0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Het moordspel

Kruip in de huid van een detective. Lukt het jullie om Case Blüdhaven op te lossen voordat rechercheur Wout Boefs van de zaak wordt gehaald? Een meeslepend moordspel speciaal voor grote groepen (vanaf 20 personen) bij De Bonte Wever.

De burgemeester van het stadje Blüdhaven is dood aangetroffen. De bewoners worden steeds onrustiger. Aan jullie de taak om de handen ineen te slaan en in de huid van echte detectives te kruipen. 10 verdachten, 1 moordenaar. Ga met elkaar de strijd aan en probeer de waarheid boven tafel te krijgen. Een moordzaak oplossen vergt veel energie, daarom is een goede maaltijd van tevoren geen overbodige luxe. Daar hebben we natuurlijk aan gedacht! Voordat jullie de case onder ogen krijgen, genieten jullie van een heerlijk dinerbuffet.

Dan is het tijd om Wout Boefs te assisteren met het oplossen van de moordzaak en de case eens goed onder de loep te nemen. Al weken zijn ze bezig met het onderzoek, maar ze komen niet verder. Iemand probeert iets te vertellen, iemand weet meer….. Help Wout Boefs met het vinden van de dader, het moordwapen en het motief voordat het te laat is!

Zullen jullie proosten op een opgeloste moordzaak? Jullie sluiten de case in ieder geval af met een borrel. Dit geeft jullie nog de gelegenheid om de zaak nog eens een keer uitgebreid met elkaar te bespreken.

Aantal personen: minimaal 20 personen
Kosten: € 89,50 p.p. (inclusief BTW)
Tijdsduur: 5 uur

Inclusief

Uitbreidingsmogelijkheden arrangement

Trailer ‘Moordspel’

 

Overige info en voorwaarden

Arrangement aanvragen
Meer informatie of direct reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een aanvraag voor een datum op (zeer) korte termijn, neem dan contact op één van onze medewerkers van de afdeling reserveringen via  0592-303 777 en refereer naar de verstuurde aanvraag.

AANVRAAG INDIENEN

Deel dit bericht