0592-356 000

Vergaderlocatie Assen

Bent u met uw zakelijk gezelschap op zoek naar een vergaderlocatie in Assen? Denk dan eens aan De Bonte Wever! Wij zijn uw zakelijke partner in Drenthe en voorzien u graag van een fijne en toch sfeervolle vergaderlocatie. Lees direct verder en bekijk onze website voor meer informatie over onze locatie.

Vergaderruimte Assen De Bonte Wever

De Bonte Wever heeft een uitgebreid aanbod met zalen voor diverse zakelijke doeleinden. Denk aan vergaderingen, trainingen, workshops, bedrijfspresentaties, congressen en seminars. De Bonte Wever is daardoor uw ideale partner voor het huren van een vergaderruimte in Assen.

Tijdens het reserveren van een vergaderruimte, en ook op de dag zelf, heeft u slechts één aanspreekpunt. Zo maken wij het voor u makkelijk om bij ons een ruimte te reserveren. U kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen.

Vergaderzalen bij De Bonte Wever

Wij beschikken over diverse vergaderzalen welke variëren in grootte. Zo kunt u bij ons al terecht vanaf 10 personen, oplopend tot 400 personen. Al onze vergaderzalen zijn volledig uitgerust zodat u van alle gemakken bent voorzien.

Doordat de zalen gunstig liggen in ons complex is het ook mogelijk om een grotere ruimte te creëren door diverse sub zalen te combineren. Zo kunt u eenvoudig met honderden gasten bij ons terecht.

In totaal beschikken wij over 10 zalen welke voor verschillende zakelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. In ons faciliteitenoverzicht kunt u ze allemaal bekijken.

Vergaderarrangementen Assen

Wij verhuren niet alleen vergaderzalen maar bieden u ook de mogelijkheid om een vergaderarrangement bij ons te reserveren. Wij hebben diverse standaardarrangementen uit welke u kunt kiezen.

Wilt u meerdere uren vergaderen? Kies dan voor een 2-uurs, 4-uurs of 8-uurs arrangement. Bent u op zoek naar iets anders en zoekt u voor uw zakelijke gasten een vergaderlocatie waar ze meerdere dagen kunnen vergaderen? Kies dan voor ons 2-daags of 3-daags vergaderarrangement. Uw gasten logeren dan bij ons in het hotel!

Heeft u specifieke wensen voor een vergaderarrangement? Laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee.

Vergaderen in Assen

Op onze website is meer informatie te vinden over onze vergaderzalen en arrangementen. Heeft u vragen of wilt u direct een zaal reserveren of een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op! Bel 0592 303777 of mail naar info@debontewever.nl.

Bekijk de arrangementen