0592-356 000

Congreslocatie Drenthe

Bent u op zoek naar een goede congreslocatie in Drenthe? Bij De Bonte Wever bent u aan het juiste adres! Wij bieden diverse mogelijkheden voor uw congres. Qua zaalindeling en verzorging is alles mogelijk. Wilt u een klein congres in Drenthe organiseren? Of juist een groot congres? De Bonte Wever denkt graag met u mee!

Congreslocatie Drenthe De Bonte Wever

De Bonte Wever is een uitstekende locatie voor uw congres in Drenthe. Wij zijn al meer dan 17 jaar actief in de evenementenorganisatie en weten wat een goed congres inhoudt. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten de fijne kneepjes van het vak. Met veel plezier denken zij met u mee om uw congres tot een succes te maken.

Bij ons is op het gebied van zaalindeling en verzorging alles mogelijk. Voor kleine maar ook grote congressen bent u daarom bij ons op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat uw congres volledig verzorgd is en u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Onze uitgebreide accommodatie biedt veel mogelijkheden voor het organiseren van een congres op maat.

Congreszaal

Qua grootte van zalen zit u bij ons goed. Onze speciale congreszaal is groot en biedt plaats aan 550 personen (zittend) tot 1500 personen (staand). Toch verliest de zaal niet aan intimiteit en is deze volledig naar eigen wens in te richten. De zaal beschikt over een verrijdbare en inschuifbare theatertribune zodat u het gewenste aantal gasten altijd kwijt kunt.

Naast onze congreszaal bieden wij ook diverse andere zalen aan welke ook zeer geschikt zijn voor andere zakelijke activiteiten zoals een bedrijfsfeest, bijeenkomst of vergadering.

Bereikbaarheid De Bonte Wever

Voor onze zakelijke gasten hebben wij speciaal een eigen entree gecreëerd. Dit hebben we gedaan omdat onze locatie zo multifunctioneel is.

Alle zakelijke faciliteiten die u en uw gasten tijdens een bezoek aan De Bonte Wever nodig hebben, zijn vanuit een centraal punt makkelijk te bereiken. U parkeert eenvoudig op de speciale parkeerplaats, waar u uiteraard gratis gebruik van kunt maken.

De Bonte Wever ligt op steenworp afstand van de A28. Op slechts twee kilometer vindt u het centrum. Vanuit alle richtingen zijn wij goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Congrescentrum Drenthe huren

Wilt u een congreslocatie in Drenthe huren en bent u overtuigd van De Bonte Wever? Wij staan graag voor u klaar! Samen met u denken we mee zodat we het congres tot een succes kunnen maken.

Wilt u graag een afspraak maken en onze locatie een keer komen bekijken? Dat kan geheel vrijblijvend. U krijgt een rondleiding door ons gebouw en vervolgens kunnen we samen uw wensen voor het congres bespreken. Bel 0592-303777 of stuur een e-mail naar info@debontewever.nl. Een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Arrangementen