0592-356 000
26 mei 2023

40UP

Terug naar events

Goed nieuws voor onze dansvrienden uit Drenthe: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers en komt op vrijdag 26 mei voor het eerst naar De Bonte Wever in Assen! De dansschoenen mogen weer uit de kast want alle voeten gaan van de dansvloer tijdens dit ultieme feest der herkenning!

Voor degenen die nog niet bekend zijn met 40UP; verwacht een combinatie van al die fijne popknallers en dansvloerkrakers van de afgelopen decennia in beeld én geluid! Ze springen namelijk niet alleen uit de speakers, maar je ziet ondertussen ook de originele videoclips op grote schermen!

Trommel je vrienden, familie, buren en collega’s snel op want kaartjes zijn per direct verkrijgbaar! We hebben er super veel zin in, jullie hopelijk ook! Let’s dance again!

40UP is een van de langstlopende clubavonden van Nederland. Al meer dan vijftien jaar toeren ze langs de meest vooraanstaande poppodia en zalen in het land om daar de veertigplussers te trakteren op de grootste en mooiste hits van de afgelopen veertig jaar. Uiteraard met de originele videoclips daarbij! En ben je nog geen 40 maar wel nieuwsgierig dan is er ook niets aan de hand want iedereen boven de 18 jaar is welkom. 40UP staat garant voor een gezellige avond uit met vrienden en vriendinnen, zien is geloven!

TICKETS


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 26 mei 2023
Aanvang:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 15,00
Normaal:€ 18,50
Groepsticket (Alleen per 4 verkrijgbaar):€ 17,00
Alle tarieven zijn incl. € 2,50 servicekosten
Prijzen exclusief betalingskosten (vanaf € 0,85)