 15,00
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis

Reserveren kan via 0592 – 356000 / dapper@debontewever.nl of via de site van Dapper.

 

Arrangementen