0592-356 000

All-inclusive Hotelarrangementen

Of je ons hotel nu voor een heerlijk ontspannen weekendje, als aansluiting op je zakelijke bijeenkomst of tijdens één van onze evenementen bezoekt: bij De Bonte Wever voel je je direct thuis! Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. Je betaalt één vaste prijs voor een compleet hotelarrangement. Bekijk ook onze diverse arrangementen. Er zit zeker iets tussen wat bij je past!


Boek direct

All-inclusive hotelarrangementen
2, 3, 4 of 5 dagen all-inclusive genieten!

Deze arrangementen zijn inclusief:

TIP: Verlaat vertrek Plus tot 19.30 uur

Heb je genoten van je verblijf en wens je nog een dagje langer te blijven en gebruik te maken van het all-in arrangement? Dan kun je een ‘verlaat vertrek plus’ reserveren. Je kunt nog gebruikmaken van de all-in faciliteiten, lunch, het diner en tot 19.30 uur zijn de drankjes inclusief. De bagage kan vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte worden geplaatst. Je dient dus wel uit te checken en de kamer te verlaten om uiterlijk 10.30 uur.


Belangrijke informatie

  • Incheck 15.00 uur/ Uitcheck 10.30 uur
  • Gratis parkeren / gratis Wifi
  • Kinderen 3 t/m 12 jaar: 50% korting
  • Kinderen t/m 2 jaar € 22,50 (inclusief babybedje)
  • Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting (€ 1,50 p.p.p.n.) en éénmalige reserveringskosten à € 14,95.
  • Indien je met minder dan het gevraagde/voorgeschreven aantal personen verblijft op een 2-persoonskamer, 3-persoonskamer, familiekamer of een XL-kamer wordt er, i.v.m. onderbezetting van de kamer, een toeslag (à € 39,50 per onbeslapen bed per nacht) in rekening gebracht.
Deel dit bericht