0592-356 000

MARIA ÅKERBERG

De filosofie achter MARIA ÅKERBERG is gebaseerd op de natuurlijke schoonheid en de ondersteuning daar van, op haar beste manier. Dat wil zeggen huidverzorging met een diepwerkende verzorging voor blijvende resultaten. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen en pure ingrediënten uit de plantenwereld. Deze werken samen om alle lagen van de huid te kalmeren, te beschermen en te versterken, en dat zonder het beschadigen of verstoren van de natuurlijke processen in het lichaam of in de natuur!

Dit zul je nooit in onze producten vinden:
* Geen synthetische ingrediënten
Zoals synthetische verdikkingsmiddelen of synthetische oliën zoals siliconen. Pure plantaardige oliën werken minstens net zo goed zonder gevaarlijke bijwerkingen.
* Geen conserveringsmiddelen
Geen van onze producten bevatten grondstoffen die formaldehyde vrijgeven. Bij ons 100% natuurlijke assortiment worden vitamines en etherische oliën gebruikt om de houdbaarheid van de producten te verlengen.
* Geen dierlijke ingrediënten
Veel huidverzorgingsproducten bevatten glycerine en collageen, dat gewonnen wordt uit slachtafval. Aangezien er betere plantaardige alternatieven zijn, zoals glycerine dat wordt gewonnen uit koolzaadolie, is er geen reden om dierlijke ingrediënten te gebruiken.
* Geen genetisch gemodificeerde grondstoffen
Er worden alleen grondstoffen gebruikt die niet genetisch gemodificeerd zijn.


MARIA ÅKERBERG | Biologische producten van de hoogste kwaliteit

In plaats daarvan wordt er geld gestoken in het inkopen van kwaliteit. Op die manier kan MARIA ÅKERBERG je natuurzuivere, biologische producten van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen een redelijke prijs. Alle ingrediënten zijn biologisch geteeld, biologisch afbreekbaar en plantaardig (m.u.v. bijenwas). De lange houdbaarheid van de producten zijn 3 jaar (ongeopend).


CO2-neutrale verpakkingen

Er wordt overal aan gedacht. Dat is de kracht en de magie van dit mooie natuurlijke merk. De verpakkingen zijn gifvrij en gemaakt uit suikerriet. Ze zijn CO2-neutraal (kooldioxide-neutraal bij verbranding).
MARIA ÅKERBERG AB is het eerste bedrijf in Scandinavië dat CO2-vrije verpakkingen (bioplastic) op de markt brengt.
MARIA ÅKERBERG laat alle zaken die onnodig zijn achterwege, zoals dure certificering van het eindproduct (de grondstoffen/ingrediënten zijn immers al van een keurmerk voorzien), overbodig verpakkingsmateriaal, tussenpersonen en dure reclamecampagnes.


Stap voor stap op weg naar de natuurlijke schoonheid

Je huid heeft zowel vocht als vetten nodig. Door de ingrediënten te laten samenwerken in afzonderlijke lagen maximaliseer je het effect voor de huid. Na reiniging en gezichtswater adviseren wij de volgende routine aan te houden:

1) Serum waarmee je in water oplosbare vitaminen toevoegt, diep in de huid.

2) Olie die bindweefsel opbouwt en de huid op een natuurlijke manier glad maakt.

3) Crème die vocht inbrengt en de huid beschermt.

4) Bij een droge huid, of bij koud en droog weer, gebruik je als aanvulling balsem die de beschermende laag opbouwt en het vocht vasthoudt in de huid. Vóór het opbrengen meng je crème en balsem in je handpalm.

Tijdens onze gezichtsbehandelingen werken we deepskin. Dit houdt in laag op laag. Veel van de huidverzorgingsproducten van MARIA AKERBERG kun je laten zitten op de huid. Dit geeft de huid extra voeding. Zo zorgen we voor een maximale hydratatie tijdens onze gezichtsbehandelingen en een heerlijke glow. Voor een uitgebreid advies over deze bijzonder producten, aarzel niet om bij ons aan te kloppen.