0592-356 000

Kidsjungle

Ontdek de spannende en avontuurlijke Kidsjungle bij De Bonte Wever – een betoverende indoor speeltuin die je rechtstreeks meeneemt naar de wildernis van de jungle!

Stap binnen in een betoverende wereld vol kleurrijke flora en fauna, waar nieuwsgierige avonturiers worden uitgenodigd om te klimmen, klauteren en verkennen in een veilige, uitdagende omgeving. Onze Kidsjungle is ontworpen als een magisch bos, waar kinderen de kans krijgen om hun fantasie de vrije loop te laten terwijl ze door geheime paden dwalen, bruggen oversteken en verborgen schatten ontdekken.

Laat je kleintjes hun innerlijke ontdekkingsreiziger naar voren brengen terwijl ze zich vermaken met interactieve speelelementen, zoals klimmuren, glijbanen, touwbruggen en nog veel meer! Onze jungle is gevuld met leuke uitdagingen en stimulerende activiteiten die zowel lichaamsbeweging als creativiteit bevorderen.

Bij De Bonte Wever is veiligheid onze prioriteit. Daarom is de Kidsjungle zorgvuldig ontworpen en voorzien van zachte oppervlakken en toezicht om ervoor te zorgen dat de kleintjes veilig kunnen spelen terwijl ze de opwinding van de jungle verkennen.

Breng het hele gezin mee en laat de kinderen zich onderdompelen in het avontuur van de Kidsjungle, waar plezier en verbeelding samenkomen in een betoverende wereld van junglepret!