0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Congreshotel

Bent u binnenkort van plan om een congres te organiseren? En zoekt u daarbij ook nog een mogelijkheid op overnachting? Congreshotel De Bonte Wever heeft voor uw bezoek de best passende accommodatie. Het is bij De Bonte Wever mogelijk om zowel klein- als grootschalige congressen te organiseren. Daarbij verzorgen wij voor u een persoonlijk, zakelijk aanspreekpunt. Heeft u bijvoorbeeld vragen over onze ongekende mogelijkheden of voorzieningen. Dan zal deze persoon u ten alle tijden ondersteunen om uw congres in ons hotel zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Met trots mogen wij als congreshotel De Bonte Wever mededelen dat wij zijn beoordeeld met 4 congreshamers. Deze beoordeling is gegeven door het Yoin Excellent Meeting Places. Dit resultaat is behaald na een uitvoerige inspectie door het keurmerk.

Congreshotel De Bonte Wever

Hotel De Bonte Wever is al ruim 18 jaar actief in de evenementenorganisatie. Dit geeft ons de expertise om uw congres tot iets bijzonders te creëren. Zo is er bij congreshotel De Bonte Wever op het gebied van zaalindeling en verzorging vrijwel alles mogelijk. Van bescheiden en verzorgd, tot overvloedig en uitbundig. Wij denken graag met u mee over de ongekende mogelijkheden die ons hotel u te bieden heeft.

Door onze jarenlange ervaring kennen onze medewerkers het klappen van de zweep, en werken we graag mee om uw congres tot een succes te maken. Onze uitgebreide accommodatie biedt verrassende mogelijkheden voor het organiseren van uw congres. Dit kan zowel klein- als grootschalig verzorgd worden!

Overnachten bij congreshotel De Bonte Wever

Bij ons is het mogelijk om te overnachten in combinatie met uw georganiseerde congres. Uw medewerkers of zakelijke gasten kunnen met een gerust hart een hotelkamer bij ons boeken. Wij denken graag met u mee en bieden een verblijf tegen scherpe corporate tarieven. Zo zijn onze hotelkamers rijkelijk voorzien van faciliteiten voor uw zakelijk verblijf.

Wilt u graag een afspraak maken? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons door te bellen naar: 0592-303707. Of stuur een mail naar booking@debontewever.nl.

Arrangementen