0592-356 000
26 oktober 2024

40UP

Terug naar events

Jaaaaa! Goed nieuws voor onze dansvrienden uit Drenthe! Na twee erg gezellige dansavonden in De Bonte Wever kunnen we vertellen dat 40UP zaterdag 26 oktober terugkomt naar Assen!

De dansschoenen mogen ook in de herfst weer uit de kast want alle voeten gaan van de dansvloer tijdens dit ultieme feest der herkenning! 🕺

Degenen die er de eerste twee keer bij waren, weten het: verwacht de allerfijnste muziek van de afgelopen 40 jaar in beeld én geluid! Ze springen namelijk niet alleen uit de speakers, maar je ziet ondertussen ook de originele videoclips op grote schermen! 🎶 Samen met leeftijdsgenoten genieten van al die lekkere muziek in een ongedwongen sfeer, we kijken er weer naar uit!

Trommel je vrienden, familie, buren en collega’s snel op want kaartjes zijn per direct verkrijgbaar! 😉

We hebben er super veel zin in, jullie hopelijk ook! Let’s dance again!

TICKETS


 

 


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.*

Boek direct

*voor sommige data geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten


 

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 26 oktober 2024
Aanvang:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 18,50
Groepsticket (Alleen per 4 verkrijgbaar):€ 17,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen
Alle tarieven zijn incl. € 2,50 servicekosten
Prijzen exclusief betalingskosten (vanaf € 0,85)