0592-356 000

Lid maakt lid

Sporten is leuk maar sporten met vrienden is nog veel leuker!  Wist je dat je met onze lid-maakt-lid actie bij het aandragen van nieuwe leden spaart voor leuke prijzen?

Vraag bij de fitnessmedewerkers naar een spaarkaart en begin direct met stempels verzamelen. Je ontvangt bij het aandragen van elk nieuw lid één stempel. Je kunt je spaarkaart al met één stempel verzilveren voor een leuke prijs, maar uiteraard kun je ook doorsparen voor andere prijzen. Een overzicht van de prijzen kun je vinden in het fitnesscentrum op het informatiebord.

Spelregels:

Geldig tot uiterlijk een jaar na uitgifte. Deze spaarkaart wordt bij verlies niet vergoed. De spaarkaart mag één keer verzilvert worden. Verzilvering kan bij het fitnesscentrum. Na verzilvering wordt de kaart ingenomen en begin je opnieuw met sparen. Doorhalingen en/of wijzigingen maken deze spaarkaart ongeldig. Er worden alleen stempels gegeven bij jaarabonnementen. Alleen geldig voor abonnementhouders, abonnementhouder dient aanwezig te zijn bij de inschrijving van de persoon welke aangedragen wordt. Niet geldig in combinatie met kortingsacties op een sportabonnement.

 

Deel dit bericht