0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Moorddiner

Een lekker spannend bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Wilt u eens een spannende avond meemaken die bovendien goed smaakt? Boek dan het dinerspel ‘Moord in De Bonte Wever’. De kans dat iemand in uw gezelschap dit spel al eens gespeeld heeft is uitgesloten: ‘Moord in De Bonte Wever’ is speciaal geschreven voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie-uitjes van 8 tot 40 personen bij De Bonte Wever.

Het dinerspel wordt de gehele avond begeleid door een acteur/actrice die meespeelt in de rol van Hoofdinspecteur regiopolitie Noord-Nederland, René van Brugge. Samen met deze inspecteur zal een koelbloedige moord worden opgelost aan de hand van levensechte bewijsstukken. Wie is de dader? Wat is zijn motief? En wat was het moordwapen? Dat zijn de vragen die tussen de gangen door centraal staan.

De gasten worden voorafgaand aan het dinerspel al opgewarmd met een spannende uitnodiging en rolbeschrijving. Strikte geheimhouding uiteraard verplicht!

Aantal personen: minimaal 8, maximaal 40
Kosten: € 69,50 p.p.

Inclusief BTW.

Het Dinerspel ‘Moord in De Bonte Wever’ heeft o.a. als doel theatraal te verrassen. Daarom blijft de precieze invulling van het dinerspel nog even een mysterie.

U kunt wel alvast het volgende verwachten:

Uitbreidingsmogelijkheden arrangement:

Arrangement aanvragen
Wilt u meer informatie of direct reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een aanvraag voor een datum op (zeer) korte termijn, neem dan contact op één van onze medewerkers van de afdeling reserveringen via  0592-303 777 en refereer naar uw verstuurde aanvraag.

Aanvraag themafeest Moorddiner

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
Deel dit bericht