0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Vriend van De Bonte Wever

Als vriend van De Bonte Wever ontvangt u gegarandeerd de beste aanbiedingen en voordelen. Hieronder hebben we alle exclusieve vrienden-aanbiedingen op een rij gezet.

Speciaal voor u als vriend:


► Verlaat vertrek PLUS tot 19.30 uur | € 54,50

Blijf nog wat langer genieten van uw all-in arrangement! Inclusief lunch, dinerbuffet en tot 19.30 uur drankjes inclusief. Daarnaast kunt u nog de gehele dag gebruikmaken van alle aanwezige faciliteiten.

Reserveren?

*De bagage kunt u vanaf 10.30 uur tot het moment van vertrek in onze bagageruimte plaatsen. U dient dus wel uit te checken en uw kamer te verlaten voor 10.30 uur (alleen mogelijk i.c.m. all-in hotelarrangement, niet geldig tijdens de kerstvakantie/kerstdagen). 

Boek direct


U betaalt op alle online hotelreserveringen géén reserveringskosten!
(bij telefonische reserveringen worden wel reserveringskosten à € 14,50 in rekening gebracht).

Gebruik bij uw online boeking de kortingscode VRIENDEN
Indien u de speciale vrienden actie-arrangementen online boekt dan hoeft u deze kortingscode niet te gebruiken. Op deze arrangementen is de korting reeds automatisch verwerkt.

Boek direct


►VIP Upgrade All-inclusive

Met o.a. diner in a la carte restaurant Dapper, behandelingen in onze schoonheidssalon, vervroegde check-in van de hotelkamer en nog veel meer.

Normaal: € 149,- per persoon en nu voor onze vrienden exclusief voor slechts € 109,- per persoon! Wilt u deze VIP-upgrade boeken?

Let op:  De VIP-upgrade o.b.v. het exclusieve tarief is online alleen toe te voegen aan een 3-, 4-, 5-, 6-, 7- of 8-daags all-in Actie arrangement. U kunt de VIP-upgrade ook reserveren zonder beautypakket. Dan bedraagt het tarief € 69,- p.p. De VIP- upgrade is op basis van beschikbaarheid te reserveren.

*Beautypakket 1: inclusief een ontspanningsmassage 30 minuten en een schoonheidsbehandeling 30 minuten. Na het plaatsen van de reservering wordt de beschikbaarheid in de schoonheidssalon gecontroleerd door een van onze medewerkers en de tijden ingepland. U wordt hier separaat over geïnformeerd. Wilt u graag vooraf de tijden en mogelijkheden weten neem dan telefonisch contact op met de afdeling reserveringen via telefoonnummer 0592-303777.

*Niet geldig tijdens/rondom feestdagen. **Niet geldig rondom/op feestdagen. Op sommige gerechten kan een toeslag gelden.


Voordelig dineren in à la carte restaurant Dapper!
Graag laten wij onze vrienden kennismaken met ons à la carte restaurant Dapper. Indien u online of telefonisch een all-in hotelarrangement reserveert betaalt u slechts een toeslag van € 19,50* voor een diner in Dapper tijdens het verblijf! U heeft hierbij de keuze uit een 2-gangenmenu en de drankjes zijn tevens inbegrepen. Let wel deze actie geldt alleen als u voorafgaand aan het verblijf heeft gereserveerd.

Reserveren?

*Niet geldig rondom/op feestdagen.


Nog geen vriend?

Bent u nog geen vriend van De Bonte Wever en wilt u wel gebruikmaken van deze aanbiedingen? Schrijf u hieronder gelijk in en profiteer direct!

Na aanmelden ontvangt u een mail met bevestigingslink.

Vragen?
Bel met één van onze reserveringsmedewerkers via 0592-303 777.