0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 04-06-2021

x

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Zomervakantie

Even helemaal weg deze zomer met een vakantie bij De Bonte Wever! Geniet altijd van heerlijk weer, met een tropische klimaat in het zwemparadijs. Bovendien is het ook bij slecht weer genieten want bij ons vindt u alles onder één dak!  Dagelijks worden er talloze leuke, sportieve activiteiten georganiseerd en is er entertainment voor alle leeftijden. Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt is de handige all-in formule. Tijdens uw verblijf kunt u volop gebruikmaken van de vele faciliteiten voor één vaste prijs.

U vindt De Bonte Wever in Assen, de hoofdstad van het mooie Drenthe. Of u nu komt voor uw rust of om er juist lekker iedere dag op uit te trekken; de omgeving van De Bonte Wever biedt u veel. Zo grenst De Bonte Wever direct aan één van de oudste bossen van Nederland; het Asserbos. De binnenstad van Assen ligt op circa 15 minuten lopen of 5 minuten met de auto. Het Koopmansplein, de Markt en de Brink met zijn vele winkels en gezellige terrasjes, de Vaart met zijn boten en mooie geveltjes en de winkelcentra ‘t Forum’ (overdekt) en ‘Mercurius’ zijn slechts voorbeelden van de vele uitstapjes die Assen u biedt.