0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kun je bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Logies & ontbijt arrangement

Heerlijk genieten dicht bij huis!

Je hoeft niet ver weg t,-e gaan om er even helemaal tussenuit te zijn en we kunnen je zeggen dat het momenteel echt prachtig is in Drenthe. In het naastgelegen eeuwenoude Asserbos kun je heerlijk wandelen. Maar Drenthe biedt ook in deze tijd veel meer! Prachtige natuur waar je volop van kunt genieten, nationale parken om te ontdekken, rust en ruimte. En met een beetje geluk krijg je daar mooi winters weer bij en kun je te voet of misschien wel met de fiets deze mooie natuur beleven! Kijk alvast op www.drenthe.nl/fietsen-wandelen voor inspiratie of haal een gratis route op bij onze receptie, waar je overigens altijd terecht kunt voor al je vragen!

Natuurlijk zorgen we voor een heerlijk ontbijt welke je dagelijks kunt afhalen bij de hotellobby. Ook dineren is op je kamer mogelijk, want je kunt eenvoudig je bestelling doorgeven vanaf onze kaart van ons a la carte restaurant.

Uiteraard werken wij met inachtneming van alle geldende maatregelen tegen het coronavirus. Door de huidige coronamaatregelen zijn onze overige faciliteiten helaas gesloten zijn tot en met 15 maart.


Logies & ontbijt arrangement

Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.30 uur

Voorwaarden
Extra’s
Reserveer nu
Deel dit bericht

Beoordelingen door gasten